kalbi durdu dediler ..kürtajdan sonra gelip zaten kesen bozuktu dediler..burası memleketimiz değil,bilinçsice önümüze gelen ilk doktora gittik..artık öyle yapmak istemiyorum..
Esentepe hastanesini duymadım hiç olmadı orayı da araştırıcam..bursada iki yıldır yaşıyorum ama pek bilmiyorum..Bu arada esentepede 40 liraya ibrahim avcı var. Yukarıdaki arkadaş da bahsetmiş. Bizim tanıdık devreye girmişti ilk muayenemi o yaptı. İkiz hamile olduğum için değiştirdim. Arada arkadaş olduğu için miydi bilmem ama çok iyi davrandı ve iyi bir doktor dur. Çok pimpirikli dir. En ufak detaya kadar anlatir
canım Zübeyde hanımda usg ler yerin altında gittim ve fenalaştım o zamana kadar bilmiyordum zaten aşağılara inemediğimi...jimerde ise isim vermeyeceğim gebelik çok iyi aman da aman tuttu bu çocuk diyip iki gün kalbini dinletip üçüncü gün kalbi durdu deyip kendi düşebilecek belki çocuğumu kürtajla aldılar..sonrada geçip karşıma aynı rahatlıkla zaten kesesi problemliydi tahmin etmiştim dedi..ne sorsam hı diye cevaplar veriyodu ben panik bir insanım özele gelmişim doktorumun az ilgili olmasını isterdim sadece para peşindeler...3 gün kaldım 2,5 milyar ödediğimle kaldım:..Çok geçmiş olsun arkadaşımbayağı kötü şeyler yaşamışsın Ben ekonomik olsun hem de iyi bir dr. olduğunu duyduğum Zübeyde Hanım Doğumevindeki Orhan Orhan'ı öneririm ben gitmedim kendisine de arkadaşlar memnun kalmış.Ben Jimer'de Cenk Beye gidiyordum doktorumdan da memnundum ama sen memnun kalmamışsın.Ne sorunu yaşadın orada acaba?kısaca anlatır mısın?ben de bi daha oraya gitmem çünkü sabaha karşı sancıyla gittiğimde bile önce parayı almaları gerektiğini söyleyip beni şoka sokmuşlardı.Önce sağlık değil önce para onlar için bunu anladım o yüzden de bi daha gitmem
tahlillerim temiz canım sadece sebebini bilmiyoruz en ufak nemden de yükselebiliyormuş sedimantasyon değerim yüksek 20 olması gerekirken 45 ..sinüzit diş apsesi her şey yapar diyo doktorlar..e bende de iltihap fazlası ile mevcut..Kan tahlillerinize baktırın, bulaşıcı bir hastalık vb. kapmış olmayasınız allah korusun?
canım Zübeyde hanımda usg ler yerin altında gittim ve fenalaştım o zamana kadar bilmiyordum zaten aşağılara inemediğimi...jimerde ise isim vermeyeceğim gebelik çok iyi aman da aman tuttu bu çocuk diyip iki gün kalbini dinletip üçüncü gün kalbi durdu deyip kendi düşebilecek belki çocuğumu kürtajla aldılar..sonrada geçip karşıma aynı rahatlıkla zaten kesesi problemliydi tahmin etmiştim dedi..ne sorsam hı diye cevaplar veriyodu ben panik bir insanım özele gelmişim doktorumun az ilgili olmasını isterdim sadece para peşindeler...3 gün kaldım 2,5 milyar ödediğimle kaldım:..
çok küçüktü 8 hafta olması gerekiyordu sat a göre ama geç döllenme sebebi ile 5.5 deydi canım..Çok geçmiş olsun tekrar canım..ama doktor ismi verebilirsin burada herkes yaşadıklarını anlatıyor.Herkes te bilsin ona göre gitsin veya gitmesin..yani sen para koparmak için bebek kendi düşebilecekken kürtaj yaptılar mı diyorsun?bebeğin bunun için çok küçük olması lazım.Hangi doktor paylaşabilir misin?
çok küçüktü 8 hafta olması gerekiyordu sat a göre ama geç döllenme sebebi ile 5.5 deydi canım..
nuray sözeriAnladım cnm.Peki doktoru söylemeyecek misin?
hmmm senin tedavi gördüğün doktor mu canım.istanbulu düşünürsen sana süper bir doktor öneririm bursa istanbul 2 saat
yok canm ben jinekolaga henüz cesaret edip gidemedimhmmm senin tedavi gördüğün doktor mu canım.
ben İstanbulu hiç bilmiyorum tatlım 2 saatlik tahlil ve kontrol için gireceğim maddi külfet ile burda ücreti yükseltebilirim canım...teşekkür ederim..yok canm ben jinekolaga henüz cesaret edip gidemedim
annemindoktoru 16 yıldır hep ona gidiyor işinin çok ehli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?