Lütfen yol gösterin Bursa Da gerçekten iyi bir...

Offf ne diosun sen cok gecmis olsun yaaa cok uzuldummm neresimis bu hastane nasil bu kadar ustun koru is yaparlar hic sikayetin yok mudu senin.... Ozaman ivrahim avciya bi gt canim hem dewamli dr olur ben cok memnundum simdi ozeller tahlilleride ozel oluo bu sefer....
kalbi durdu dediler ..kürtajdan sonra gelip zaten kesen bozuktu dediler..burası memleketimiz değil,bilinçsice önümüze gelen ilk doktora gittik..artık öyle yapmak istemiyorum..

Bursa da en iyi doktor prof. Yalçın kimya dir. Bilen bilir. işinin ehlidir ücreti 600 lira fsm de. Muayenehanesi var yalnız. Hastane diyorsan ben jimer cenk askalliye gidiyorum. Memnunum arada yalçın beye gidiyorum. Cenk beyin ücreti 120 tl. Tahlillerde hemen yapılıyor.

Bu arada esentepede 40 liraya ibrahim avcı var. Yukarıdaki arkadaş da bahsetmiş. Bizim tanıdık devreye girmişti ilk muayenemi o yaptı. İkiz hamile olduğum için değiştirdim. Arada arkadaş olduğu için miydi bilmem ama çok iyi davrandı ve iyi bir doktor dur. Çok pimpirikli dir. En ufak detaya kadar anlatir

O bölgenin kayganlaşmasını sağlayan bezler var iki tarafta da.Anlattığın yer oraya uyuyo,belki enfeksiyon vardır bezde.Çok geçmiş olsun...

Kan tahlillerinize baktırın, bulaşıcı bir hastalık vb. kapmış olmayasınız allah korusun?

Çok geçmiş olsun arkadaşımbayağı kötü şeyler yaşamışsınBen ekonomik olsun hem de iyi bir dr. olduğunu duyduğum Zübeyde Hanım Doğumevindeki Orhan Orhan'ı öneririm ben gitmedim kendisine de arkadaşlar memnun kalmış.Ben Jimer'de Cenk Beye gidiyordum doktorumdan da memnundum ama sen memnun kalmamışsın.Ne sorunu yaşadın orada acaba?kısaca anlatır mısın?ben de bi daha oraya gitmem çünkü sabaha karşı sancıyla gittiğimde bile önce parayı almaları gerektiğini söyleyip beni şoka sokmuşlardı.Önce sağlık değil önce para onlar için bunu anladım o yüzden de bi daha gitmem

yorumlarınız için teşekkür ederim..hastaneye gitmeden önce aile hekimime gittim mantarımda vardı ilaç verdi..göbek için antibiyotikli krem verdi ..beze için iki tane krem ve mantar için hapla fitil verdi..bunları bir kullanayaım bir de civanperçemli macun içiyorum aşağıyı bir yoluna sokmaya çalışayım..baktım olmuyor adet dönemim yaklaştı adet sonrası kadın doğumcuya gideceğim..demiştim ben jimerden memnun kalmadım ne kadın doğumcusundan ne KBB sinden..bu sebeple burda yazan doktorlardan birine gitmeye karar verdim..fakat 450 ve 600 tl lik maaşımın 1/4 ünü alacak olanlara değil tabiki..sgk lıyım özel sağlık sigortam yok..gözümü karartıp medikal parka gidicem sanırım..çünkü bodrum katlara inemiyorum demiştim..

Esentepe hastanesini duymadım hiç olmadı orayı da araştırıcam..bursada iki yıldır yaşıyorum ama pek bilmiyorum..

canım Zübeyde hanımda usg ler yerin altında gittim ve fenalaştım o zamana kadar bilmiyordum zaten aşağılara inemediğimi...jimerde ise isim vermeyeceğim gebelik çok iyi aman da aman tuttu bu çocuk diyip iki gün kalbini dinletip üçüncü gün kalbi durdu deyip kendi düşebilecek belki çocuğumu kürtajla aldılar..sonrada geçip karşıma aynı rahatlıkla zaten kesesi problemliydi tahmin etmiştim dedi..ne sorsam hı diye cevaplar veriyodu ben panik bir insanım özele gelmişim doktorumun az ilgili olmasını isterdim sadece para peşindeler...3 gün kaldım 2,5 milyar ödediğimle kaldım:..

Kan tahlillerinize baktırın, bulaşıcı bir hastalık vb. kapmış olmayasınız allah korusun?
tahlillerim temiz canım sadece sebebini bilmiyoruz en ufak nemden de yükselebiliyormuş sedimantasyon değerim yüksek 20 olması gerekirken 45 ..sinüzit diş apsesi her şey yapar diyo doktorlar..e bende de iltihap fazlası ile mevcut..

Çok geçmiş olsun tekrar canım..ama doktor ismi verebilirsin burada herkes yaşadıklarını anlatıyor.Herkes te bilsin ona göre gitsin veya gitmesin..yani sen para koparmak için bebek kendi düşebilecekken kürtaj yaptılar mı diyorsun?bebeğin bunun için çok küçük olması lazım.Hangi doktor paylaşabilir misin?

çok küçüktü 8 hafta olması gerekiyordu sat a göre ama geç döllenme sebebi ile 5.5 deydi canım..

istanbulu düşünürsen sana süper bir doktor öneririm bursa istanbul 2 saat

yok canm ben jinekolaga henüz cesaret edip gidemedim
annemindoktoru 16 yıldır hep ona gidiyor işinin çok ehli
ben İstanbulu hiç bilmiyorum tatlım 2 saatlik tahlil ve kontrol için gireceğim maddi külfet ile burda ücreti yükseltebilirim canım...teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…