- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi sultankemer
-
tevafuk55 @ISILDURU @Mislisse kedikedi84 @GoldenVenus isimsiz965 tomurcukkk siz ne kadar iyi insanlarsınız . ne kadar mutlu oldum anlatamam. ev işi çocuk misafir falan geldi günlük telaşe derken bugün internete giremedim ama aklım buradaydı. Acaba ne yazdılar. Ya da acaba tevafuk55 dan başka kimse birşey yazmadı mı? Herkesin işi gücü var,onlarca konu var beni görmemişlerdir diye düşündüm. Ne kadar sevindim anlatamam anlatamam.
Dün gece rüyamda çok korktum, Uykusuzluktan halusilasyon falan görüyorum bazen. Lohusalıktan kaldı , gitmiyor birtürlü...Gece çok kötüydüm ve eşime nolur bugün odada yat,korkuyorum,çocuk da var bağırırım falan korkuturum diye 2 kat korkuyorum... Yine salona yattı,böyle iy böyle iyi bişey olmaz vur kfayı yat dedi. Allahım kilolu olmam bu kadar mı etken sevgimiz üzeirnde,ne olacak ben zayıflayınca beni istese ne olur ki... fit bir kadını herkes sever ve arzular. sevgi fit bir bedene mi duyulur sadece... Kendimi çok aşağılık hissediyorum. Onu sevmemin,çocuğunun annesi olmamın, saygılı ve iffetli olmamın hiç mi hatırı yok. Bu kilolar gidince ben seni isteyecek miyim peki... Kalbim çok kırıldı. Çok çok... O da zayıf değil. Fit değil.
Eşimin ailesi benden kat kat kilolu insanlar oldukları için bana laf söyleyemezler. Ama eşim bana ''bu üstündeki kaç x large? '' dediğinde gülerler...Kendi hallerine bakmayıp..
Kendim içini faln bıraktım artık bu iş acaip inada bindi. Ben ne derseniz yapacağım. Ne önerirseniz,yediğimi içtiğimi danışacağım soracağım,asla kaçamak yapayacağım. Bu konuda kesin kararlıyım. Pazartesi veya ayın 1 değil. Hemen yarın başlıyorum.
Bu arada bebeğim 1 yaşında. Çok şükür ki anne sütü verdim bu zamana kadar ve 2 yaşına kadar da vereceğim. Aldığım şekerin,cipsin kolanın çkolatanın bebeğime nasıl bir yararı olabilir ki,neden kesilsin sütüm. Ben zararlı olanı ve fazla olanı hayatımdan çıkarıp sağlıklı ve dengeli besleneceğim.
Arkadaşlar tek isteğim birgün ideal kiloma kavuşup,istediğim güzel kıyafetleri giyip, eşim bana yakınlık gösterdiğinde ben onu reddetmek isiyorum ve beni o zaman istemeyeni ben de şimdi istemiyorum demek istiyorum. Gururum o kadar incindi ki, sadece suyla besleneceksin deseler yaparım yani o derece inada bindirdim.
tomurcukkk ne olur beni o grup hangi grupsa dahil edin lütfen...
Canim benim yazdıklarını içimde hissettim ki herkes öyle hissetti ki sana cevap yazdı. sen anlattıkca eşinin sana söylediklerini çok farklı şeyler soyleyesim geliyor ama o adam yüzünden ceza alasim hiccc yoktevafuk55 @ISILDURU @Mislisse kedikedi84 @GoldenVenus isimsiz965 tomurcukkk siz ne kadar iyi insanlarsınız . ne kadar mutlu oldum anlatamam. ev işi çocuk misafir falan geldi günlük telaşe derken bugün internete giremedim ama aklım buradaydı. Acaba ne yazdılar. Ya da acaba tevafuk55 dan başka kimse birşey yazmadı mı? Herkesin işi gücü var,onlarca konu var beni görmemişlerdir diye düşündüm. Ne kadar sevindim anlatamam anlatamam.
Dün gece rüyamda çok korktum, Uykusuzluktan halusilasyon falan görüyorum bazen. Lohusalıktan kaldı , gitmiyor birtürlü...Gece çok kötüydüm ve eşime nolur bugün odada yat,korkuyorum,çocuk da var bağırırım falan korkuturum diye 2 kat korkuyorum... Yine salona yattı,böyle iy böyle iyi bişey olmaz vur kfayı yat dedi. Allahım kilolu olmam bu kadar mı etken sevgimiz üzeirnde,ne olacak ben zayıflayınca beni istese ne olur ki... fit bir kadını herkes sever ve arzular. sevgi fit bir bedene mi duyulur sadece... Kendimi çok aşağılık hissediyorum. Onu sevmemin,çocuğunun annesi olmamın, saygılı ve iffetli olmamın hiç mi hatırı yok. Bu kilolar gidince ben seni isteyecek miyim peki... Kalbim çok kırıldı. Çok çok... O da zayıf değil. Fit değil.
Eşimin ailesi benden kat kat kilolu insanlar oldukları için bana laf söyleyemezler. Ama eşim bana ''bu üstündeki kaç x large? '' dediğinde gülerler...Kendi hallerine bakmayıp..
Kendim içini faln bıraktım artık bu iş acaip inada bindi. Ben ne derseniz yapacağım. Ne önerirseniz,yediğimi içtiğimi danışacağım soracağım,asla kaçamak yapayacağım. Bu konuda kesin kararlıyım. Pazartesi veya ayın 1 değil. Hemen yarın başlıyorum.
Bu arada bebeğim 1 yaşında. Çok şükür ki anne sütü verdim bu zamana kadar ve 2 yaşına kadar da vereceğim. Aldığım şekerin,cipsin kolanın çkolatanın bebeğime nasıl bir yararı olabilir ki,neden kesilsin sütüm. Ben zararlı olanı ve fazla olanı hayatımdan çıkarıp sağlıklı ve dengeli besleneceğim.
Arkadaşlar tek isteğim birgün ideal kiloma kavuşup,istediğim güzel kıyafetleri giyip, eşim bana yakınlık gösterdiğinde ben onu reddetmek isiyorum ve beni o zaman istemeyeni ben de şimdi istemiyorum demek istiyorum. Gururum o kadar incindi ki, sadece suyla besleneceksin deseler yaparım yani o derece inada bindirdim.
Canım benim gerçekten eşinin sana şuan yaptığının izahı yok.sen ona bir evlat vermişsin o vesile ile kilolar almışsın.anlayışlı olmasını bekliyor insan ama evlenmeden önceki insanla arasında dağlar kadar fark oluyor.hele salonda yatmasının hiçbir açıklaması yok.1 yaşında olmuş bebeğiniz artık özel hayatınızın çoktan başlaması gerekirdi.sana destek olup motive edeceğine hepten moralini bozmuş...tevafuk55 @ISILDURU @Mislisse kedikedi84 @GoldenVenus isimsiz965 tomurcukkk siz ne kadar iyi insanlarsınız . ne kadar mutlu oldum anlatamam. ev işi çocuk misafir falan geldi günlük telaşe derken bugün internete giremedim ama aklım buradaydı. Acaba ne yazdılar. Ya da acaba tevafuk55 dan başka kimse birşey yazmadı mı? Herkesin işi gücü var,onlarca konu var beni görmemişlerdir diye düşündüm. Ne kadar sevindim anlatamam anlatamam.
Leslie yeterli bence 3 mil olanini yapsan 45 dakika sürüyor, 5 kmye yakin yürümüs gibi oluyorsun. Bu videodaki amacta saten disarida spor yapmaya imkani olmayanlar icin. Istersen sabah aksam yap, ama baya yorucu. Ilk baslarda tek 1 sefer yapsan yeterli olur, kilo verimi yavaslayinca 2 kez yaparsin fazla hareket olur.Malesef öyle
Leslie yeterli mi sizce? Zaten dışarıda yürüme ve spor salonuna gitme şansım yom bebeğimden dolyı. Sizce yeterli gelir mi? Şeyda Coşkun a da bakacağım teşekkürler :)
Canim benim yazdıklarını içimde hissettim ki herkes öyle hissetti ki sana cevap yazdı. sen anlattıkca eşinin sana söylediklerini çok farklı şeyler soyleyesim geliyor ama o adam yüzünden ceza alasim hiccc yok
Kararlarının arkasındayım gün gelecek ona çok güzel bir ders vereceksin
canım emin ol elimden geldiğince yazacagim sana.. Allah o eşine akil fikir versin sanki onun eşi kilolu da kendisi brad pitt ya sabır.. Neyse sen motiveni bozma canım istediğin zaman yaz banada büyük birzevkle dinlerim seni yorumda yaparım menulerine hangi grupta oldugunu yaz olur mu... Esine ben fitim de sen baya kilolusun aynaya bi bak diyecegin günü merakla bekliyorumm.. Her ne kadar tanimasakta aklımızda olduğunu unutma...Bebiside de op yerime
Leslie yeterli bence 3 mil olanini yapsan 45 dakika sürüyor, 5 kmye yakin yürümüs gibi oluyorsun. Bu videodaki amacta saten disarida spor yapmaya imkani olmayanlar icin. Istersen sabah aksam yap, ama baya yorucu. Ilk baslarda tek 1 sefer yapsan yeterli olur, kilo verimi yavaslayinca 2 kez yaparsin fazla hareket olur.
Kocan bi daha bi şey derse içimden insan çıktı insan ve onu besliyorum halen kanımdan canımdan sen napıyosun de. Geçen gün instagramda gördüm buna benzer yazı çok hoşuma gitti.
Canım benim gerçekten eşinin sana şuan yaptığının izahı yok.sen ona bir evlat vermişsin o vesile ile kilolar almışsın.anlayışlı olmasını bekliyor insan ama evlenmeden önceki insanla arasında dağlar kadar fark oluyor.hele salonda yatmasının hiçbir açıklaması yok.1 yaşında olmuş bebeğiniz artık özel hayatınızın çoktan başlaması gerekirdi.sana destek olup motive edeceğine hepten moralini bozmuş...
ona iyi bir ders vermenin zamanı geldi.ben senin güzel kilolar vereceğine fit bir anne olacağına inanıyorum.isteyen ve inanan herkes başarabilir unutma.ben yaklaşık iki yılda 46 kilo verdim.kolay olmadı ama pes etmedim hiç.kaçamak yaptıysam ertesi gün dengeledim.neyse günlükte de bol bol yazışma sohbet etme birbirimizi tanıma fırsatı bulacağız...
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarÇooook teşekkürler. Herşey için. Bu kadar yardımsever biryer olduğunu bilmiyordum burasının. Gerçekten inanılmaz motive oldum ve sürekli yarın öbürgün diye erteleyen ben,bugün başladım. Gruba henüz bamadım. Şimdi yediklerimi yazacağım :)
Çoook teşekkürler.
Ohh ne güzel azmine sevindim hemen baslamana. Normal baslangic icin 28 dakiks iyi bile yapmissin. Bir spor egitmeninden okumustum nasil soba yansin diye icine birseyler atiyorsak, vücutta yag yaksin diye önce birseyler yiyin diye. Tabi dolu mideyle degil yemekten 1, 1 bucuk saat sonra yapin hem yorgun düsmessiniz, hem yakarsiniz hepsini.Bugün başladım. Çok kolay gibi ama ben çok yoruldum ve 28. dk da tıkandım. İnşallah açılacağım. Çok hamım ya
O zaman 2 mil ile basla canim.3 u yarisinda birakma.cunku yavas basliyor hizlaniyor ve tekrar yavasliyor sonlarda.sen 2 mil ile basla bi sure sonra 3 e gecmek isteyeceksin zatenBugün başladım. Çok kolay gibi ama ben çok yoruldum ve 28. dk da tıkandım. İnşallah açılacağım. Çok hamım ya
Merhabalar yazınızı tüm içtenliğimle okudum ve çok etkilendim. İnsanı sevdiği kişinin en ufak bir sözü bile incitirken bu kadar acımasızca yüklenmesi duygusal anlamda elbette çok kırmış ve üzmüştür. Fakat asla kendinize bunu yapmayın ve umudumuzu yitirmeden yolumuza devam edin. Allah bağışlasın bebeğinizi ve emzirdiğiniz i okudum buda kalori yakımı açısından çok büyük bir artı bence. Öncelikle aç kalarak zayıflar yöntemlerine asla yönlenmeyin 3 ana 3 ara öğün şeklinde beslenirseniz metabolizması çalışır ve sağlıklı şekilde kilo verirsiniz.günde 2 fincan yeşilçay ve 2bucuk litre suyunuzu muhakkak tüketin. Sabah kahvaltılarında ben tok tutması açısından hep haşlanmış yumurta yerim size de tavsiye ederim. Siz değişim için kendiniz için zaten çok güzel bir adım atmışsınız sakın pes etmeyin devamını getirin.zaten ilk zamanlar kilo vermeye başladığınızda kendinize olan güveniniz biraz daha artacaktır. Bende sizi takipte olucam ve bir kadın isterse her şeyi başarabilir yeter ki isteyin. Kendinizi sevmekten asla vazgeçmeyin.
Damdan düşenin halini damdan düşen anlarBen diyetisyene gidiyorum light ürün vermiyor ama mesela sabah peynir yiyeceksem ya lor ya da pazardan aldığım köy peyniri yiyorum yağı düşükmüş. Hamur işi yok kesinlikle ve şeker yok. Onun yerine kahvaltıda 3 gün 2 tk tahin pekmez ya da 1 tk bal var.
2 mil den bilgim yoktu öğrenmiş oldum öyle yaparım :)O zaman 2 mil ile basla canim.3 u yarisinda birakma.cunku yavas basliyor hizlaniyor ve tekrar yavasliyor sonlarda.sen 2 mil ile basla bi sure sonra 3 e gecmek isteyeceksin zaten
Ohh ne güzel azmine sevindim hemen baslamana. Normal baslangic icin 28 dakiks iyi bile yapmissin. Bir spor egitmeninden okumustum nasil soba yansin diye icine birseyler atiyorsak, vücutta yag yaksin diye önce birseyler yiyin diye. Tabi dolu mideyle degil yemekten 1, 1 bucuk saat sonra yapin hem yorgun düsmessiniz, hem yakarsiniz hepsini.
Çok çok çok sağolyardımlarınız herşey için,öperim :)
O günü ben de iple çekiyorum. Bugün başladım gruba şimdi yediklerimi yazacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?