Lütfen yardımmmmmm:((((((((!

Ella kan testinde cikiyor. Daha dogrusu hormonlari oyle bir yukseltiyor ki doktor direk anliyor ertesi gun hapi kullandigini. Ella da direk en yaygin olan hap oldugu icin annenin yaninda ella kullandin mi demesi kuvvetle muhtemel. O yukledigi hormon yuksekligide yaklasik 3 ay kadar suruyor.

Ya sen ne sacmaliyon yaaa yapma etme diye uyarmaya calismislar. Al bu yolu seç demiyorlar. Dogru yolu gostermeye çalışıyorlar. Sende hala yok özgürlük yok kendi seçimi.... Boyle saygı olacaksa hiç olmasin. Anne ne cinsel egitim verecek tövbe tövbe al şöyle yap bu sekil mi yapılır diyecek. Bunun adı ZİNA... nikah olmadan yapilan birliktelik. Allah ıslah etsin, hidayet versin. Yanlışından döndürsün insallah. Ama tutup da yanlış olan bir sey icin hala yok saygi, yok kendi secimi demeyin. 18 yaşında olunca çok çok büyük insan mı oluyor. Çocuk işte, gencecik. Yazik günah... Konu sahibi yapma yavrum yapma evladım. Bu gibi destek verenler iyilikten cok kötülük yapıyor
Allah korusun buraya bu konuyu acan kendi evladiniz olsaydi boyle tepki verebilir miydiniz? Devir kotuye gidiyor dogru yoldan cok yanlis yoldalar daha 18yasinda belki tepki alamamk icin buyuk bile soylemistir yaşini,yazik müslüman bir ulke olarak iki gun sonra o kiz taşlanacak evlilik hayati zor olacak biri kandirmis gidiyor baksana ella kullanacak kadar kizi kullaniyor :KK43:

Allah korusun buraya bu konuyu acan kendi evladiniz olsaydi boyle tepki verebilir miydiniz? Devir kotuye gidiyor dogru yoldan cok yanlis yoldalar daha 18yasinda belki tepki alamamk icin buyuk bile soylemistir yaşini,yazik müslüman bir ulke olarak iki gun sonra o kiz taşlanacak evlilik hayati zor olacak biri kandirmis gidiyor baksana ella kullanacak kadar kizi kullaniyor :KK43:
Allah hiçbir anne, babayi böyle bir seyle sinamasin. Asla kinamiyorum.tam aksine üzüldüm. Birak kendi secimi deyip destekleyen taraf değilim. İşte herkes yanlisi gorsun diye diyor.

Allah hiçbir anne, babayi böyle bir seyle sinamasin. Asla kinamiyorum.tam aksine üzüldüm. Birak kendi secimi deyip destekleyen taraf değilim. İşte herkes yanlisi gorsun diye diyor.
Biz sadece burdan uzuluruz dua edebiliriz ama kendi evlatlarimizi once kendilerini sevdirmeli degerli olduklarini bildirmeliyiz.

Sevişmeyi bilecek kadar büyük, korunmayı bilmeyecek kadar küçük.

Sürtünmeyle hamile kalacağını sanacak kadar korkak;
Çamaşır suyuyla gebelik testi yapacak kadar cahil.

Ne yiyip içiyorsanız terkedin, sağlıklı beslenmeye başlayın.

Ella kan testinde cikiyor. Daha dogrusu hormonlari oyle bir yukseltiyor ki doktor direk anliyor ertesi gun hapi kullandigini. Ella da direk en yaygin olan hap oldugu icin annenin yaninda ella kullandin mi demesi kuvvetle muhtemel. O yukledigi hormon yuksekligide yaklasik 3 ay kadar suruyor.
Yandı gülüm keten helva

Birde su var cocuklarimizin sevgiye doymasi gerekiyor genelde carpik ailelerde yetisen cocuklar bu tur seylere maruz kaliyor bu kisileri erkekler daha cabuk kullaniyor cunku zavalli kizlar sevildigini saniyor ayy bu konu benim sinirilerimi ziplatti ya tabi sadece kizlar degil erkek cocuklarida duzgun yetistirmek lazim

Bizi ailelerimiz eğitti,genel hatlarıyla anlattılar olabilecek tehlikeleri.
Ben kendi adıma konuşayım korkuyordum ve hala daha da korkarım bazı şeylerden. Ama gençlere bir konuda akıl verince tam tersine inadına yapıyorlar onu. Benim de 16 yaşında kızım var ben de onunla herşeyi konuşurum anlatırım. Benden çok daha fazla bilgiye sahip. Ben ona anlatırken o bana internette karşılaştıklarını örnekler mesela. Ama sıra kendisine geldiğinde aynı bilinç yok. Çok cesur. Cahil cesareti denen şeyi ukalalıkla birleştirdiler maalesef. Ben özgürüm benim kararımla olmuyor bazı şeyler.
Üniversite öğrencisi kız ,ailesini çalışmaya başka şehire gidiyorum diye kandırıp, tuttuğu bir apartta bebek düşürüp evine geri dönebiliyor. Bu kadar cesaret olabilir mi? Bunu organize edebilecek kadar akıllı ama sorsan erkek arkadaşı onu kandırmış. Üç gün sonra hayata karıştığında o kız da hem eşini hem ailesini kandırmayacak mı?
Aklın başında olur ,elinde mesleğin olur, hayata bakış açında farklı olur ve insanların karşısına geçip ,ben buyum ve benim yaşamak istediğim hayat da bu dersin o zaman insanlar da sana saygı duyarlar. Ama 18 yaşında ,hormon ilaçlarıyla çocuk oyuncağıyla oynar gibi ,kendi bedeninle oynamak ve korunmayı bilmeden kendi bedeninle oynatmak tam bir cehalet bana göre.
Lise arkadaşlarım okula diye gelir, erkek arkadaşlarıyla şehir dışına giderlerdi günü birlik.

Ne cesaret vallahi.

İnsan bir kere olmadı iki kere kandırılır
Eski konularına baktım da hiç kandırılmış gibi durmuyor ,kendi bir beraberlik yaşamak istiyor, sonuna kadar da gidemiyor. Birinde çocuk makata boşalmış sürünmüştür belki diye hap alıyor, ikincisinde çocuk boşalmamış zevk suyunda da sperm vardır sürtündük hap alayım mı demiş. Bu bilmem kaçıncı aynı konu. 18 yaşındasın zevk suyundaki sperme kadar ve hatta ella hapını araştırmayı biliyorsun da başına gelebilecek tehlikeleri mi bilmiyorsun.
Yazık bu kız ilerde hem bağırsak kanseri olur hem de yumurtalık kanseri.Keşke yaptığı saçmalıkların tıbbi boyutunu araştırsa-ki defalarca yazmışlar.

Ben gereksiz bir ego ve özgüven yüklü olduklarını düşünüyorum ve bir genç kız yetiştirmeye çalışırken de görüyorum bunu.
Bazı hataların telafisi yoktur bunu sürekli anlatmaya çalışıyorum ama bana birşey olmaz, herkes mi aynı, herkes mi kötü, anne paranoyak oldun gibi cevaplar alabiliyorum. Ben kızıma açık açık anlatabiliyorum zaten bir erkek hayatına girecek ve sen ortalama 50 yıl bir erkekle beraber olup herşeyi yaşayacaksın. O zamana kadar hayatla başetmenin yollarını öğrenmek zorundasın. Mesleğin olmalı, kararlı ve akıllı olmalısın.
Anlatırken evet anne tamam anne. Dışarı çıkıp iki arkadaşıyla buluştuktan sonra offf anne :anne:
Yazarken ben de dolmuş olduğumu farkettim .
Allahım bizi kötü şeylerle imtihan etmesin inşallah:dua:
İyi geceler size de :KK200:
Annem hep tehdit ederdi, bir yanlışınız olursa hayatınızı kaydırırım derdi.
Babam ise; ileride utanacağın şeylerden sakın derdi.

Anneme kızarken, babama hak verirdim.

Birde su var cocuklarimizin sevgiye doymasi gerekiyor genelde carpik ailelerde yetisen cocuklar bu tur seylere maruz kaliyor bu kisileri erkekler daha cabuk kullaniyor cunku zavalli kizlar sevildigini saniyor ayy bu konu benim sinirilerimi ziplatti ya tabi sadece kizlar degil erkek cocuklarida duzgun yetistirmek lazim
Bence ailenin etkisi ergenlikte azalıyor, hormonlar devreye giriyor.
Güçlü irade ve güçlü karakter tam da bu dönemde ortaya çıkıyor bence.

İradeli olanlar iş ve evlilik hayatında da güçlü duruyor, ezilmiyor.
Zayıf iradeliler nefsine yenilip kendini kullandırıyor, kızlık zarını diktiriyor, iş ve evlilik hayatında sömürülen kişiler oluyor.

Temeli sağlam atmak lazım.

İnsan bir kere olmadı iki kere kandırılır
Eski konularına baktım da hiç kandırılmış gibi durmuyor ,kendi bir beraberlik yaşamak istiyor, sonuna kadar da gidemiyor. Birinde çocuk makata boşalmış sürünmüştür belki diye hap alıyor, ikincisinde çocuk boşalmamış zevk suyunda da sperm vardır sürtündük hap alayım mı demiş. Bu bilmem kaçıncı aynı konu. 18 yaşındasın zevk suyundaki sperme kadar ve hatta ella hapını araştırmayı biliyorsun da başına gelebilecek tehlikeleri mi bilmiyorsun.
Yazık bu kız ilerde hem bağırsak kanseri olur hem de yumurtalık kanseri.Keşke yaptığı saçmalıkların tıbbi boyutunu araştırsa-ki defalarca yazmışlar.
Ve bu kız çatır çatır seviştiği halde, bakireyim deyip evlenecek.

Birliktelik yaşamak senin tercihin ama anlaşılan çok sık kullandın o hapı. Sık kullanımlarda faydasını göremeyip hamile kalma olasılığın yüksek olur.

Bu konunun bir kaç yıl sonrası....
3619417bx-gif.1318296

LÜTFENNN ACİLLLLL YARDIMMMM :(((
a-20-73-gif.1318299

Eskiden hata yaptım ilişki yaşadım BAKİRE değilim ,kandırıldım,çok zor DURUMDAYIM ...
Evlenmek üzereyim param yok-ailem öğrenirse beni öldürür ....EVLENECEĞİM ADAMI NASIL KANDIRABİLİRİM ?
a143-1-gif.1318301

18 yaşında bu bilgiyle 28 de doktora yaparsın... Bari aklını bilime kullan ....
Umuyorum test sonuçlarında kullandığın hap çıkar ve ailen de öğrenir ....
msnsmiley-20-264-gif.1318398

Bu konunun bir kaç yıl sonrası....
3619417bx-gif.1318296

LÜTFENNN ACİLLLLL YARDIMMMM :KK43:((
a-20-73-gif.1318299

Eskiden hata yaptım ilişki yaşadım BAKİRE değilim ,kandırıldım,çok zor DURUMDAYIM ...
Evlenmek üzereyim param yok-ailem öğrenirse beni öldürür ....EVLENECEĞİM ADAMI NASIL KANDIRABİLİRİM ?
a143-1-gif.1318301

18 yaşında bu bilgiyle 28 de doktora yaparsın... Bari aklını bilime kullan ....
Umuyorum test sonuçlarında kullandığın hap çıkar ve ailen de öğrenir ....
msnsmiley-20-264-gif.1318398
O kadarını da düşünmüş. Anal ilişkiye giriyormuş muhtemelen bakiredir.

Ah be yavrum ya..

Çocuğum yaşındasın nerdeyse.. o ilişkilerden zevk bile almıyorsun büyük ihtimalle erkek arkadaşının baskısıyla birlikte oluyorsun.

Seni seven erkek bu saçma sapan durumlara girmene izin vermez. Nasıl bir sevgililik nasıl bir ilişki bu önce bunu sorgula.

O kadar deli bir yaştasın ki atacağın her adım geleceğin için mihenk taşı olacak. 10 kere düşün öyle hareket et.

O kadarını da düşünmüş. Anal ilişkiye giriyormuş muhtemelen bakiredir.

Ah be yavrum ya..

Çocuğum yaşındasın nerdeyse.. o ilişkilerden zevk bile almıyorsun büyük ihtimalle erkek arkadaşının baskısıyla birlikte oluyorsun.

Seni seven erkek bu saçma sapan durumlara girmene izin vermez. Nasıl bir sevgililik nasıl bir ilişki bu önce bunu sorgula.

O kadar deli bir yaştasın ki atacağın her adım geleceğin için mihenk taşı olacak. 10 kere düşün öyle hareket et.

Anal ilişki mi ?
slap1jw0am2-gif.1318412

Kapacağı hastalıklardan haberi vardır umarım ...

Yaş 18, bekâr, anne ile doktora gidiliyor ancak ;

Ertesi gün hapı Ella
Yumurtlama Günü
Makattan ilişki sürtünme ilişikisi vss.
Çamaşır Suyuyla hamilelik testi vss

Bilmediği hiçbişey yok bu yaşta bu tecrübe pes valla pess, oğullarımın karşısına senin gibi biri çıkmaz inşallah kurban olduğum Allahım koru..Ailene acıdım üzüldüm, sana değil..

Back
X