• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağrıdan yerimde duramiyorum. Lütfen yol gösterin.

Böyle bir şey buldum ama işe yarar mı bilmiyorum;

1 diş sarımsağı 1 çay bardağı sirkeyle cezvede 3-4 dakika kaynatın sonra onu soğumaya bırakın ılık hale geldiğinde ağzınızı bu karışımla çalkalayın özellikle ağrıyan dişinizin olduğu tarafla yapın uyuşmaya başlayacak ... 10-15 dakika sonra ağrı hafifliyor bir saat geçmeden ağrı kendiliğinden yok oluyor her dişiniz ağrıdığında bunu yapın bir kaç gün sonra tamamen diş ağrınız bitecek tavsiye benden denemesi sizden hiç bir yan etkisi yok

Alıntı...
Çok teşekkür ederim hemen deniyorum

Valla bilmiyorum doktorum yok dedi ya seni kaybederiz ya çocuğu. O yüzden seni seçeriz dedi. Şaşırdım ya. Ağlıyorum sürekli

Aaa saçmalamış, böyle olsa bile o şekilde söylenir mi? Nasıl psikolojik baskı altında bırakmıştır sizi. Başka bir doktora daha danışın siz mutlaka.

Sarımsakla sirkeyi mutlaka dene ama kısa süre gargara yap çünkü ağız içini resmen yakıp tahriş ediyor uzun süre tutarsan, bende aylardır dişlerimle mücadele ediyorum ve dişçi koltuğunu görünce bile tansiyonum düşüyor korkudan o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bu arada apse artarsa antibiyotik tedavisi veriyor doktorlar çünkü vücudunda oluşacak bir enfeksiyon kullanacağın antibiyotikten daha fazla bebeğe zarar verebilir o yüzden mutlaka diş doktoruna gitmelisin korkmak kaçmak çözüm değil, ben bir haftadır 1000mg lık antibiyotik kullanıyorum hergun , doktorun neden bukadar net konuştu anlamadım? Kaldı ki ben ciddi anlamda riskli bir gebelik geçirirken ilaca başladım ,bence başka kadın doğumcular dan da bir fikir al.

Aaa saçmalamış, böyle olsa bile o şekilde söylenir mi? Nasıl psikolojik baskı altında bırakmıştır sizi. Başka bir doktora daha danışın siz mutlaka.
Yarın başka doktora gidecegim zaten. Ilk hamileliğim ve doktora ilk gidişimdi bunları duydugumda. O seçeneği hayal bile edemedim.

Sarımsakla sirkeyi mutlaka dene ama kısa süre gargara yap çünkü ağız içini resmen yakıp tahriş ediyor uzun süre tutarsan, bende aylardır dişlerimle mücadele ediyorum ve dişçi koltuğunu görünce bile tansiyonum düşüyor korkudan o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bu arada apse artarsa antibiyotik tedavisi veriyor doktorlar çünkü vücudunda oluşacak bir enfeksiyon kullanacağın antibiyotikten daha fazla bebeğe zarar verebilir o yüzden mutlaka diş doktoruna gitmelisin korkmak kaçmak çözüm değil, ben bir haftadır 1000mg lık antibiyotik kullanıyorum hergun , doktorun neden bukadar net konuştu anlamadım? Kaldı ki ben ciddi anlamda riskli bir gebelik geçirirken ilaca başladım ,bence başka kadın doğumcular dan da bir fikir al.
Şu anda kaynattim bekliyorum.
Yarın başka doktora tahlil sonucumu almaya gidecegim. Ben de anlamadim yeni doğum yapmış tanidigim var 2 buçuk aylikken antibiyotik kullandı . Bu doktor çay yok kahve yok kızartma yok hamur isi yok bilmem ne dedi. Hayır ne kaldı ki cimende mi yayılıyim?
Su anda biraz daha iyiyim ağrı açısından. Yine de sürekli yapacağım gargarayi.
Dişçi konusunda anlaşıldığıma sevindim. Ya doktora giderim iki morfin vurur yok uyusmaz. Hep böyle. Aglaya aglaya dolgu mu yapar. Hepsini hissederim. Böyle durumda gitmemekte sonuna kadar hakliyim bence ya

Şu anda kaynattim bekliyorum.
Yarın başka doktora tahlil sonucumu almaya gidecegim. Ben de anlamadim yeni doğum yapmış tanidigim var 2 buçuk aylikken antibiyotik kullandı . Bu doktor çay yok kahve yok kızartma yok hamur isi yok bilmem ne dedi. Hayır ne kaldı ki cimende mi yayılıyim?
Su anda biraz daha iyiyim ağrı açısından. Yine de sürekli yapacağım gargarayi.
Dişçi konusunda anlaşıldığıma sevindim. Ya doktora giderim iki morfin vurur yok uyusmaz. Hep böyle. Aglaya aglaya dolgu mu yapar. Hepsini hissederim. Böyle durumda gitmemekte sonuna kadar hakliyim bence ya
Bende hep bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara uyuşmuyor hissediyorum diyorum çok canım acıyor neymiş psikolojikmiş , en son eşim beni çocuk diş doktoruna götürdü geçen hafta , sizde kendinizi daha iyi hissetmek adına öyle yapabilirsiniz sonuçta bir müdahale yapmadı sadece muayene etti ve kullanabileceğim ilacı yazıp kadın doğumcuma yönlendirdi. Sizde mutlaka gidin ihmal etmeyin enfeksiyon önemli.
Yeme içme kısmına gelince evet çay kahve hamur işi kızartma hep yasak , arada Türk kahvesi yada açık çay içiyorum ben ama çözünebilir kahve haftada bir içmeye çalışıyorum oda sütlü olmak şartı ile hamur işi yasağına pek uyduğum söylenemez maalesef:kk77:
Benim doktorum olayı daha da abartıp işyerinde fotokopi makinasına bile temas etmen yasak demişti ilk zamanlar da yemek içmek kısmını siz düşünün :KK70:

Yok canım bir zararı olmadı ,onun için yazdım kullanılabiliyor yani. Zaten o bademcik enfeksiyonu tedavi edilmese zarar verirdi asıl
Benim su anda disle beraber sol troid bolumum cok agriyor bende korkuyorum.
Bişey soracağım izninizle.
Dün bana ilk gebelik tahlilleri yapıldı. 6 -7 tup kan aldılar bir de ıdrar tahlili aldılar. Tam olarak neye bakıyorlar biliyor musunuz?
Ve ben troid ilaci kullanıyorum troid degerim de cikar mi

Benim su anda disle beraber sol troid bolumum cok agriyor bende korkuyorum.
Bişey soracağım izninizle.
Dün bana ilk gebelik tahlilleri yapıldı. 6 -7 tup kan aldılar bir de ıdrar tahlili aldılar. Tam olarak neye bakıyorlar biliyor musunuz?
Ve ben troid ilaci kullanıyorum troid degerim de cikar mi
Genelde bakıyorlar, ilaç kullandığını da söylediysen istemiştir doktor muhtemelen.
Sen yarın hem bu tetkiklerini göster hemde doktora söyle boğazına bakıp antibiyotik yazsın, boynuna doğru da ağrıyorsa lenf nodlarına doğru da enfeksiyon var demekki, antibiyotik kullanman iyi olur bence. Doktoruna söyle mutlaka . Geçmiş olsun

Back