- 22 Temmuz 2018
- 62
- 9
- 1
- Konu Sahibi sessizbayann35
-
Teşekkür ederim :)Olmaz korkma.
18 fakat annem götürüyorkaç yaşındasınız? ella kullanacak olgunlukta iseniz doktor randevusuna da anne nezaretinde gitmeyebilirsiniz.
Teşekkürler yani doktor sen ella içmişsin demez demiBildiğim kadarıyla Ella vücuda yoğun hormonlar yükleyen bir hap, direk Ella kullandığın çıkmaz belki ama test sonuçlarındaki yükseklikten doktorun sorabilir belki ..
Hayır demezTeşekkürler yani doktor sen ella içmişsin demez demi
Teşekkür ederim :)Hayır demez
Direkt olarak markayla sormaz yani deTeşekkürler yani doktor sen ella içmişsin demez demi
kanaman olmadı mı?Annemle hormon testine gidiyoruz yumurtalıklarıma baktırmak için. 3 gün önce ella ertesi gün hapı kullandım ilacı kullandığım kanımda belli olurmu lütfen(( Lütfenn
Doğru söylüyorsunuz da ınsanların secımı bızı ılgılendırmez malesef.18 yasinda ve ella kullandiniz !! Biz mi manyaktik anlamiyorumki benim o yasta tek derdim.univ gidebilmekti yada masum bir aask okadar
Cocuklarin secimi ilgilendirir malesef nesillerin bu hale gelisine uzuluyorum bunun adi ozgurluk falan olamazDoğru söylüyorsunuz da ınsanların secımı bızı ılgılendırmez malesef.
onun aılesı ve kendı secımı bırlıkte olmak.Cocuklarin secimi ilgilendirir malesef nesillerin bu hale gelisine uzuluyorum bunun adi ozgurluk falan olamaz
Oldukanaman olmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?