Lütfen Zayıflamama Yardımcı Olun

canım emin ol elimden geldiğince yazacagim sana.. Allah o eşine akil fikir versin sanki onun eşi kilolu da kendisi brad pitt ya sabır.. Neyse sen motiveni bozma canım istediğin zaman yaz banada büyük birzevkle dinlerim seni yorumda yaparım menulerine hangi grupta oldugunu yaz olur mu... Esine ben fitim de sen baya kilolusun aynaya bi bak diyecegin günü merakla bekliyorumm.. Her ne kadar tanimasakta aklımızda olduğunu unutma... Bebiside de op yerime

Canim benim yazdıklarını içimde hissettim ki herkes öyle hissetti ki sana cevap yazdı. sen anlattıkca eşinin sana söylediklerini çok farklı şeyler soyleyesim geliyor ama o adam yüzünden ceza alasim hiccc yok
Kararlarının arkasındayım gün gelecek ona çok güzel bir ders vereceksin

Canım benim gerçekten eşinin sana şuan yaptığının izahı yok.sen ona bir evlat vermişsin o vesile ile kilolar almışsın.anlayışlı olmasını bekliyor insan ama evlenmeden önceki insanla arasında dağlar kadar fark oluyor.hele salonda yatmasının hiçbir açıklaması yok.1 yaşında olmuş bebeğiniz artık özel hayatınızın çoktan başlaması gerekirdi.sana destek olup motive edeceğine hepten moralini bozmuş...
ona iyi bir ders vermenin zamanı geldi.ben senin güzel kilolar vereceğine fit bir anne olacağına inanıyorum.isteyen ve inanan herkes başarabilir unutma.ben yaklaşık iki yılda 46 kilo verdim.kolay olmadı ama pes etmedim hiç.kaçamak yaptıysam ertesi gün dengeledim.neyse günlükte de bol bol yazışma sohbet etme birbirimizi tanıma fırsatı bulacağız...

Kocan bi daha bi şey derse içimden insan çıktı insan ve onu besliyorum halen kanımdan canımdan sen napıyosun de. Geçen gün instagramda gördüm buna benzer yazı çok hoşuma gitti.

Malesef öyle

Leslie yeterli mi sizce? Zaten dışarıda yürüme ve spor salonuna gitme şansım yom bebeğimden dolyı. Sizce yeterli gelir mi? Şeyda Coşkun a da bakacağım teşekkürler :)
Leslie yeterli bence 3 mil olanini yapsan 45 dakika sürüyor, 5 kmye yakin yürümüs gibi oluyorsun. Bu videodaki amacta saten disarida spor yapmaya imkani olmayanlar icin. Istersen sabah aksam yap, ama baya yorucu. Ilk baslarda tek 1 sefer yapsan yeterli olur, kilo verimi yavaslayinca 2 kez yaparsin fazla hareket olur.

Değmezmiş ben de anladım ama geç anladım... İnşallah. Bugün yediklerimi yazacağım şimdi @tomurcukkk un grubuna :)

Çok çok çok sağol yardımlarınız herşey için,öperim :)

O günü ben de iple çekiyorum. Bugün başladım gruba şimdi yediklerimi yazacağım :)

Bugün başladım. Çok kolay gibi ama ben çok yoruldum ve 28. dk da tıkandım. İnşallah açılacağım. Çok hamım ya

Kocan bi daha bi şey derse içimden insan çıktı insan ve onu besliyorum halen kanımdan canımdan sen napıyosun de. Geçen gün instagramda gördüm buna benzer yazı çok hoşuma gitti.

Daha önce farklı bir konu olmuştu o zaman da söylemiştim. Herkes doğuruyor, bi sen misin deyip çıkar işin içinden.

Ben ona en büyük dersi kilo vererek vereceğim. Aslında çocuk olmasa bu kırıcı laflardan sonra kilo verip boşamak vardı ama çocuğumu babasız büyütemem.

Çooook teşekkürler. Herşey için. Bu kadar yardımsever biryer olduğunu bilmiyordum burasının. Gerçekten inanılmaz motive oldum ve sürekli yarın öbürgün diye erteleyen ben,bugün başladım. Gruba henüz bamadım. Şimdi yediklerimi yazacağım :)

Çoook teşekkürler.

Merhabalar yazınızı tüm içtenliğimle okudum ve çok etkilendim. İnsanı sevdiği kişinin en ufak bir sözü bile incitirken bu kadar acımasızca yüklenmesi duygusal anlamda elbette çok kırmış ve üzmüştür. Fakat asla kendinize bunu yapmayın ve umudumuzu yitirmeden yolumuza devam edin. Allah bağışlasın bebeğinizi ve emzirdiğiniz i okudum buda kalori yakımı açısından çok büyük bir artı bence. Öncelikle aç kalarak zayıflar yöntemlerine asla yönlenmeyin 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenirseniz metabolizması çalışır ve sağlıklı şekilde kilo verirsiniz.günde 2 fincan yeşilçay ve 2bucuk litre suyunuzu muhakkak tüketin. Sabah kahvaltılarında ben tok tutması açısından hep haşlanmış yumurta yerim size de tavsiye ederim. Siz değişim için kendiniz için zaten çok güzel bir adım atmışsınız sakın pes etmeyin devamını getirin.zaten ilk zamanlar kilo vermeye başladığınızda kendinize olan güveniniz biraz daha artacaktır. Bende sizi takipte olucam ve bir kadın isterse her şeyi başarabilir yeter ki isteyin. Kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin.

Damdan düşenin halini damdan düşen anlar Ben diyetisyene gidiyorum light ürün vermiyor ama mesela sabah peynir yiyeceksem ya lor ya da pazardan aldığım köy peyniri yiyorum yağı düşükmüş. Hamur işi yok kesinlikle ve şeker yok. Onun yerine kahvaltıda 3 gün 2 tk tahin pekmez ya da 1 tk bal var.

Bugün başladım. Çok kolay gibi ama ben çok yoruldum ve 28. dk da tıkandım. İnşallah açılacağım. Çok hamım ya
Ohh ne güzel azmine sevindim hemen baslamana. Normal baslangic icin 28 dakiks iyi bile yapmissin. Bir spor egitmeninden okumustum nasil soba yansin diye icine birseyler atiyorsak, vücutta yag yaksin diye önce birseyler yiyin diye. Tabi dolu mideyle degil yemekten 1, 1 bucuk saat sonra yapin hem yorgun düsmessiniz, hem yakarsiniz hepsini.

O zaman 2 mil ile basla canim.3 u yarisinda birakma.cunku yavas basliyor hizlaniyor ve tekrar yavasliyor sonlarda.sen 2 mil ile basla bi sure sonra 3 e gecmek isteyeceksin zaten

desteğiniz için çok teşekkürler. benim karakterim gereği kırıldığım insana tekrardan ısınamıyorum. affedemiyorum. yani eğer basit birşey değilse o insan bitiyor gözümde. bu benim için çok onur kırıcı, küfürden hakaretten bile etkili. Ben düşerim ama düştüğüm yerde kalmam. Elbet kalkarım. Ama kaltığımda hiçbirşey eskisi gibi olmayacak...

İnanın çocuğum olmasa zayıflayıp boşanmayı düşündüm. Ama bebeğime kıyamıyorum...

Önerilerinizi dikkate alacağım. Ben bu zayıfla ayoluna hep tek girdim. Ama şimdi sizler varsınız. Desteğinizle yeniden eski günlere döneceğim. Öncesi sonrası yapacağım inşallah.

Evet benim de planım bu,peynir olarak lor yemek ve şekeri hamur işini tamamen haytaımdan çıkarmak.light b,
isküviymiş krakermiş falan onları da tüketmiycem.çok teşekkürler :)

valla başlarda sıkıcıydı amaan çok kolay bu,akşama bidaha yaparım dedim ama çoook yoruldum. 2 mill den başlayacağım :) azmim sizler sayesinde :)

Günaydınlar =) burada mümkün olduğunca aktif olmaya çalışın yediğiniz içtiğinizi yazın böylece kaçamak yapmayı da bi nevi engellemiş olur buradaki birçok kişiye de siz motive olursunuz=) güne nasıl başlarsak öyle devam ederiz yüzünüze tebessüm eksik etmeyin gün içinde ne kadar hareketli olursak bize kar gözüyle bakıyorum artık:) sporu bende yavaş yavaş daha çok sevmeye başladım insan bazen üşenio ama vücutta etkileri görmêe başlayınca ne kadar geç kalındığını anlıyor. Bende leslie 3mil yaptım bi süre ama sıkıyor devamlı aynı şey. Bende her gün değişik yapmaya çalışıyorum bu ara zum ba favorim ama yorucu oluo hepsini bitiremiorum arada dinlenen dinlenesarkmak istemiyorsak spor yapmalıyız ayrıca tüm vücuda nemlendirici krem veya duştan sonra bebek yağı öneririm çatlak sorunu için. Su içmeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…