Haklısın canımben İstanbulu hiç bilmiyorum tatlım 2 saatlik tahlil ve kontrol için gireceğim maddi külfet ile burda ücreti yükseltebilirim canım...teşekkür ederim..
valla ben artık mahremi geçtim doktora mubah bunu bilirim ama işinin ehli olsa doktor gram pişmanlığım olmaz şu durumda etimi sergileyip çıkmaktan öte gidemedim..inşallah bundan sonra daha çok alternatif tıpa yönlendim ..doktorların yardımını larak tabi yine..bakalım düzelecek inşallah.Haklısın canım
keşke oraları bilsem
doktorun iyi olması çoook önemli heleki en mahrem yer için çok iyi seçim yapmak lazım
çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben kendi doktorumu çok seviyorum, kandırmaz, dolandırmaz, bilgisine ilgisine güvenirim. İstersen onu tavsiye edebilirim...çok bıktım artık evlendiğim günden beri burnum b..tan çıkmadı resmen..işinin ehli gerçekten samimi bursa da olan iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog...(ultrasonu bodrum katında olmayacak inemiyorum korkum var)
bi kaç gündür pişik oldum sanıyordum bi baktım elime bir beze geliyor sol dudak arka tarafı..girişe yakın..kürtaj olalı 3 ay olacak ama benim aşağıda sorunlarım bir türlü kesilmedi..
biliyosunuz süreçten sonra midem şişti nefesim kesildi boğaz ağrılarım kaldı geniz akıntılarım başladı yukarıyı bir şekilde hallederim de aşağıdaki sıkıntılar tükenmedi gitti..göbek deliğimde iltihaplı akıntı bugün kahverengiydi hatta sol kasıkta sancılar bir de biraz önce farkettiğim sol dudak arkasındaki beze..fikri olan var mı birde dediğim gibi beni kandırmayacak dinleyecek işinde iyi bir kadın doğumcu ya da jinekolog..lütfen kızlar cevaplarınızı bekliyorum...
bu arada aşağıyı temizlesin diye aktardan hel-kim in civanperçemi macununu üst solunumdaki sıkıntılarım içinse aynı markanın zencefilli macununu aldım...ben bıktım 3 aydır durmadan doktora gidip sonuçsuz dönmekten..bir yol gösterin..
inceleyeyim canım ücreti ne bu arada..bazılarının ücreti çok uçukta..ona da dikkat etmem lazım..teşekkür ederim bu arada.çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben kendi doktorumu çok seviyorum, kandırmaz, dolandırmaz, bilgisine ilgisine güvenirim. İstersen onu tavsiye edebilirim...
İsmi Doç.Dr.Murat Arslan, Esentepe Bağlarbaşı metro istasyonunun orada Evke Mediloft diye bir bina var, orada muayenehanesi var. İstersen internetten biraz incele, içine sinerse gidersin.
inşallah kadın hastalıkları çok can sıkıcıvalla ben artık mahremi geçtim doktora mubah bunu bilirim ama işinin ehli olsa doktor gram pişmanlığım olmaz şu durumda etimi sergileyip çıkmaktan öte gidemedim..inşallah bundan sonra daha çok alternatif tıpa yönlendim ..doktorların yardımını larak tabi yine..bakalım düzelecek inşallah.
nuray sözeri
muayene ücreti 180 tl idi, ama zam geldi 200 tl oldu bu ay. rica ederim canım, Allah şifa versin. Eğer buna pahalı dersen Yıldırım Doruk hastanesinde Gizem Yıldırım, Medical Park'ta da Özlem Oruç Şener'i tavsiye edebilirim. Biraz fazla yoğun ve kalabalık oluyor ama maddi olarak SGK anlaşmalı olduğu için daha uygun fiyatlılar.inceleyeyim canım ücreti ne bu arada..bazılarının ücreti çok uçukta..ona da dikkat etmem lazım..teşekkür ederim bu arada.
öncelikle çok geçmiş olsun bende 3 düşük sonrası araştırma ile uludağ üniversitesini buldum canım. oranın doktorları prof veya doç doktor onlara gitmek istersen hem uludağ ünisinden hemde özel muayehanesinden randevu alabilrsin ben hiç özeline gitmedim ücreti ne kadar bilmiyorum ama arayıp öğrenebilirsin mesela bir tanesi ihsaniye tarafında doktorun adı mehmet aral atalay internetten araştırıp numarasını bulabilrsin. onlar testleri uludağ üniversitesinde yaptırıyorlar. külfette olmuyor sana testler falan. ultrasonlarıda genelde kadın doğum katında. yani 2. kat oluyor. öyle ultrasona ayrıca gün alıcaksan söylüyorlar ama genelde odalarındaki ultrasondan bakıyorlar canım. ben şimdiye kadar memnun kaldım. çok özel hastane ve doktor gezmeme rağmen. ve şimdi hamileyim riskli gebeliğe gidiyorum. bütün pıhtılaşma genetik testlerimi falan orada yaptırdım zaten hepsi ne yapılacağını biliyor. öyle bir doktor değil 2 3 tanede asistan giriyor yanına. aynı doktorlar dizisindeki gibi :) yani düşünürsen bir araştır derim kendi sitesinde kadın doğum doktorlarının isimlerini bulup onları tek tek netten araştırabilirsin. genelde muayehanesi olan doktor hepsi.
sana özeldekiler sadece ticari amaçlı diyemem belki bir kaç tane iyi doktor vardır ama bende senin gibi hep ticari amaçlılarına denk geldim malesef. zaten o çok iyi dedikleri doktorlarda bir ailenin bir aylık geçimini karşılayacak paraya bakıyorlar hastalarına. o yüzden allah yardımcın olsun. sana çok fazla yardımcı olamadım belki ama yine de bir araştır derim. BODRUM katında değil giriş katında ultrasonları ::)
kız sana yanlış tedavi falanmı yaptılar anlamadımki.
cok üzülüyorum inanki sana
ameliyat esnasında içinde makas unutan doktorları düşünürsek...
inşallah bulursun bi uzman...
bursa. izmir'e istanbul'ada yakın oralardanda araştır bence canım
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim çok sağol..muayene ücreti 180 tl idi, ama zam geldi 200 tl oldu bu ay. rica ederim canım, Allah şifa versin. Eğer buna pahalı dersen Yıldırım Doruk hastanesinde Gizem Yıldırım, Medical Park'ta da Özlem Oruç Şener'i tavsiye edebilirim. Biraz fazla yoğun ve kalabalık oluyor ama maddi olarak SGK anlaşmalı olduğu için daha uygun fiyatlılar.
kürtaj sonrası gittiğin doktorları kasdediyorum canım.yok kız ne yanlış tedavisi..yanlış bilgilendirmelerle oyuncak ettiler o kadar..çocuk tutunmayacak yüksek ihtimal kesen bozuk deseydi zaten kendimi kaptırmazdım ben..dedim ya derdim alttaki iltihaplanmalar..o süreçten sonra başladı..
ha onlar temiz diyip üstüste antibiyotikleri dayadılar sonuç başka taraflarım bozuldu o antibiyotiklerden boynumda beze çıktı şimdi de aşağıda çıktı...artık ben doktora gitmeye utanıyorum onlar beni görmek için ayarlarımı bozmaktan utanmıyolar o dereceyizkürtaj sonrası gittiğin doktorları kasdediyorum canım.
yok şu yok bu diyen doktorcukların...
yanlış ilaç kullanımı vs.
Haklısın canım
keşke oraları bilsem
doktorun iyi olması çoook önemli heleki en mahrem yer için çok iyi seçim yapmak lazım
Bahsettiğiniz doktorun ismini söylerseniz sevinirim.
Byull87 Bursayı bilmiyorum ama bir arkadaşın bahsettiği gibi üniversite hastanelerini tavsiye ederim ben de.
kız med sen nerde öğrendin bursalı doktoruSema Ovalı Özel medipol hastanesinde
istanbul için sordu sandımkız med sen nerde öğrendin bursalı doktoru
Sema Ovalı Özel medipol hastanesinde
kız med sen nerde öğrendin bursalı doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?