- 30 Ekim 2013
- 20.231
- 56.889
- 798
- Konu Sahibi sessizbayann35
Ben benim secimim demedim ayrica ailesinin secimide degildir diye umuyorumonun aılesı ve kendı secımı bırlıkte olmak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben benim secimim demedim ayrica ailesinin secimide degildir diye umuyorumonun aılesı ve kendı secımı bırlıkte olmak.
Teşekkür ederim haklısınız fakat testte çıkae mı18 yaşında keşke acele etmeseniz bazı şeylere. Hayatın daha başı , ilerde yaşanacak çok şey var , daha şimdiden hızlı yaşayıp , ilerde pişmanım diye hayatınızı zindan ediyorsunuz sonra. Kimseyi yargilamak istemiyorum ama daha 18 yaşında olduğunuz için yazdım. Yoksa yaşınız ileri olsa beni asla ilgilendirmez. Ama umarım bu genç yaşta tasiyamayacaginiz yükler yuklemezsinjz omzunuza. Bir abla tavsiyesi olsun.
Aldigin seyin nerde cikacagini bilmiyormusun ?Teşekkür ederim haklısınız fakat testte çıkae mı
haklısın yaşküçük cahıllık yapmıstır. umarım pısman olmaz.Ben benim secimim demedim ayrica ailesinin secimide degildir diye umuyorum
Orasını bilmiyorum ama annen öğrenirse diye korktuğun şeyleri bir daha yapma bu genç yasinda. Mesleğini eline al kendi ayakların üzerinde dur sonra canın ne isterse onu yap.Teşekkür ederim haklısınız fakat testte çıkae mı
Kaninizda ne bakilacak biliyor musunuz? Belirli bir madde aranir genelde,dur bakalim burda ne varmis diye yardir allah ortaya cikmaz kan bilesenleri. Hangi hormonunuza bakilacak tsh mi fsh mi mesela? Kanda cikabilir de cikmayabilir de,belli olmaz benceTeşekkür ederim haklısınız fakat testte çıkae mı
Sürekli hap içip durma , birliktelik bile olmamış , sürtünmeyle sevişmişsin , ne diye hap alıp hormonlarınla oynayıp duruyorsunTeşekkür ederim :)
Haklısınız. Umarım tahlilde çıkmazSürekli hap içip durma , birliktelik bile olmamış , sürtünmeyle sevişmişsin , ne diye hap alıp hormonlarınla oynayıp duruyorsun
Ben cikmasindan yanayim umarim.cikarArkadaşlar sizler güzel nasihatlarda bulunuyorsunuz bende katılıyorum ama kardeşimizin pekte umurunda değil her söylenene haklısınız tahlilde çıkmaz dimi diye soruyor. Anlıyorum gençsin ileriyi düşünemiyorsun. Ancak çocuk sahibi olmak istediğin zamanlar gelecek inşallah o zaman bedeninle hormonlarınla oyandığına pişman olmazsın. Ayrıca annenden saklayacak kadar korkuyorsan neden bu işlere kalkışıyorsun. Bir kulağından girip öbüründen çıkıyor eminim ama yinede silkelenmen lazım. Bu yaşta bu acele neden derslerine odaklanman gerekirken hayatın için çabalaman gerekirken..ileride pişman olacağından eminim
ben 26 yaşına kadar oyleydim.ilk erkek arkadasim ozaman oldu.anlimdan öpmüştü sadece ne mutlu idim :)18 yasinda ve ella kullandiniz !! Biz mi manyaktik anlamiyorumki benim o yasta tek derdim.univ gidebilmekti yada masum bir aask okadar
Aynen. Anneye babaya yazıkBen cikmasindan yanayim umarim.cikar
18 fakat annem götürüyor
Demez de bu hormonları kim bilmem naptı diyince anlaşılırTeşekkürler yani doktor sen ella içmişsin demez demi