• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen Yardımm

allahım korusun ya ben çok korkarım böyle şeylerden.
aklıma takılan bişey oldu kaynanan veya kayınbaban seni istemiyorlarmıydı.
yada eşine düşündükleri biri varmıydı?

Bence mutlaka onlardan uzak durmalısın niyetleri yaptıkları açıkça ortaya çıkmış işte bence ne sen nede eşin görüşmeyin kapatın kapınızı sakın olaki ne evine al nede onlara git sakın sakın birde tavsiye evini haftada bir kez sen her ihtimale karşı sirkeli suyla sil rahmetli ananem anneme yaptırırdı çünkü benim annemde babannem yapmış yıllar önce gerçekten faydası oluyor istenmeyen gelin olunca böyle oluyor işte benim kaynanamla görümcemde bana neler yaptı kaynanam beni dövmeye kalktı en son ben ne yaptım ne çocuğu gösterdim onlara ne gittim ne de eşimi yolladım oda gitmek istemiyor zten.Yani bu gibi durumlarda eşinin senden yana olması çok ii olmuş kocan arkandaysa içini ferah tut diğer arkadaşların dediği gibi her gün oku dularını allah yardımcın olsun bir daha da kimseye anahtarını verme arkadaşım bu sna ders olsun.(Bende anahtarımı vermiştim ama sonra tavırları sezince geri aldım şimdi anahtar yok ki hatta ben taşındım yeni evimin nerde olduğunu bile bilmiyorlar :) )

Back