- 4 Nisan 2014
- 5.077
- 10.602
- 248
- Konu Sahibi sultankemer
tevafuk55 @ISILDURU @Mislisse kedikedi84 @GoldenVenus isimsiz965 tomurcukkk siz ne kadar iyi insanlarsınız . ne kadar mutlu oldum anlatamam. ev işi çocuk misafir falan geldi günlük telaşe derken bugün internete giremedim ama aklım buradaydı. Acaba ne yazdılar. Ya da acaba tevafuk55 dan başka kimse birşey yazmadı mı? Herkesin işi gücü var,onlarca konu var beni görmemişlerdir diye düşündüm. Ne kadar sevindim anlatamam anlatamam.
Dün gece rüyamda çok korktum, Uykusuzluktan halusilasyon falan görüyorum bazen. Lohusalıktan kaldı , gitmiyor birtürlü...Gece çok kötüydüm ve eşime nolur bugün odada yat,korkuyorum,çocuk da var bağırırım falan korkuturum diye 2 kat korkuyorum... Yine salona yattı,böyle iy böyle iyi bişey olmaz vur kfayı yat dedi. Allahım kilolu olmam bu kadar mı etken sevgimiz üzeirnde,ne olacak ben zayıflayınca beni istese ne olur ki... fit bir kadını herkes sever ve arzular. sevgi fit bir bedene mi duyulur sadece... Kendimi çok aşağılık hissediyorum. Onu sevmemin,çocuğunun annesi olmamın, saygılı ve iffetli olmamın hiç mi hatırı yok. Bu kilolar gidince ben seni isteyecek miyim peki... Kalbim çok kırıldı. Çok çok... O da zayıf değil. Fit değil.
Eşimin ailesi benden kat kat kilolu insanlar oldukları için bana laf söyleyemezler. Ama eşim bana ''bu üstündeki kaç x large? '' dediğinde gülerler...Kendi hallerine bakmayıp..
Kendim içini faln bıraktım artık bu iş acaip inada bindi. Ben ne derseniz yapacağım. Ne önerirseniz,yediğimi içtiğimi danışacağım soracağım,asla kaçamak yapayacağım. Bu konuda kesin kararlıyım. Pazartesi veya ayın 1 değil. Hemen yarın başlıyorum.
Bu arada bebeğim 1 yaşında. Çok şükür ki anne sütü verdim bu zamana kadar ve 2 yaşına kadar da vereceğim. Aldığım şekerin,cipsin kolanın çkolatanın bebeğime nasıl bir yararı olabilir ki,neden kesilsin sütüm. Ben zararlı olanı ve fazla olanı hayatımdan çıkarıp sağlıklı ve dengeli besleneceğim.
Arkadaşlar tek isteğim birgün ideal kiloma kavuşup,istediğim güzel kıyafetleri giyip, eşim bana yakınlık gösterdiğinde ben onu reddetmek isiyorum ve beni o zaman istemeyeni ben de şimdi istemiyorum demek istiyorum. Gururum o kadar incindi ki, sadece suyla besleneceksin deseler yaparım yani o derece inada bindirdim.
tomurcukkk ne olur beni o grup hangi grupsa dahil edin lütfen...
canım emin ol elimden geldiğince yazacagim sana.. Allah o eşine akil fikir versin sanki onun eşi kilolu da kendisi brad pitt ya sabır.. Neyse sen motiveni bozma canım istediğin zaman yaz banada büyük birzevkle dinlerim seni yorumda yaparım menulerine hangi grupta oldugunu yaz olur mu... Esine ben fitim de sen baya kilolusun aynaya bi bak diyecegin günü merakla bekliyorumm.. Her ne kadar tanimasakta aklımızda olduğunu unutma... Bebiside de op yerime