çok bıktım artık evlendiğim günden beri burnum b..tan çıkmadı resmen..işinin ehli gerçekten samimi bursa da olan iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog...(ultrasonu bodrum katında olmayacak inemiyorum korkum var)
bi kaç gündür pişik oldum sanıyordum bi baktım elime bir beze geliyor sol dudak arka tarafı..girişe yakın..kürtaj olalı 3 ay olacak ama benim aşağıda sorunlarım bir türlü kesilmedi..
biliyosunuz süreçten sonra midem şişti nefesim kesildi boğaz ağrılarım kaldı geniz akıntılarım başladı yukarıyı bir şekilde hallederim de aşağıdaki sıkıntılar tükenmedi gitti..göbek deliğimde iltihaplı akıntı bugün kahverengiydi hatta sol kasıkta sancılar bir de biraz önce farkettiğim sol dudak arkasındaki beze..fikri olan var mı birde dediğim gibi beni kandırmayacak dinleyecek işinde iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog..lütfen kızlar cevaplarınızı bekliyorum...
bu arada aşağıyı temizlesin diye aktardan hel-kim in civanperçemi macununu üst solunumdaki sıkıntılarım içinse aynı markanın zencefilli macununu aldım...ben bıktım 3 aydır durmadan doktora gidip sonuçsuz dönmekten..bir yol gösterin..
Kurtajimdan 6 ay gecti geniz akintisi baki kaldi diger sikintilarim yuksek oranda bitti univesitede testlerimi yaptirdim temiz gibiler ayin on yedisinde gidecegim doktorum aral atalay gayet memnunum kendimi mafetmisim ozelde.hiludtunpost: 37737457 .!.:Merak ettim canım kurtulabildinmi şikayetlerinden. Ve hangi doktoru tercih ettin ? Bende iyi sabırlı ve anlayışlı bir doktor arıyorum
Ya fakülteyi öneriyorsun yani peki herkese bakıyorlarmı mesela sigortalılara birde benim sadece gebelik takibi için doktora ihtiyacım var yani herhangi bir şikayetim yok çok şükür bu durumdaysa fakülteye gidilebiliyormu birde randevunu nasıl alıyorsun canım. Bu arada şikayetlerinin azalmasına çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder inşallahKurtajimdan 6 ay gecti geniz akintisi baki kaldi diger sikintilarim yuksek oranda bitti univesitede testlerimi yaptirdim temiz gibiler ayin on yedisinde gidecegim doktorum aral atalay gayet memnunum kendimi mafetmisim ozelde.
Canim fakulte ucretsiz arayip al randevunu hamile oldugunu soyle yoksa cok ileri tarihYa fakülteyi öneriyorsun yani peki herkese bakıyorlarmı mesela sigortjalbirde benim sadece gebelik takibi için doktora ihtiyacım var yani herhangi bir şikayetim yok çok şükür bu durumdaysa fakülteye gidilebiliyormu birde randevunu nasıl alıyorsun canım. Bu arada şikayetlerinin azalmasına çok sevindim Rabbim en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah
Benımde gecmek bılmeyen akıntım var ve fakulteye gıdıyorum cunku ıs yerım unıversıtede. En son rutıne gıtmıstım smear, tam kan sayımı ve ultrason ıstedı sadece candıda turu enfeksıyon cıktı , gerısı normal ama akıntım gecmıyor, ılaçlarını duzenlı kullanmıs olmama ragmen..Canim fakulte ucretsiz arayip al randevunu hamile oldugunu soyle yoksa cok ileri tarih
e randevu verirler...bence memnun kalirsin.
Eğer giderim diyorsam rentıp selim akgun u tavsiye ederim üniversite iyi hoş ama maalesef zaman kaybı ve Aral Atalay ı hiç görme şansım olmadı biraz erken konuşmuşum o zaman..Benımde gecmek bılmeyen akıntım var ve fakulteye gıdıyorum cunku ıs yerım unıversıtede. En son rutıne gıtmıstım smear, tam kan sayımı ve ultrason ıstedı sadece candıda turu enfeksıyon cıktı , gerısı normal ama akıntım gecmıyor, ılaçlarını duzenlı kullanmıs olmama ragmen..
Bırde cocuk ıstıyoruz ben ıstıyorum kı hormonlarıma yumurtalıklarıma falan da bakılsın kurtaj olmustum tuplerde tıkanma,rahımde yapısma vs varsa dıye korkuyorum cunku benımde esımınde yası var bekleyecek vaktımız yok.
Son bır kez daha gıdecegım doktora akıntının gecmedıgını ve cocuk olmadıgını bunun ıcın tahlıl yapılmasını ıstedıgımı soyleyecegım, fakultenın sıkıntısı muayene edenle kontrole gıttıgınızde sıze ılaç vs yazan ayrı kısıler oluyor genelde asıstanlar oluyor, ancak özelıne gıdersenız ılgılıler dıyebılırım..
Bende özel de fıyatı makul ve her soruma cevap verecek, benı aydınlatacak bır doktor arıyorum. Murat Arslan a kurtaj ıcın gıtmıstım cok ıyı bır doktor ama muayenesı pahalı yoksa tek gecerım.
Önerebileceğiniz birileri var mı ??
Ilgılı -sorularımı ben sormadan anlayan ve cevap veren bır doktorsa , her turlu tahlılı ben demeden yapıyorsa tabıkıde gıderım seve seve.Memurıyetten oturu butce sıkıntısı yasıyorum yoksa herkes bırılerını onermıs ama bu ısler para kısmında sekteye ugruyor, benım fakulteye gıtmemın ana sebebı de bu parasal acıdan 5 tl ye muayene oluyorsun , kaydım da oldugundan oncekı tahlıllerım falan cıkıyor...Ve bana yakın ızın almam gerekmıyor ısten..Eğer giderim diyorsam rentıp selim akgun u tavsiye ederim üniversite iyi hoş ama maalesef zaman kaybı ve Aral Atalay ı hiç görme şansım olmadı biraz erken konuşmuşum o zaman..
selim beye sen soracaksın o zaman söylüyor..o ultrasonda bakarken gerekli açıklamaları yapıyor zaten...çok tahlil yapan birisi değil her şeyi zamanlıca yapıyor anladığım kadarıyla...muayene ücreti 80 lira..ssk lı özel hastanelerden..tahlillleri de çok uçuk değil diğer hastanelerdeki gibi..ayrıntılı ultrasonumu 53 liraya yaptırdım hastasıyım diye..Ilgılı -sorularımı ben sormadan anlayan ve cevap veren bır doktorsa , her turlu tahlılı ben demeden yapıyorsa tabıkıde gıderım seve seve.Memurıyetten oturu butce sıkıntısı yasıyorum yoksa herkes bırılerını onermıs ama bu ısler para kısmında sekteye ugruyor, benım fakulteye gıtmemın ana sebebı de bu parasal acıdan 5 tl ye muayene oluyorsun , kaydım da oldugundan oncekı tahlıllerım falan cıkıyor...Ve bana yakın ızın almam gerekmıyor ısten..
Ben bırde Medıcabıl de bır doktorun adını duydum cok, orasınında sgk anlasması var dıye bılıyorum.Oraya mı gıtsem kı? Fiyatlar uc asagı bes yukarı aynıdır herhaldeselim beye sen soracaksın o zaman söylüyor..o ultrasonda bakarken gerekli açıklamaları yapıyor zaten...çok tahlil yapan birisi değil her şeyi zamanlıca yapıyor anladığım kadarıyla...muayene ücreti 80 lira..ssk lı özel hastanelerden..tahlillleri de çok uçuk değil diğer hastanelerdeki gibi..ayrıntılı ultrasonumu 53 liraya yaptırdım hastasıyım diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?