Lütfen yol gösterin Bursa Da gerçekten iyi bir...

Bartholin apsesi gibi tarifin korkulacak birşey değildir lokal anesteziyle ufak bir operasyonla alırlar iki dikiş anca atılır

Doktor bilemiyorum

Canım ben de geçen hafta doruk yıldırımda nuray boyara gittim. Memnun kaldım, aynı hastanede Gizem hanımıda tavsiye ediyorlar. Fakat benim de aklımı medikalparktaki Ahmet Yılmaz karıştırıyor. Geçen hafta bi arkadaşım (Ahmet beyin hastası) doğum yaptı ve çok memnundu. Ayrıca aynı hastanede çalışan benim bir doktor arkadaşım da hamile ve Ahmet beye gidiyor,yani onunla aynı zamanda iş arkadaşı kendisi ve onun bilgilerine çok güvendiğini söylüyor. Şahsen ben de kendisine gidebilirim.

Merak ettim canım kurtulabildinmi şikayetlerinden. Ve hangi doktoru tercih ettin ? Bende iyi sabırlı ve anlayışlı bir doktor arıyorum

hiludtunpost: 37737457 .!.:
Merak ettim canım kurtulabildinmi şikayetlerinden. Ve hangi doktoru tercih ettin ? Bende iyi sabırlı ve anlayışlı bir doktor arıyorum
Kurtajimdan 6 ay gecti geniz akintisi baki kaldi diger sikintilarim yuksek oranda bitti univesitede testlerimi yaptirdim temiz gibiler ayin on yedisinde gidecegim doktorum aral atalay gayet memnunum kendimi mafetmisim ozelde.

Kurtajimdan 6 ay gecti geniz akintisi baki kaldi diger sikintilarim yuksek oranda bitti univesitede testlerimi yaptirdim temiz gibiler ayin on yedisinde gidecegim doktorum aral atalay gayet memnunum kendimi mafetmisim ozelde.
Ya fakülteyi öneriyorsun yani peki herkese bakıyorlarmı mesela sigortalılara birde benim sadece gebelik takibi için doktora ihtiyacım var yani herhangi bir şikayetim yok çok şükür bu durumdaysa fakülteye gidilebiliyormu birde randevunu nasıl alıyorsun canım. Bu arada şikayetlerinin azalmasına çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah

Canim fakulte ucretsiz arayip al randevunu hamile oldugunu soyle yoksa cok ileri tarih

e randevu verirler...bence memnun kalirsin.

Canim fakulte ucretsiz arayip al randevunu hamile oldugunu soyle yoksa cok ileri tarih

e randevu verirler...bence memnun kalirsin.
Benımde gecmek bılmeyen akıntım var ve fakulteye gıdıyorum cunku ıs yerım unıversıtede. En son rutıne gıtmıstım smear, tam kan sayımı ve ultrason ıstedı sadece candıda turu enfeksıyon cıktı , gerısı normal ama akıntım gecmıyor, ılaçlarını duzenlı kullanmıs olmama ragmen..
Bırde cocuk ıstıyoruz ben ıstıyorum kı hormonlarıma yumurtalıklarıma falan da bakılsın kurtaj olmustum tuplerde tıkanma,rahımde yapısma vs varsa dıye korkuyorum cunku benımde esımınde yası var bekleyecek vaktımız yok.
Son bır kez daha gıdecegım doktora akıntının gecmedıgını ve cocuk olmadıgını bunun ıcın tahlıl yapılmasını ıstedıgımı soyleyecegım, fakultenın sıkıntısı muayene edenle kontrole gıttıgınızde sıze ılaç vs yazan ayrı kısıler oluyor genelde asıstanlar oluyor, ancak özelıne gıdersenız ılgılıler dıyebılırım..
Bende özel de fıyatı makul ve her soruma cevap verecek, benı aydınlatacak bır doktor arıyorum. Murat Arslan a kurtaj ıcın gıtmıstım cok ıyı bır doktor ama muayenesı pahalı yoksa tek gecerım.
Önerebileceğiniz birileri var mı ??

Eğer giderim diyorsam rentıp selim akgun u tavsiye ederim üniversite iyi hoş ama maalesef zaman kaybı ve Aral Atalay ı hiç görme şansım olmadı biraz erken konuşmuşum o zaman..

Eğer giderim diyorsam rentıp selim akgun u tavsiye ederim üniversite iyi hoş ama maalesef zaman kaybı ve Aral Atalay ı hiç görme şansım olmadı biraz erken konuşmuşum o zaman..
Ilgılı -sorularımı ben sormadan anlayan ve cevap veren bır doktorsa , her turlu tahlılı ben demeden yapıyorsa tabıkıde gıderım seve seve.Memurıyetten oturu butce sıkıntısı yasıyorum yoksa herkes bırılerını onermıs ama bu ısler para kısmında sekteye ugruyor, benım fakulteye gıtmemın ana sebebı de bu parasal acıdan 5 tl ye muayene oluyorsun , kaydım da oldugundan oncekı tahlıllerım falan cıkıyor...Ve bana yakın ızın almam gerekmıyor ısten..

selim beye sen soracaksın o zaman söylüyor..o ultrasonda bakarken gerekli açıklamaları yapıyor zaten...çok tahlil yapan birisi değil her şeyi zamanlıca yapıyor anladığım kadarıyla...muayene ücreti 80 lira..ssk lı özel hastanelerden..tahlillleri de çok uçuk değil diğer hastanelerdeki gibi..ayrıntılı ultrasonumu 53 liraya yaptırdım hastasıyım diye..

Ben bırde Medıcabıl de bır doktorun adını duydum cok, orasınında sgk anlasması var dıye bılıyorum.Oraya mı gıtsem kı? Fiyatlar uc asagı bes yukarı aynıdır herhalde

Pztesı endokronolojıye gıdecegım hormon testı yaptırmak ıcın, bırde ırrıtabl bagırsak sendromum var onun ıcın kontrol muayenesı olacagım, haftaya da jınekologa gıdecegım yıne fakultede.. Bır sonuc alamazsam özele gıtmeyı dusunuyorum.

Merhaba tekrar konu açmak istemedim ancak tekrarlayan düşükler sebebi ile iyi bir doktor önerisi istiyorum. Mümkünse tekrarlayan düşükler sonrası sağlıklı bebeğine kavuşanlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…