Lütfen yorum yapın herşey nasıl düzelir?

kusura bakmayın ama evliliğiniz problemli
ilk mesajınızda yazdığınız kadar olumlu şeyler göremedim ben evliliğinizde

Saçma cevap hissetsin zaten kocanız olarak görevi degilmi yanı ? Mahkemeye gitseniz boşanma sebebi? Hacı hocaya gitseniz yine boşanma sebebi yanı her yonden haksız kocanız.
ben bunları dile getirdiğim baskı yaptığım için büyüsünü kaçırdığım için suçlu olurum ama o istemediği için suçlu olmaz

Bu hikayede herkesin sorunu var ama hiç çözüm arayan yok
Ya da bir şeyleri değiştirmeye çalışmıyorsunuz
Esim bu duruma çok üzülüyor ee ben de çok üzülüyorum
Peki napıyorsunuz düzeltmek için HİÇ
Bir de bu sorunlu ortama çocuk getirmeye karar vermişsiniz ki akıllara zarar bir karar
Niye doğduktan sonra o da sizinle birlikte üzülsün diye mi
Siz hala eski yaşadıklarınızın bile üstesinden gelememişsiniz ki
Önce onu bir kabullenin Evet zamanına bana böyle yapıldı ama ben güçlüyüm yoluma devam ettim diyip kapatın o konuyu
Sonra da kendinize ev dışında bir alan yaratın Çalışmaya başlayın mesela
Ya da sevdiğiniz bir hobiniz varsa onunla ilgili kursa gidin

Dipnot: bu iş yemekleri de bana biraz şey beliyor (tarif edecek kelime bulamadım ama anlarsınız inşallah) hiç de sevmem neyse..

Mesela şuan geldi öbür odada yemeğe gitmemiş morali bozuk bikaç kelime konuştuk sadece.sizi haklı çıkarsam bu adamdan ayrılmam lazım.dışardan düşünülebileceği gibi değil.dedimya bende anlayamıyorum.

Ama Cidden çok uzun yazıyorsunuz
Okuyasım gelmiyo

Mesajımın neresinde ayrılın yazıyor ki
Sadece oturup üzülmek yerine çözüm arayın diyorum
Öyle üzülüyorum demekle olmaz birazcık da çözümler üzerinde kafa yorun diyorum

Mesajımın neresinde ayrılın yazıyor ki
Sadece oturup üzülmek yerine çözüm arayın diyorum
Öyle üzülüyorum demekle olmaz birazcık da çözümler üzerinde kafa yorun diyorum
Doğru hak veriyorum zaten.nolacak bakalım.düşünüyorum çözüm zaten bütün gün burda forumda bakıyorumda şöyle bir önce benim kendi kendime çeki düzen vermem lazım.tabi çeki düzen verince oda düzelecek.mutluyken yada gibiyken kim yanımda olmaz ki...

En iyisi "birlikte " çözüm aramanız
Tek taraflı yeterli olmaz
Sonuçta evlilik iki kişilik

Oldu da bitti maşallaha getirirseniz böyle oluyor maalesef.

Bu evlilik nasıl oturacak,ne yapmam gerek onu bilmiyorum ilişki terapistinemi gitsem onu bile düşünüyorum
esinin yaptiklari hata mi karakter mi; bunu anla once.. karakterse duzelmez degismez malesef.. sen elinden geleni yap elbet, terapiste git esin gelirse.. Allah'a sigin hayirli bi yol dile.. ama cocuk icin acele etme.. cocuk, iyi gitmeyen evliligi duzeltmez daha da zorlastirir; cunku buyuk bi sorumluluk. .

Bence siz çocuğu kendinize arkadaş olsun diye istiyorsunuz hayatı eşinizin üzerine yaşamak yerine arkadaş edinseniz kurslara vs gidip biraz sosyallesseniz siz kendinize güveninizi yitirmissiniz..

sırf çocuk olsun diye sevişmek ,bunu bilerek sevişmek hoş değil gerçekten de..sürekli bunu dilegetiriyorsanız o yüzden büyüsü kaçıyor demiştir.41 yaş fazla değil ki,hele cinsellik için.siz de madem konuşmak yerine neden icraata geçmiyorsunuz onu anlamadım..hep kendini geri çekme halli içindesiniz..sanki söylenip surat asıp oturuyor imajı çizdiniz:)yani kocanızla sevişmek istiyorsanız yapın,neden konuşuyorsunuz??:)

ben olsam bu durumda ne yapardım yazayım;biz film izlemeyi severiz mesela,mısır patlatırdım,veya çekirdek,yanına da colaları açtım mı keyfimiz yerine gelir.sarılıp da oturduk mu tamamdır:)
yani önce siz bi çabalayın olmuyosa ,bıktım der yolunuza bakarsınız..o surat asıyor ,siz surat asıyor,nereye kadar gider ki??

Ben ne yaptım söyliyimm erkenden gittim uyudum oda diğer odada tv izledii gece gelip yanımda uyudu.sabahta hiç konuşmadık ben uyandığım halde uyuyomuş gibi yaptım gitti.
Ama ben şimdi bi kalkıp bütün evi temizleyip kendi tipimide düzeltip akşam ılımlı olcam sizin dediğiniz gibi.bütün bunları yapıyımda akşam olsun biran önce.

bu davranışınız ancak büyük bir kavgadan sonra olacak şeyler..büyük bir sorununuz yok aslında..
hadi bakalım akşam olsun ,siz de güzel bir gün geçirin bakalım..akşamı beklemek yerine,gün için plan yapın bence..mutlu kadın ,mutlu eş demek ..bugünü kendinize ayırın mutlu olmka için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…