Lütfen yardımmm

Aysenvs

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2019
35
8
1
35
17+2 günlük hamileyim (pembe akıntım geldi cok az) ama kasıgım ve belim agrıyor normal mi değil mi benim gibi olan varmı acaba ilk gebeliğim de hem düşük tehlikesi hemde erken dogum riskim vardı üstüne kalp rahatsızlığım var ve bu aralar cok stresliyim

17+2 günlük hamileyim (pembe akıntım geldi cok az) ama kasıgım ve belim agrıyor normal mi değil mi benim gibi olan varmı acaba ilk gebeliğim de hem düşük tehlikesi hemde erken dogum riskim vardı üstüne kalp rahatsızlığım var ve bu aralar cok stresliyim
Canim gecmis olsun. Ama normal agrilar degil. Oncelikle hastaneye git ama sadece bebegine baktirmakla yetinme. Enfeksiyon olabilir. Idrar kulturu, kan fln istesin doktorun. Dr soylemezse sen istet yine de.

Korkutmak istemem ama erken doğum riskine karşı mutlaka doktora git. Rahim ağzınada baktır,ölçtür. İdrar yolu enfeksiyonuna vs bakılsın. Gidene kadarda dinlen fazla ayakta durma.

Back
X