- 12 Kasım 2015
- 94
- 20
- 18
- Konu Sahibi Dilekkk1313
-
ne yaparsin bilmem ama bence evlilik oturmadan cocuk dusunme..Merhaba lütfen yorum yapın bana...öncelikle ben yurtdışında okudum ve orada 10 yıl kaldım.bir ilişkim vardı onun için herşeyi yaptım hatta benimki bitti onunla kalabilmek için orada iş buldum çalıştım.okadar çok şey paylaştıkki şuan burda birkaç cümleyle anlatamayacağım.sonra türkiyeye döndük artık evlilik nişanlılık hayalleri başlamıştı ama o tekrar yurtdışına iş bulup gitti,beni yine beklemeye aldı,ailesi kendisi hiç beni düşünmediler,o kadar yıllık emeğim herşey boşa gitti kaldım öyle mahvoldum çok kötü durumdaydım sanki boşluk gibi.sonra biriyle tanıştım yazışmaya başladık hatta bu dertlerimi paylaştım bana arkadaş oldu.yurt dışından geldiğimde yaşadığım o küçük yerde ailemin yanında iş bulmuştum artık işten eve gelip onunla yazışmak paylaşmak konuşmak için can atıyordum.bu kişi benden 11 yaş büyük.sonra buluştuk ve evlenmek istediğini söyledi.herşey çok hızlı gelişti ve evlendik.o eski erkek arkadaşım beni tehdit etti ailemi aradı problemler problemler ama tabi sonra bıraktı peşimi.ailem karşı çıktı evlenmeme ama şuan herkes herşey duruldu kabul etti herkes.eşim için evlenince geldim istanbula.çok bocaladım hiçkimsem yok ondan başka yanlızdım burada.sonra oda bana yalan konuşmuş eğitimiyle ilgili o yalanından sonra güvenimi kaybetti.yaşı benden büyük olduğu için problemlerimiz oldu ilişkimizde ama hergün aşmaya çalışıyoruz birbirimizi sevdiğimiz için.benim için çok şey yapıyor,çok seviyor ama bunun yanında sosyal hesapları vardı ordan eski kız arkadaşlarıyla görüşüyormuş bu çıktı ortaya ,şuan hepsini kapattı.bende yine güven problemi oluştu tabi.şu bilgiyide veriyim eşim yurtdışında doğmuş büyümüş yani bu olaya eski kız arkadaşım ekli olabilir ama konuşmuyoruz hatta o evli senin düşündüğün gibi olmam mümkün değil diyor.ayrıca bir problemimizden daha bahsetmek istiyorum çocuk düşünüyoruz kontrole gittik herşeyi yaptık artık anne baba olmaya hazırız ama eşim benimle nerdeyse ayda bir kaç kere birlkte olmak istiyor.ee nasıl çocuk olacak leyleklermi getirecek.ben bu sorun üzerine konuştuğumda baskı yaptığımı düşünüyor akışına bırak diyor.kadınlar bilirsiniz ayda belli günler hamilelik ihtimali yüksek.bunları konuşup paylaşamıyoruz bile.oluruna bırakıyoruz herşeyi.problemlerimiz var sanırım yaş farkından.birde işim vardı ayrıldım şuan evdeyim hiçkimse yok konuşabileceğim dertleşebileceğim tek o var.onunlada küstüğümüzde yapayanlız kalıyorum.aslında birbirimizi seviyoruz ama aşamıyoruz problemleri.öyle gözü dışarıda bir insan değil ama neden mutlu değiliz benim içimde yaşadıklarımmı ne problem bilemiyorum.boşanmayız bırakmayız birbirimizi zaten ben öyle birşey olursa hayatta iyice yapayanlız kalırım herşey herkes gitti zaten o eski ilişkiyle bütün arkadşlarım çevrem.babamıda çok erken kaybetmiştim annem var sadece yeni bi hayata tekrar başlamam gücümde yok.bu ilişkiye tutundum.eşimle 2 yıldır evliyiz.şuan biz birbirimizi çok seviyoruz ama söyleyip birbirimize sarılamıyoruz böyle bir durumdayız.yaşım genç daha nasıl düzeltebiilirim hayatımı herşeyi şuan yine küsüz mesela ben evde yanlız akşam psikolojik olarak yanlız.bişeyler yapıp düzeltmek istiyorummm.lütfen yorum yapın siz böyle yaşanmışlıklarınız olsa bu durumun içinde olsanız nasıl düzeltirsiniz herşeyi...
Bu evlilik nasıl oturacak,ne yapmam gerek onu bilmiyorum ilişki terapistinemi gitsem onu bile düşünüyorumne yaparsin bilmem ama bence evlilik oturmadan cocuk dusunme..
Erken ama böyle saçma bir durumdayım işte yaşta ilerliyor psikolojisine girdim.ne düşünüyüm ne yapıyım bilemiyorum.Yalanlar, güvensizlikler çocuk için erken gibi
Birbirinizi çok sevdiğinize emin misiniz?Merhaba lütfen yorum yapın bana...öncelikle ben yurtdışında okudum ve orada 10 yıl kaldım.bir ilişkim vardı onun için herşeyi yaptım hatta benimki bitti onunla kalabilmek için orada iş buldum çalıştım.okadar çok şey paylaştıkki şuan burda birkaç cümleyle anlatamayacağım.sonra türkiyeye döndük artık evlilik nişanlılık hayalleri başlamıştı ama o tekrar yurtdışına iş bulup gitti,beni yine beklemeye aldı,ailesi kendisi hiç beni düşünmediler,o kadar yıllık emeğim herşey boşa gitti kaldım öyle mahvoldum çok kötü durumdaydım sanki boşluk gibi.sonra biriyle tanıştım yazışmaya başladık hatta bu dertlerimi paylaştım bana arkadaş oldu.yurt dışından geldiğimde yaşadığım o küçük yerde ailemin yanında iş bulmuştum artık işten eve gelip onunla yazışmak paylaşmak konuşmak için can atıyordum.bu kişi benden 11 yaş büyük.sonra buluştuk ve evlenmek istediğini söyledi.herşey çok hızlı gelişti ve evlendik.o eski erkek arkadaşım beni tehdit etti ailemi aradı problemler problemler ama tabi sonra bıraktı peşimi.ailem karşı çıktı evlenmeme ama şuan herkes herşey duruldu kabul etti herkes.eşim için evlenince geldim istanbula.çok bocaladım hiçkimsem yok ondan başka yanlızdım burada.sonra oda bana yalan konuşmuş eğitimiyle ilgili o yalanından sonra güvenimi kaybetti.yaşı benden büyük olduğu için problemlerimiz oldu ilişkimizde ama hergün aşmaya çalışıyoruz birbirimizi sevdiğimiz için.benim için çok şey yapıyor,çok seviyor ama bunun yanında sosyal hesapları vardı ordan eski kız arkadaşlarıyla görüşüyormuş bu çıktı ortaya ,şuan hepsini kapattı.bende yine güven problemi oluştu tabi.şu bilgiyide veriyim eşim yurtdışında doğmuş büyümüş yani bu olaya eski kız arkadaşım ekli olabilir ama konuşmuyoruz hatta o evli senin düşündüğün gibi olmam mümkün değil diyor.ayrıca bir problemimizden daha bahsetmek istiyorum çocuk düşünüyoruz kontrole gittik herşeyi yaptık artık anne baba olmaya hazırız ama eşim benimle nerdeyse ayda bir kaç kere birlkte olmak istiyor.ee nasıl çocuk olacak leyleklermi getirecek.ben bu sorun üzerine konuştuğumda baskı yaptığımı düşünüyor akışına bırak diyor.kadınlar bilirsiniz ayda belli günler hamilelik ihtimali yüksek.bunları konuşup paylaşamıyoruz bile.oluruna bırakıyoruz herşeyi.problemlerimiz var sanırım yaş farkından.birde işim vardı ayrıldım şuan evdeyim hiçkimse yok konuşabileceğim dertleşebileceğim tek o var.onunlada küstüğümüzde yapayanlız kalıyorum.aslında birbirimizi seviyoruz ama aşamıyoruz problemleri.öyle gözü dışarıda bir insan değil ama neden mutlu değiliz benim içimde yaşadıklarımmı ne problem bilemiyorum.boşanmayız bırakmayız birbirimizi zaten ben öyle birşey olursa hayatta iyice yapayanlız kalırım herşey herkes gitti zaten o eski ilişkiyle bütün arkadşlarım çevrem.babamıda çok erken kaybetmiştim annem var sadece yeni bi hayata tekrar başlamam gücümde yok.bu ilişkiye tutundum.eşimle 2 yıldır evliyiz.şuan biz birbirimizi çok seviyoruz ama söyleyip birbirimize sarılamıyoruz böyle bir durumdayız.yaşım genç daha nasıl düzeltebiilirim hayatımı herşeyi şuan yine küsüz mesela ben evde yanlız akşam psikolojik olarak yanlız.bişeyler yapıp düzeltmek istiyorummm.lütfen yorum yapın siz böyle yaşanmışlıklarınız olsa bu durumun içinde olsanız nasıl düzeltirsiniz herşeyi...
Evet seviyoruz yoksa çoktan kopmuştuk.kavga edip tekrar barışıyoruz mutlu oluyoruz bir süre.aldatma denemez ama güven eksikliği var.birbirimizi kaybetmek istemiyoruz ama problemler bi kenarda bekliyor,gitmiyor.Birbirinizi çok sevdiğinize emin misiniz?
buradan bakınca tam tersi duruyor da her türlü aldatma yalan güvensizlik var
Oturup konuşuyoruz hatta o yaşça büyük olduğu için konulara daha olgun bakıyor ama konuşma biryere varamıyorBirbirinizle samimi bi şekilde konuşmayı öğrenmelisiniz bence beklentileriniz hakkında sorunlarınız hakkında bi soğukluk varsa onun sebebini birlikte bulabilirsiniz...
Ayrıca çocuk için biraz daha beklemelisiniz..
Tam olarak 1 ay sonra yine 1 aylığına yurt dışına gideceğiz ordan geldiğimizde hemen iş bakıcam aynı şeyleri bende düşündüm,kendi kendime bir toparlıyım önce diyorum.çok hayatımın merkezine koydum onu.teşekkürrrhayatta aileniz çocuğunuz dahil,kimse odak noktanız olmasın..evde sıkılıyorsunuz,adama sarıyorsunuz.
benim gördüğüm tek sorun bu.
iş bulun çalışın,çevre edinin,ailece görüştüğünüz,kişisel görüştüğünüz insanlar olsun..tek amacınız gördüğüm kadarıyla eşinizin işten gelişini beklemek,bu yüzden çocuk sahibi olmak isitoyrsunuz sanırım..
önce kendinizi toparlayın ,sonra evliliğiniz gelir zaten arkadan.
Dediğinizi yapmaya çalışıyorum ama gurur yapıyorum galiba o benimle ilgilenmezken ben böyle düşünüp üzülüyorum diye düşünüp kendimi çekiyorum.anlayamıyorum beni seviyor gözlerinden akan yaşlardan herşeyinden hissediyorum bi kadın olarak ama niye o böyle anlayamıyorum artık.o size sarilmiyorsa siz gidin sarilin bu kadar mi zor?
Oturup konuşuyoruz hatta o yaşça büyük olduğu için konulara daha olgun bakıyor ama konuşma biryere varamıyor
Birde konuşarak tüketiyormuşuz bazı şeyleri öyle söylüyor.neyi konuşuyum paylaşıyım bende bilemiyorum.Ama canım konuşarak çözüm bulamıyorsanız yapacak ne kalıyor ki ???
o zaman harekete geçin.her insan farklıdır duygulaırnı ve hayatı başka yaşar.sevdiğini biliyorsunuz ama demek ki srılıp gösteremiyor,o zaman siz yapın.istediğiniz gibi içinizden geldiğince yaşayın ..siz sarılıp öpüp sevince itmiyorsa sorun yok.yıllarca yaptım karşılık göremedim diyorsanız o başka birşey tabi..Birde konuşarak tüketiyormuşuz bazı şeyleri öyle söylüyor.neyi konuşuyum paylaşıyım bende bilemiyorum.
Karşılık görüyorum öyle davrandığımda ama şuan küsüz mesela ben bi tartışma çıkartmıştımo zaman harekete geçin.her insan farklıdır duygulaırnı ve hayatı başka yaşar.sevdiğini biliyorsunuz ama demek ki srılıp gösteremiyor,o zaman siz yapın.istediğiniz gibi içinizden geldiğince yaşayın ..siz sarılıp öpüp sevince itmiyorsa sorun yok.yıllarca yaptım karşılık göremedim diyorsanız o başka birşey tabi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?