- 8 Eylül 2018
- 226
- 50
- 48
- 26
- Konu Sahibi Blackworld_
-
Şaka mı bu konu!?22 yasindayim erkek arkadasim var 23 yasinda. Cok sorun yasadik oncelikle benim babam yok universite sonu disardan okuyorum bir yandanda calisiyorum.
10 aydir beraberiz.Normalde bu yaz dugunumuz olucakti erteledi annemgil yetistiremeyiz diye . Eve tanismaya davet ettigimiz tarihte cagiramadik bu nedenle sonra kaynanam küstü.4 tane gorumcem var. Erkek arkadasimla cok kotu kavga ettik yakama yapisti sinirlenip . Ve sonra ben gittim onunla baristim . Gelip annemin gonlunu alicaksin evinize davet ediceksin vs diye baristik. Eve davet ettik bi patavatsizliklar sormayin. Yok kiziniz ne getircek fln . Annem ablam hayatta istemiyor.Normalde hayatta katlanamam herkes cok sasiriyor bu sen degilsin diuor. Erkek arkadasim cok ilgisizdi. Artik eskisi gibi degil ilgili gibi vs ama benim icin bitti sanirim bilmiyorum bana yardimci olun hicbirseyin adini koyamiyorum artik. Calistigim yerde tanistigim bir cocuktan hoslandim ve sonra sansa cocuk bana açıldı . Arkadas gibi konusuyorum arada ama kendimi suclu hissediyorum . Erkek arkadasimdan ayrilsam mi neyi nasil yapicam lutfen yardim edin bana?
Belkide o beni acittigi icin bende sogudum artik bitri icimde ...Birbirinizi en çok nasıl acıtırsınız onu mu deniyorsunuz?
Onun yakanıza yapışması,sizin başkasından hoşlanmanız!
Yapmanız gerekeni yapın. Doğru olan neyse onu yapın. Belki biraz kendinizle kalmaya, kendinizi dinlenmeye almaya ihtiyacınız vardır.Ben boyle bir insan degildim konuda da yazdigim gibi cevremdekiler bile sasiriyor ben bile kendime sasiriyorum . Ben kendi ailemin dahi 1 kurusunu yemeyecek kadar gururlu bir insandim 14 yaşından beri hem okuyup hem calistim . Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez lutfen hakkimda bu kadar pesin hukum vermeyin zaten oyle bir insan olmasam gelipte boyle bir soru sormam.
Erkek arkadaşından ayrılıp bu çocukla görüşmeni tavsiye ederim. Her şerde bir hayır vardır. Bu gördüklerin fragman, her zaman ailesinin yanında olup seni zor duruma düşürecek sıkıntıya sokacak bir erkek var karşında. Üstelik annen ve kız kardeşine de güven. Bazen aşktan bizim gözümüz bir şey göremeyebilir.22 yasindayim erkek arkadasim var 23 yasinda. Cok sorun yasadik oncelikle benim babam yok universite sonu disardan okuyorum bir yandanda calisiyorum.
10 aydir beraberiz.Normalde bu yaz dugunumuz olucakti erteledi annemgil yetistiremeyiz diye . Eve tanismaya davet ettigimiz tarihte cagiramadik bu nedenle sonra kaynanam küstü.4 tane gorumcem var. Erkek arkadasimla cok kotu kavga ettik yakama yapisti sinirlenip . Ve sonra ben gittim onunla baristim . Gelip annemin gonlunu alicaksin evinize davet ediceksin vs diye baristik. Eve davet ettik bi patavatsizliklar sormayin. Yok kiziniz ne getircek fln . Annem ablam hayatta istemiyor.Normalde hayatta katlanamam herkes cok sasiriyor bu sen degilsin diuor. Erkek arkadasim cok ilgisizdi. Artik eskisi gibi degil ilgili gibi vs ama benim icin bitti sanirim bilmiyorum bana yardimci olun hicbirseyin adini koyamiyorum artik. Calistigim yerde tanistigim bir cocuktan hoslandim ve sonra sansa cocuk bana açıldı . Arkadas gibi konusuyorum arada ama kendimi suclu hissediyorum . Erkek arkadasimdan ayrilsam mi neyi nasil yapicam lutfen yardim edin bana?
Bazilari beni anlamiyor beni kınayanlar bile olmus. Ben kendimi kotu hissediyorum ki bunu dert edip buraya yazdim sallamayip 2sinide idare edebilirdim . Erkek arkadas sanki icine dogmus gibi bu cocukla tanistigimdan sonra iyi oldu eskisi gibi degil aile vs konusunda da ama ben bazi seyleri unutamıyorum ve ailesi sozde beni ne kadar sevse de ben onu gram kadar sevmiyorum . Suanda bir sebep yok nasil ayrilacagimida bilemiyorumErkek arkadaşından ayrılıp bu çocukla görüşmeni tavsiye ederim. Her şerde bir hayır vardır. Bu gördüklerin fragman, her zaman ailesinin yanında olup seni zor duruma düşürecek sıkıntıya sokacak bir erkek var karşında. Üstelik annen ve kız kardeşine de güven. Bazen aşktan bizim gözümüz bir şey göremeyebilir.
bunu 2. Evliliğini yapan ve ilk eşi aynen senin şu erkek arkadaşın gibi olan biri söylüyor. Anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi aynen bu özür durumuna benzer bir şey bizde de olmuştu. Ne olur önüne bak.bu adamla evlenme
Cok haklisiniz cok sagolun ama suan bir sebep yokken iliskiden nasil ayrilabilirim ? Suan eskisi gibi degil ama benim gozumde insanlar degismez bununda farkindayim ama suan sebep olmadan nasil ayrilacagim ?Ben az önce ne okudum.
Neyse ; tam da evlenmek isteyeceğin biyolojik yaştasın işte bu yüzden ona karşı çekimin var. Iste bu yüzden ben böyle biri değildim diyorsun sen ve çevremdekiler bile bu duruma şaşırıyor. Aman diyim çocuğum yapma.
Yakana yapışan..küsen kaynanali, 4 gorumceli, kızınız ne getirecek diyen bir aileye dahil olabilirmisin sen önce bunu düşün.
Tahsilin devam ediyor, başka biriyle de konuşabiliyorum hayat farklı bir cephede devam ediyor zaten senin için. Vakit geçmeden ivedilikle yolunu yönünü degistirmessen sürekli görümce kaynana sorunlarının yasandigi, büyük tartismalarinizda yakana yapışan hatta ileride seni tartaklayan bir evliliğin içinde bulacaksın kendini. Söyle bir geri çekil ve dışardan bak sence de çok banal değil mi
Hayir tabikide kendimi kotu duruma dusuremem benim her zaman haklıolmam lazim. Illaki sebep bi gun bir yerden cikar inanıyorumSebep her zaman vardır. Illa ki bulunur. Sosyal ilişkinizi mesafe derecenizi bilemem ama sen önce bir ayrılmaya kesin karar ver gerisi gelir. Doğru olan karşına alıp ayrılmak istediğini söylemen Fakat bu soruyu sorduğuna göre şartların buna uygun değil demek ki. Ne şekilde ayrılırsın bir şey diyemem ama bu yöntem kesinlikle aldatarak olmamali. Ya da kendiliğinden anlayıp seni bırakmasını beklemen de olmamali
Balık baştan kokmuş. Ömrünü çürütmek istiyorsan git evlen. Hayatını mahvet. Annenin gönlü olmadığı biriyle evlenirsen hep mutsuz olursun. Ayrılırsan ölmezsin. Biraz ağlar unutursun erkek mi yok adam mi yok? Yeni bir aşk huzurlu bir ilişki anneni mutlu edecek. Annenin zaten eşi yok yarım bir Kadın bir yanı eksik bir de sen üzme. Annenin hakkı ödenmez. Bu yola gidersen bir ömür ağlarsın abla nasihatı22 yasindayim erkek arkadasim var 23 yasinda. Cok sorun yasadik oncelikle benim babam yok universite sonu disardan okuyorum bir yandanda calisiyorum.
O kisinin yuzune balik bastan kokarmis dedigimden bana balik sonradan kokar deyisi aklima geldiBalık baştan kokmuş. Ömrünü çürütmek istiyorsan git evlen. Hayatını mahvet. Annenin gönlü olmadığı biriyle evlenirsen hep mutsuz olursun. Ayrılırsan ölmezsin. Biraz ağlar unutursun erkek mi yok adam mi yok? Yeni bir aşk huzurlu bir ilişki anneni mutlu edecek. Annenin zaten eşi yok yarım bir Kadın bir yanı eksik bir de sen üzme. Annenin hakkı ödenmez. Bu yola gidersen bir ömür ağlarsın abla nasihatı
İstemşyorum diyeceksin bu kadar basitO kisinin yuzune balik bastan kokarmis dedigimden bana balik sonradan kokar deyisi aklima geldieskiden agliyodum ama suan aglamam . Tek sorun suan aramiz iyiyken o eskisi gibi degilken ne diyipte ayrilabilirim
Evlendikten sonra eğer saygı yoksa aşkta kalmıyor sakın bu kişi ile evlenme. eğer evlenirsen evlendikten sonra çok kötü şeyler yaşarsın evlendiğin güne lanet edersin. Bu sözümü yaz bi kenara22 yasindayim erkek arkadasim var 23 yasinda. Cok sorun yasadik oncelikle benim babam yok universite sonu disardan okuyorum bir yandanda calisiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?