Lütfen yardımmmmmm:((((((((!

18 yaşında keşke acele etmeseniz bazı şeylere. Hayatın daha başı , ilerde yaşanacak çok şey var , daha şimdiden hızlı yaşayıp , ilerde pişmanım diye hayatınızı zindan ediyorsunuz sonra. Kimseyi yargilamak istemiyorum ama daha 18 yaşında olduğunuz için yazdım. Yoksa yaşınız ileri olsa beni asla ilgilendirmez. Ama umarım bu genç yaşta tasiyamayacaginiz yükler yuklemezsinjz omzunuza. Bir abla tavsiyesi olsun.

18 yaşında keşke acele etmeseniz bazı şeylere. Hayatın daha başı , ilerde yaşanacak çok şey var , daha şimdiden hızlı yaşayıp , ilerde pişmanım diye hayatınızı zindan ediyorsunuz sonra. Kimseyi yargilamak istemiyorum ama daha 18 yaşında olduğunuz için yazdım. Yoksa yaşınız ileri olsa beni asla ilgilendirmez. Ama umarım bu genç yaşta tasiyamayacaginiz yükler yuklemezsinjz omzunuza. Bir abla tavsiyesi olsun.
Teşekkür ederim haklısınız fakat testte çıkae mı

Orasını bilmiyorum ama annen öğrenirse diye korktuğun şeyleri bir daha yapma bu genç yasinda. Mesleğini eline al kendi ayakların üzerinde dur sonra canın ne isterse onu yap.

Kullanmadım bilmiyorum, ama hormonlarda oynama yapıyorsa cikma ihtimali var. Doktor size hormon ilacı kullandiniz mi diye bir soru sorar en fazla, kullanılan ilacın anlasilacagini sanmıyorum. Ama yine de bilmiyorum.

Kaninizda ne bakilacak biliyor musunuz? Belirli bir madde aranir genelde,dur bakalim burda ne varmis diye yardir allah ortaya cikmaz kan bilesenleri. Hangi hormonunuza bakilacak tsh mi fsh mi mesela? Kanda cikabilir de cikmayabilir de,belli olmaz bence

Annen seni neden doktora götürüyor?

Her ay adetini takip ediyor anladığım kadarıyla çünkü adet olamazsam diye çırpındın durdun. Bi kaç gün bile gecikmeyi göze alamayacak durumdasın.

O elladan uzun dönemde başın belaya girer yalnız söyleyim.İki güne ciddi kadınsal hastalıkların çıkar işte o zaman nası o hale geldiğini açıklaman gerekir.Bişeyler yaşıyosanız da tedbirinizi alın ertesi gün hapı bütün doğurganlık sistemini alt üst eder.Şimdi iki dakikalık zevk için belki yarın evleneceğin adamdan çocuk sahibi olamazsın.Ertesi gün hapı bir doğum kontrol yöntemi değildir.

Arkadaşlar sizler güzel nasihatlarda bulunuyorsunuz bende katılıyorum ama kardeşimizin pekte umurunda değil her söylenene haklısınız tahlilde çıkmaz dimi diye soruyor. Anlıyorum gençsin ileriyi düşünemiyorsun. Ancak çocuk sahibi olmak istediğin zamanlar gelecek inşallah o zaman bedeninle hormonlarınla oyandığına pişman olmazsın. Ayrıca annenden saklayacak kadar korkuyorsan neden bu işlere kalkışıyorsun. Bir kulağından girip öbüründen çıkıyor eminim ama yinede silkelenmen lazım. Bu yaşta bu acele neden derslerine odaklanman gerekirken hayatın için çabalaman gerekirken..ileride pişman olacağından eminim

Arkadaşlar sizler güzel nasihatlarda bulunuyorsunuz bende katılıyorum ama kardeşimizin pekte umurunda değil her söylenene haklısınız tahlilde çıkmaz dimi diye soruyor. Anlıyorum gençsin ileriyi düşünemiyorsun. Ancak çocuk sahibi olmak istediğin zamanlar gelecek inşallah o zaman bedeninle hormonlarınla oyandığına pişman olmazsın. Ayrıca annenden saklayacak kadar korkuyorsan neden bu işlere kalkışıyorsun. Bir kulağından girip öbüründen çıkıyor eminim ama yinede silkelenmen lazım. Bu yaşta bu acele neden derslerine odaklanman gerekirken hayatın için çabalaman gerekirken..ileride pişman olacağından eminim
Ben cikmasindan yanayim umarim.cikar

Size Tuğba Ekinci - Condom şarkısını hediye ediyor ve ilişki yaşayacaksanız prezervatif kullanmanızı öneriyorum. Yalnızca hamile kalmamak için değil, her türlü hastalıktan korunmak için. Aynı konuyu zibilyon kere açmak zorunda kalmaz ve stres yüzünden adet gecikmesi-yalancı gebelik durumlarıyla karşılaşmazsınız.

Her şeyi tercübe edecek, övülasyonu günü gününe bilecek kadar erişkin ancak yaptığı şeyin sonuçlarını akıl edemeyecek kadar da çocuk. Bilemedim.

Back
X