• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yazın!Halınızı nasıl beyazlatıyorsunuz?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
96
Yer
İzmir
Duvardan duvara krem halım rengarenk oldu,kimi yeri krem,kimi yerleri gri.Bu durumdan nasıl kurtulabili rim,beyazlatıcı etkisi olan ne ile silmemi önerirsiniz?Yıkamaya ver demeyin,çok zor, eşyaları kaldırmakla uğraşamam.Üstelik 2 gün sonra misafirim var.

kosla halı ile sil çok güzel yapıyor benimda halım krem siliyorum tertemiz yazında halı yıkama makinesiyle yıkıyorum evde süper oluyor.

hacışakir sabun tozu al tüm marketlerde var onunla sıcağa yakın ılık su yap sil birde sadece su ile sil yani sil ve durula

Beyaz sabun ile silmiştim renk farkları oluştu,şimdi sadece gri yerleri sileyim dedim yine olmadı.Oksijen bazlı birşey kullanan varmı?

Arap sabunu güzel temizliyor diye biliyorum.

Daha önce yazılanları okudum.Kirçöz mükemmel temizliyor deniliyor,bakalım eşimi yollladım alsın diye.
Herkese teşekkür ederim.Ama yazacak olanları yine bekliyorum.

selam
halılar evde kuru temizleme yapılıyor benim duvardan duvara bej rengi halımda kalem lekesinden sakız bile vardı sağolsun kızlarım üstelikte makinayla yıkayınca kir hep kustu .arkadaşımın tavsiyesiyle geçen hafta temizlediler ilk günkü gibi, sakızı bile hemen çıkarttılar üstelik m2 5tl bir bakın derim...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back