Lütfen yardımmmmmm:((((((((!

Annemle hormon testine gidiyoruz yumurtalıklarıma baktırmak için. 3 gün önce ella ertesi gün hapı kullandım ilacı kullandığım kanımda belli olurmu lütfen :KK43:(( Lütfenn

Rica ediyorum aynı konuyu 3 defa açmayınız, ilk açtığınızda zaten üyeler cevaplamış : https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/ertesi-gun-hapi-kan-testi.1083540/

Bir derdim var bölümüne uygun olmayan 3 defa açtığınız konunuz taşınmıştır.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/lutfen-acil.1083582/

Test sonuclari yanlis cikacak bu bir .Doktor niye anlaymaz ki adet söktürucu almissin muhtemelen bu ella diyebilir bu iki .Antibiyotik kullansam tahlilde anormallik oluyor niye bilmesin ki .Bide hormon tahlili zaten .
Ellayı annesinden gizli alir ,dondurma almak icin annesinden para alir, yarin hamile olsa kürtaj parası yok ,erkek arkadasina hayir korunmaliyız ella benim vücuduma zararli diyemez on liralik prezervatif için tum hormonlarini bozar .
Kimse bana cinsel özgürlük 18 yas demesin ..

18 yaşındasın!!!
Annenden ödün kopuyor öldürür beni diyorsun
Erkek arkadaşınla makattan birlikte oluyorsun(önceki yorumunda yazıyor)
Korkuyorsun akıl istiyorsun ama ısrarla aynı hataya devam ediyorsun!!!
Kınamıyorum evladım var ama bu ne be kızım bu ne!!!
Bu ne acele bu ne sabırsızlık

Ella nın ne oldugunu da küçük bi kız sayesinde öğrendik iyi mi...
Aşırı baskı mı böyle yapıyor. Aşırı rahat aile düzeni mi anlamadım....
İnşallah hatalarını fark eder toparlanırsın.

Canim.gukse birselin bir yazisi var bu genclik nereye gidoyor doye okursan okadar guzelki bizim annelerimizde disiplin varki korkuyorduk simdiki ana babalar disiplin yok aman psikolojisi bozulmasin benim cocugumun nesi eksik modunda saldim cayira mevlam kayira ben heryerde yerinde disiplinden yanayim sevgi saygi ve annem babadan celinmek baska birsey anne baba arkadas olamaz olmamali
Gülse Birsel i her yönüyle çok beğendiğim için bahsettiğiniz yazıyı okumak istedim ama bulamadım. Varsa linki ya da hatırlıyorsa uz yazının başlığını yazabilir misiniz?

Su yeni dogan bebekleri sokaklarda buluyorlar ya bunun gibilerden. Bizde senelerce tedavi oluyoruz. Bari cope atma cami kapusuna birak.benlli bu gidisle peydahlarsin

Konu bence disiplinde değil çünkü ailesi belli ki baskici bir aile ve eski konusunda ailem duyarsa öldürür demiş. Keşke aileler bazı şeyleri erken yaşta yaşamanın kaldıramayacağı yükleri olduğunu , kendi ayakları üzerinde durduğunda , kendi doğruları olduğunda ona göre yaşaması gerektiğini öğretebilse asıl mesele bu. Bu yaşta hamile kalsa psikolojisi çok kötü şekilde etkilenecek, ailesi rahat da olsa , olmasa da. Önemli olan bazı şeyleri kaldırabilecek olgunluğa gelene kadar onları erteleyebilecek bilinci vermek. Bizim zamanımızda bu bilinç vardı sanki benim tek derdim o zamanlar meslek sahibi olup kendi ayaklarim üzerinde durmakti, annem hep bunu aşıladı , evlilik koca gerekli şeyler değil bırak sevgilin olmasın ama saygın bir mesleğin , statun topluma fayda olsun diye büyüttü. Belki ondandır tek amacım okumak ve yararlı bir şeyler yapmaktı o zamanlar.

Konu sahibini de yargilamiyorum daha çok genç, insan o zaman düzgün dusunemiyor, çevresinden arkadaşlardan her şeyden etkileniyor. Ama ilerde şimdiki sevgilisi aklına bile gelmeyecek yüksek ihtimalle, ayrılıp ayrı yollara gidecekler , ondan dolayı pişman olacağı şeyler yapmasın. Umarım büyüklerin olarak dediklerimizi dinlersin. Normalde kimsenin hayat tarzına asla yorum yapmam isteyen istediğini yaşasın ama konu 20 yaştan öncesi olunca dayanamiyorum. Çünkü bilinçsizce davranabiliyoruz o yaşlarda.

Bizi ailelerimiz eğitti,genel hatlarıyla anlattılar olabilecek tehlikeleri.
Ben kendi adıma konuşayım korkuyordum ve hala daha da korkarım bazı şeylerden. Ama gençlere bir konuda akıl verince tam tersine inadına yapıyorlar onu. Benim de 16 yaşında kızım var ben de onunla herşeyi konuşurum anlatırım. Benden çok daha fazla bilgiye sahip. Ben ona anlatırken o bana internette karşılaştıklarını örnekler mesela. Ama sıra kendisine geldiğinde aynı bilinç yok. Çok cesur. Cahil cesareti denen şeyi ukalalıkla birleştirdiler maalesef. Ben özgürüm benim kararımla olmuyor bazı şeyler.
Üniversite öğrencisi kız ,ailesini çalışmaya başka şehire gidiyorum diye kandırıp, tuttuğu bir apartta bebek düşürüp evine geri dönebiliyor. Bu kadar cesaret olabilir mi? Bunu organize edebilecek kadar akıllı ama sorsan erkek arkadaşı onu kandırmış. Üç gün sonra hayata karıştığında o kız da hem eşini hem ailesini kandırmayacak mı?
Aklın başında olur ,elinde mesleğin olur, hayata bakış açında farklı olur ve insanların karşısına geçip ,ben buyum ve benim yaşamak istediğim hayat da bu dersin o zaman insanlar da sana saygı duyarlar. Ama 18 yaşında ,hormon ilaçlarıyla çocuk oyuncağıyla oynar gibi ,kendi bedeninle oynamak ve korunmayı bilmeden kendi bedeninle oynatmak tam bir cehalet bana göre.

Bizi ailelerimiz eğitti,genel hatlarıyla anlattılar olabilecek tehlikeleri.
Ben kendi adıma konuşayım korkuyordum ve hala daha da korkarım bazı şeylerden. Ama gençlere bir konuda akıl verince tam tersine inadına yapıyorlar onu. Benim de 16 yaşında kızım var ben de onunla herşeyi konuşurum anlatırım. Benden çok daha fazla bilgiye sahip. Ben ona anlatırken o bana internette karşılaştıklarını örnekler mesela. Ama sıra kendisine geldiğinde aynı bilinç yok. Çok cesur. Cahil cesareti denen şeyi ukalalıkla birleştirdiler maalesef. Ben özgürüm benim kararımla olmuyor bazı şeyler.
Üniversite öğrencisi kız ,ailesini çalışmaya başka şehire gidiyorum diye kandırıp, tuttuğu bir apartta bebek düşürüp evine geri dönebiliyor. Bu kadar cesaret olabilir mi? Bunu organize edebilecek kadar akıllı ama sorsan erkek arkadaşı onu kandırmış. Üç gün sonra hayata karıştığında o kız da hem eşini hem ailesini kandırmayacak mı?
Aklın başında olur ,elinde mesleğin olur, hayata bakış açında farklı olur ve insanların karşısına geçip ,ben buyum ve benim yaşamak istediğim hayat da bu dersin o zaman insanlar da sana saygı duyarlar. Ama 18 yaşında ,hormon ilaçlarıyla çocuk oyuncağıyla oynar gibi ,kendi bedeninle oynamak ve korunmayı bilmeden kendi bedeninle oynatmak tam bir cehalet bana göre.
Ben de ona şaşırıyorum zaten , 27 yaşındayım, hekim oldum hala bazı şeylere cesaretim yoktur, attığım adıma dikkat ederim sonu nasıl diye hesap etmeye calisirim. 18 yaşında bir kız nasıl cesaret ediyor bu kadar cesur oluyor anlamıyorum.

Ben de ona şaşırıyorum zaten , 27 yaşındayım, hekim oldum hala bazı şeylere cesaretim yoktur, attığım adıma dikkat ederim sonu nasıl diye hesap etmeye calisirim. 18 yaşında bir kız nasıl cesaret ediyor bu kadar cesur oluyor anlamıyorum.

Ben gereksiz bir ego ve özgüven yüklü olduklarını düşünüyorum ve bir genç kız yetiştirmeye çalışırken de görüyorum bunu.
Bazı hataların telafisi yoktur bunu sürekli anlatmaya çalışıyorum ama bana birşey olmaz, herkes mi aynı, herkes mi kötü, anne paranoyak oldun gibi cevaplar alabiliyorum. Ben kızıma açık açık anlatabiliyorum zaten bir erkek hayatına girecek ve sen ortalama 50 yıl bir erkekle beraber olup herşeyi yaşayacaksın. O zamana kadar hayatla başetmenin yollarını öğrenmek zorundasın. Mesleğin olmalı, kararlı ve akıllı olmalısın.
Anlatırken evet anne tamam anne. Dışarı çıkıp iki arkadaşıyla buluştuktan sonra offf anne :anne:
Yazarken ben de dolmuş olduğumu farkettim .
Allahım bizi kötü şeylerle imtihan etmesin inşallah:dua:
İyi geceler size de :KK200:

Ben gereksiz bir ego ve özgüven yüklü olduklarını düşünüyorum ve bir genç kız yetiştirmeye çalışırken de görüyorum bunu.
Bazı hataların telafisi yoktur bunu sürekli anlatmaya çalışıyorum ama bana birşey olmaz, herkes mi aynı, herkes mi kötü, anne paranoyak oldun gibi cevaplar alabiliyorum. Ben kızıma açık açık anlatabiliyorum zaten bir erkek hayatına girecek ve sen ortalama 50 yıl bir erkekle beraber olup herşeyi yaşayacaksın. O zamana kadar hayatla başetmenin yollarını öğrenmek zorundasın. Mesleğin olmalı, kararlı ve akıllı olmalısın.
Anlatırken evet anne tamam anne. Dışarı çıkıp iki arkadaşıyla buluştuktan sonra offf anne :anne:
Yazarken ben de dolmuş olduğumu farkettim .
Allahım bizi kötü şeylerle imtihan etmesin inşallah:dua:
İyi geceler size de :KK200:
Benim annem de çok uyarirdi önemli olan mesleğinin olmasi , kendi ayaklarınin üzerinde durman, sonra kendi doğruların olur ,sapasaglam ayakların üzerinde durursun kendi doğrularına göre yasarsin ama sonucunda kaldiramayacagin şeyler yapma diye. Ben de off anne herkes mi kötü abartma derdim ama hep kulagimda idi o söyledikleri. Ondan dolayı hep dersime odaklandim, kendi ayaklarim üzerinde durabilmek oldu tek amacım. Bunda da annemin payı çok büyük , off anne desem de hep aklımdaydı dedikleri, uyguladım.

Siz de merak etmeyin off dese de terslese de kızınızın aklındadir dedikleriniz. Benim gibi dinlemiyor gozukse de hep aklindadir.Amin Allah'ım kötü şeylerle sınav etmesin, iyi geceler size de.

Konu sahibi siz de dersinize , kendi ayaklarınız üzerinde durmaya, kendjnizi gelistirmeye odaklanın, ilerde güçlü bir kadın olduğunuzda istediğiniz gibi yaşarsınız.

İyi geceler herkese:KK200:

Benim annem de çok uyarirdi önemli olan mesleğinin olmasi , kendi ayaklarınin üzerinde durman, sonra kendi doğruların olur ,sapasaglam ayakların üzerinde durursun kendi doğrularına göre yasarsin ama sonucunda kaldiramayacagin şeyler yapma diye. Ben de off anne herkes mi kötü abartma derdim ama hep kulagimda idi o söyledikleri. Ondan dolayı hep dersime odaklandim, kendi ayaklarim üzerinde durabilmek oldu tek amacım. Bunda da annemin payı çok büyük , off anne desem de hep aklımdaydı dedikleri, uyguladım.

Siz de merak etmeyin off dese de terslese de kızınızın aklındadir dedikleriniz. Benim gibi dinlemiyor gozukse de hep aklindadir.Amin Allah'ım kötü şeylerle sınav etmesin, iyi geceler size de.

Konu sahibi siz de dersinize , kendi ayaklarınız üzerinde durmaya, kendjnizi gelistirmeye odaklanın, ilerde güçlü bir kadın olduğunuzda istediğiniz gibi yaşarsınız.

İyi geceler herkese:KK200:

Maşallah size:nazar:

Konu sahibine gelirsek eski açtığı konulara baktım da şöyle bir ,sonu pek iyi görünmüyor.
Bir iki defa daha hap aldım, alıyorum, almasam mı diye konu açar, arkasından da ,hamileyim çaresizim ,diye konu açar. O kadar da anlatılmış hep aynı terane. Sonu karanlık :duduk:

İyi de işte hata burda başlıyor.
Sonuçta 18 yaşında tamam hala çocuk geliyor gözünüze ama sonuçta reşit olmuş oluyor.
O hayat kendisinin kendi yaşayacak. Siz ona yol gösterirsiniz, anlatırsınız ama o yolu seçip seçmemesi kendisine bağlı.
Anneler bence kızlarına kendilerine saygı göstermelerini ve değer vermelerini söylerlerse bu kadar ezilen kızımız olmaz. Yani anne kızına iyi bir cinsel eğitim verirse korunma yöntemini ya da işte bu hayatta ne olursa olsun çekinmemesi gerektiğini, gelip ona anlatabileceğini söylerse mesela bu kızımız da bu kadar çok stres yaşamayacaktı. Ha bir de saygı dediğim şudur ki ella hapını kullanması kızımızın kendisine saygı göstermediğini partnerini dinlediğini gösteriyor ki hiç hoş değil....
Ya sen ne sacmaliyon yaaa yapma etme diye uyarmaya calismislar. Al bu yolu seç demiyorlar. Dogru yolu gostermeye çalışıyorlar. Sende hala yok özgürlük yok kendi seçimi.... Boyle saygı olacaksa hiç olmasin. Anne ne cinsel egitim verecek tövbe tövbe al şöyle yap bu sekil mi yapılır diyecek. Bunun adı ZİNA... nikah olmadan yapilan birliktelik. Allah ıslah etsin, hidayet versin. Yanlışından döndürsün insallah. Ama tutup da yanlış olan bir sey icin hala yok saygi, yok kendi secimi demeyin. 18 yaşında olunca çok çok büyük insan mı oluyor. Çocuk işte, gencecik. Yazik günah... Konu sahibi yapma yavrum yapma evladım. Bu gibi destek verenler iyilikten cok kötülük yapıyor

Back
X