• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yorum yapın herşey nasıl düzelir?

Her şeyi açık açık konuşun tüm sorunlarınızı kafanızdaki soru işaretleri dökün ortaya. İçinizde kaldıkça daha zor olur.

Dün akşam dışarı çıkacaktık asansörde birbirimize sarıldık barıştık ve hiçbir problem hakkında konuşmuyoruz.normale döndük.şu 1 ayımı geçiriyim sonra iş bakıp kendime bir yön oluşturacağım onu hayatımın merkezine koymak zorunda kaldığım için böyle oluyor.zorunda kaldğm için çünkü evlenip bambaşka bi şehire geldim kimse yok,hemen bir iş bulup oturtamıyorsun düzenini,bu yüzden o herşey oldu.ama olmaması gerekiyormuş işte.

merhaba şuan evlilik terapisine gidiyoruz yeni başladık ama herşey aynı hiçbirşey değişmedi.aynı konunun altına yazmak istedim geçmişimin gözükmesi için...hiç birşey konuşmuyoruz paylaşmıyoruz öyle evde iki yabancı gibi yaşıyoruz.samimiyet içten bir davranış yok.ben ne yapıyım ne konuşuyum onuda bilmiyorum.akşam oluyor öyle tv izliyoruz gün bitiyor günler aylar geçiyor.çocuk yapma fikrini ağzımıza bile almıyoruz artık.sadece terapide sorunları ortaya atıyoruz orda kalıyor inş işe yarar.siz olsanız bu karı koca gibi olamayışı nasıl çözersiniz

Back