Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pko lu değilim ama benim de yumurtlama haftam sizinle aynıydı. Normalde bat günüm bugün önceki aylara göre, ama çatlamanın 11. Günündeyim. Umarm ikimiz de hamişizdirAllah gönlüne göre versin canim kızlar soru sorunca sayfamda kimse dönüş yapmıyo burdan soru sormak istiyorum umarım konu sahibide rahatsiz olmaz imş
kızlar bende pko var düzensiz adet görüyorum2-3 ayda bir değişiyor.. bide 10 kilo fazlam var yavas yavas atmaya çalışıyorum kiloyu insulin içinde ilaç alıyorum 3 ay günü gününe adet gördüm yarın adet günüm affedersiniz gögüs ucları acısından başka bişeyim yok 3 yıllık evliyim bu arada hiç olmadı defalarca klomen kullandım hatta.. sizce varmidir bir umut? En son ilşki 21.12.22 -27.12.22 ilişki olmuştu yumurtlama haftasındaydı pkolu ve zor yumurtlaöa gören biriyim ama o haftası oldu eminim kasık ağrısı ve hafif uzayan akıntılar eşlik ediyordu bu durumda adetimi geçmesini beklemelimiyim?? Kusra bakmayın uzun oldu bide girip oldum faranjit adeti etkilemiş olabilir mi? Normalde 2-3 gün önceden akıntılı kanama kahve rengi leke gelirdi oda yok uzun oldu hakkınızı helal edin
3 yıldır beklıyorum. Cok zoruma gidiyor olmicakmiş gibi hiç ..yarında olmazsam napayım bilmiyorum 3 yılım test yapmakla geçti sadece gögüs ucları acıyo okadar bide faranjit oldum inş dediğin çıkarPko lu değilim ama benim de yumurtlama haftam sizinle aynıydı. Normalde bat günüm bugün önceki aylara göre, ama çatlamanın 11. Günündeyim. Umarm ikimiz de hamişizdir
Ben bugün dayanamayıp test yaptım tabi ki. Gölge gibi bir çizgi gördüm ama testin kendi çizgisi de olabilir bilmiyorum ama ilk kez bu ay gördüm öyle bir şey. O yüzden Bikaç gün daha beklemeyi düşünüyorum tabi regl olmazsam3 yıldır beklıyorum. Cok zoruma gidiyor olmicakmiş gibi hiç ..yarında olmazsam napayım bilmiyorum 3 yılım test yapmakla geçti sadece gögüs ucları acıyo okadar bide faranjit oldum inş dediğin çıkar
Hakkında hayırlısı olsun inşallahBen bugün dayanamayıp test yaptım tabi ki. Gölge gibi bir çizgi gördüm ama testin kendi çizgisi de olabilir bilmiyorum ama ilk kez bu ay gördüm öyle bir şey. O yüzden Bikaç gün daha beklemeyi düşünüyorum tabi regl olmazsam
Allah büyükmerhaba kizlar :) ben 2 kere tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ilk trasferimin kalbi durdu ikinci transferimde 1 evlat sahibi oldum. tup bebek cok zor bi surec, olmama faktörü esimdi, bende problem yoktu. dogumdan sonra biraz düzensizlik yasadim ama 3 aydir gunu gunune duzenli geliyordu. en son adetim farkedilir sekilde az geldi sasirdim. adetimden 10 gun sonra ŔÜYAMDA kendi kadin dogum doktoruma muayene gitmisim ultrasondan karnima bakip tebrik ederim canim hamilesin hayirli olsun gozun aydin diye beni tebrik etti muayeneden çıkınca o kadsr seviniyorum ki hamileyim diye sonra uyandım sabah uyaninca esime anlatip guldum bu ayin ortalarinda yogun akintim basladi kokusuz renksiz ama cok yogun enfeksiyona yoruyordum ama adetime 10 gun varken her an adet olacakmisim gibi agri yorgunluk ve asiri uykum var bugun adetimin gunuydu olmadim acaba mujdesinimi gordum diye umut ediyorum test yapmaya da korkuyorum bu swkilde ruyasini goren yada bu belirtileri yasayip hamile olan var mi dinlemek isterim
️bugun 3 aralik 2022 Guncelleme️
adetim 4 5 gun gecti ve bugun aksam ustu artimed kaset gebelik testi yaptim ve negatif
yarin sabah ilk idrarla yapicam hala adetim gelmedi yorgunluk halsizlik disinda hic bi belirtim kalmadi artik alt karin agrisi cekmiyorum gogus uclarim arada sizliyor ve kasiniyor butun belirtileri tarihli sekilde guncellicem umarim faydasini gorenler olur
️ bugun 4 aralik 2022 guncelleme ️
bugun sabah ilk idrar ile artimed kaset test yaptim sonuc negatif bugun gogus hassasiyetim basladi agirlik ve sizlama hissediyorum dongunun 38. gunu 1 hafta icinde regl sureci başlamazsa doktora gidicem.
️ bugun 5 aralik 2022 guncelleme ️
neredeyse hic bir belirti kalamdi koltuk altina vuran bir gogus hassasiyeti hafif sivilcelenme var gece ise cok acikip uyandim yogun bir bas agrisi ve aclik cekiyorum akintim halen devam ediyor beyaz ve sulu (peynir kesigi gibi degil) yeni bir test yapmadim cuma gunu randevum var
■ bugun 9 aralik 2022 guncelleme ■
beta deger 1.8
■ bugun 13 aralik 2022 guncelleme ■
adet kanamasi baslangici
■ bugun 26 aralik 2022 guncelleme ■
agrilarim ve sikayetlerim gecmeyince genel cerrahiye basvurdum
22 aralik gunu kanser teshisi kondu...
amin cok saolunçık geçmiş olsun canım. Rabbim tez zaman da şifa versin inşallah. İnşallah kısa sürede atlatırsın bir an önce
kendim suphelenip gidince genel cerrahiye oyle ciktiÇok geçmiş olsun çok çok üzüldüm. Rabbim şifa versin Geçmeyen şikayetleriniz neydi? Nasıl farkettiler?
Çok geçmiş olsun kolon kanseri adet gecikmesi yapıyormuymuş?kendim suphelenip gidince genel cerrahiye oyle cikti
Başı güzel gidip sonu böyle bitmesi çok çok üzgünüm rabbim şifa versinmerhaba kizlar :) ben 2 kere tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ilk trasferimin kalbi durdu ikinci transferimde 1 evlat sahibi oldum. tup bebek cok zor bi surec, olmama faktörü esimdi, bende problem yoktu. dogumdan sonra biraz düzensizlik yasadim ama 3 aydir gunu gunune duzenli geliyordu. en son adetim farkedilir sekilde az geldi sasirdim. adetimden 10 gun sonra ŔÜYAMDA kendi kadin dogum doktoruma muayene gitmisim ultrasondan karnima bakip tebrik ederim canim hamilesin hayirli olsun gozun aydin diye beni tebrik etti muayeneden çıkınca o kadsr seviniyorum ki hamileyim diye sonra uyandım sabah uyaninca esime anlatip guldum bu ayin ortalarinda yogun akintim basladi kokusuz renksiz ama cok yogun enfeksiyona yoruyordum ama adetime 10 gun varken her an adet olacakmisim gibi agri yorgunluk ve asiri uykum var bugun adetimin gunuydu olmadim acaba mujdesinimi gordum diye umut ediyorum test yapmaya da korkuyorum bu swkilde ruyasini goren yada bu belirtileri yasayip hamile olan var mi dinlemek isterim
adetim 4 5 gun gecti ve bugun aksam ustu artimed kaset gebelik testi yaptim ve negatif
yarin sabah ilk idrarla yapicam hala adetim gelmedi yorgunluk halsizlik disinda hic bi belirtim kalmadi artik alt karin agrisi cekmiyorum gogus uclarim arada sizliyor ve kasiniyor butun belirtileri tarihli sekilde guncellicem umarim faydasini gorenler olur
bugun sabah ilk idrar ile artimed kaset test yaptim sonuc negatif bugun gogus hassasiyetim basladi agirlik ve sizlama hissediyorum dongunun 38. gunu 1 hafta icinde regl sureci başlamazsa doktora gidicem.
neredeyse hic bir belirti kalamdi koltuk altina vuran bir gogus hassasiyeti hafif sivilcelenme var gece ise cok acikip uyandim yogun bir bas agrisi ve aclik cekiyorum akintim halen devam ediyor beyaz ve sulu (peynir kesigi gibi degil) yeni bir test yapmadim cuma gunu randevum var
beta deger 1.8
adet kanamasi baslangici
amin cok teşekkürlerBaşı güzel gidip sonu böyle bitmesi çok çok üzgünüm rabbim şifa versin
kanser bagisikliligi dusurdugu icin evet farkli farkli problemler cikariyormusÇok geçmiş olsun kolon kanseri adet gecikmesi yapıyormuymuş?
Allah en yakın zamanda şifa versin inşallah moralini her zaman iyi tutmaya çalışkanser bagisikliligi dusurdugu icin evet farkli farkli problemler cikariyormus
Çok geçmiş olsun Rabbım safi ismiyle şifa versin sizemerhaba kizlar :) ben 2 kere tup bebek tedavisiyle hamile kaldim ilk trasferimin kalbi durdu ikinci transferimde 1 evlat sahibi oldum. tup bebek cok zor bi surec, olmama faktörü esimdi, bende problem yoktu. dogumdan sonra biraz düzensizlik yasadim ama 3 aydir gunu gunune duzenli geliyordu. en son adetim farkedilir sekilde az geldi sasirdim. adetimden 10 gun sonra ŔÜYAMDA kendi kadin dogum doktoruma muayene gitmisim ultrasondan karnima bakip tebrik ederim canim hamilesin hayirli olsun gozun aydin diye beni tebrik etti muayeneden çıkınca o kadsr seviniyorum ki hamileyim diye sonra uyandım sabah uyaninca esime anlatip guldum bu ayin ortalarinda yogun akintim basladi kokusuz renksiz ama cok yogun enfeksiyona yoruyordum ama adetime 10 gun varken her an adet olacakmisim gibi agri yorgunluk ve asiri uykum var bugun adetimin gunuydu olmadim acaba mujdesinimi gordum diye umut ediyorum test yapmaya da korkuyorum bu swkilde ruyasini goren yada bu belirtileri yasayip hamile olan var mi dinlemek isterim
beta deger 1.8
adet kanamasi baslangici