ne zaman yumurtladıgımı bilemiyorum ki yumurtlama dönemi gecen cumartesı pazar gorunuyorValla yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü anlıyorum seni ama beklentini yüksek tutma ama allahın izniyle inşallah hamilesindir benimde yanma koku falan yoktu canım 2 gün sürdü sonrada yerleşme kanaması oldu ama bu kanama herkeste olmayabilirde ilişkiden 10 -12 gün geçtimi canım
Bata ne kadar kaldı canımcanım ben 20 ekimde yumurtladım 31 ekimde ise kan tahlili verdim ama yumurtlamadan br kaç gun sonra o akıntı geldı bendede ama 3 aydır gelıyor:)
kan testi içinde erken canım bekle bi kaç gün daha batma falan varmı kasıklardane zaman yumurtladıgımı bilemiyorum ki yumurtlama dönemi gecen cumartesı pazar gorunuyor
canım beni hatırlamadın sanırım ben hsg çekildim 24 eylülde 27 eylülde yumurtladım bat 20 ekimdi en geç çunku 16 eylulde adet olmustum. sonra 20 ekimde tekrar yumurtladım ve hala adet olmadımBata ne kadar kaldı canım
Çok pardon seninle yazıştığımı hatırladım ama hsg çekildiğini unutmuşum bence acele etme bekle bi kaç gün daha sonra kan testi tekrarla bencecanım beni hatırlamadın sanırım ben hsg çekildim 24 eylülde 27 eylülde yumurtladım bat 20 ekimdi en geç çunku 16 eylulde adet olmustum. sonra 20 ekimde tekrar yumurtladım ve hala adet olmadım
tmm canım saol sanmıoyorum olsun yoksa bence azda olsa ama kan vermekte sıkıntı ya:) saol canım cevapların ıcın senin kist olayı noldu bebegın saglıklıdır inşallahÇok pardon seninle yazıştığımı hatırladım ama hsg çekildiğini unutmuşum bence acele etme bekle bi kaç gün daha sonra kan testi tekrarla bence
Evet kan vermekten bende çok korkuyorum ya kist küçüldü en son 15 gün önce gittim doktora 5 cm'den 3cm e küçülmüş inşallah dahada küçülmüştür pazartesi gidicem tekrar fitil vermişti doktor kullanamıyorum canım inşallah senden de güzel haberler alırıztmm canım saol sanmıoyorum olsun yoksa bence azda olsa ama kan vermekte sıkıntı ya:) saol canım cevapların ıcın senin kist olayı noldu bebegın saglıklıdır inşallah
inşallah canım bu ay adet olsamda tedaviye başlasam diyorum oda bir türlü olmadım kararsız kaldım özelde aşılamamı yoksa devlette klomenmi çok tezcanlıyım çokEvet kan vermekten bende çok korkuyorum ya kist küçüldü en son 15 gün önce gittim doktora 5 cm'den 3cm e küçülmüş inşallah dahada küçülmüştür pazartesi gidicem tekrar fitil vermişti doktor kullanamıyorum canım inşallah senden de güzel haberler alırız
Kaç ay oldu canım bebek isteyeliinşallah canım bu ay adet olsamda tedaviye başlasam diyorum oda bir türlü olmadım kararsız kaldım özelde aşılamamı yoksa devlette klomenmi çok tezcanlıyım çok
canim 1.5 yili gecti ama son 5 6 aydir takiyorum oncesinde olsada olur modundaydim devlete gittim heray bir test yaptilar bir ay icinde yapmadilar garip en azindan klomen denerdim. Bende diyorum en yuksek ihtimal hangisi ise onu yapayimKaç ay oldu canım bebek isteyeli
İnşallah herşey kalbine göre olur canım ne diyimcanim 1.5 yili gecti ama son 5 6 aydir takiyorum oncesinde olsada olur modundaydim devlete gittim heray bir test yaptilar bir ay icinde yapmadilar garip en azindan klomen denerdim. Bende diyorum en yuksek ihtimal hangisi ise onu yapayim
Aynen öyleydi bmde baya korkmuştum . Hatta o zaman burda bi grubumuz vardı onlara yazmıştım . Dediğin gibi koku veya kaşıntı yoktu . Zaten hiç böyle bişey yaşamadığım için krsin hmileyim diyodum . Ayrıca üst bacaklarım çekiliyordu sanki iç taraflarıay gercekten mi ya :)) inşallahh.. sizinde topak topak peynirimsi gibimiydi anneme söyledim mantarmı ki dedi ama hic koku kaşıntı yok. gecen cumartesi pazar yumurtlama günüm oluyor hesaba gore sizinde mi 1 hafta sonra geldi
amin canim cumlemizinİnşallah herşey kalbine göre olur canım ne diyim
canim o ust bacaklarin cekilmesi bendede var nedend olmustu o ay sendeAynen öyleydi bmde baya korkmuştum . Hatta o zaman burda bi grubumuz vardı onlara yazmıştım . Dediğin gibi koku veya kaşıntı yoktu . Zaten hiç böyle bişey yaşamadığım için krsin hmileyim diyodum . Ayrıca üst bacaklarım çekiliyordu sanki iç tarafları
Hamile kaldığım aydı . Özellikle geceleri oluyordu .canim o ust bacaklarin cekilmesi bendede var nedend olmustu o ay sende
him anladim canim ben malesef gebe degilim benim 3 aydir yumurtlamadan sonra o beyaz akinti geliyor sonra gebelik cikmiyorr belkide dolleniyor ama kimyasal oluyor kalitesiz yumurtadan dolayiHamile kaldığım aydı . Özellikle geceleri oluyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?