Evet haklısın ama sormam sanıyorum cunku kalbimin bir yanı olamaz derken aramaması geriye dönmemesi kabulenmesi diye algılıyorum yalnışmıyım en azından kızım bu cocuk ne sacmalıyor demeliydi veya eşime geri dönmeliydi ve o yetmez gibi teyzesi kasıtlı aradı bugun yani yapdıklarına eminim ve dedğin gibi ne eskisi gibi olcam nede saygısız eşim asla evime giremzler diyor ben sürekli ailen bu olmaz diyorum ama bir yanım artık korku dolu
İnan bende şuan kendimi tanıyamıyorum cünkü ben bşr sorun oldumu direk konuşurum tartışırım susamam kim olursa olsun ama şuan nasıl susuyorum bilmiyorum aslında aramasını bekledim arasaydı lafımı söylerdim ben aramak istemedim ama aramadı daha tepkliyim ve içimde sürekli ALLAHIM gunah almıycam dedikce yapdıklarıyla artık eminnim diyorum ve bu beni daha cileden cıkarıyor aslında bugun teyzesi araması bile tuhaf hal hatır sorcağına aranıza nasıl diyor ya yok böyle bişi eşim bu tel üzerine dediki kesin teyzemde bu işin içinde buna eminim artık dediinsanlar nasıl yüze gülüp arkadan bunları yapa biliyorlar inan anlamıyorum
Evet kesinlikle haklısın ama bu kişi kesinleşdi bize göre neden dersen şimdi bir karşımıza gecip coğaltılmış su diyor yani 10 taneden fazla damacana var kayınbabam gedirdi ve tiplerinde kalan sular vardı onu bile bildi ve evimin anahtarı kayınvaldemde vardı evimin masa örtüsü kayboldu eşimin atletleri benim tayt ve o yetmez gibi yerine gelen catal vs gibi şeyler şimdi biz şunu hesapladık o abimiz bize deseydiki biri su içirmiş önü acık inanmak zor :S ama kalan suyya kadar bilmesi ve bunu kayınbabam gedirdi ve ben yine aman olamaz dedim ee buseferde normalde görünüşte benle sorunu olmıyan kişi bu konu cıktı söyledi eşim sucsuz olsaydı aramazmıydı savunma yapmazmıydı sitem etmezmiydi veya kayın babam ya kızım o sulları ben gedirdim size nasıl böyle düşünceniz var diye veya benide gectim oğullarına bile aramdı içimizde hiç kuşku kalmadı asıl bizi üzülen eşim oldu sonucta ailesicanı ciğeri
bu arada kendi annem bile olsa ben evimin anahtarını kimseye vermem... evim özelim, ben yokken kimse girsin istemem. keşke anahtarınızı baştan vermeseymişsniz. bu saatten sonra olanı değiştirmez tabiAllah herkesi kötü niyetli insanlardan korusun..
Her evde damacana vardır...bunu bilmiycek ne var...yeterki insanda kötü niyet olsun!
Kayınbaban o suları neden getiriyor hiç sormadın mı şimdiye kadar...talep edilmeden ne zoruna taşışın onca suyu?
Adam şok olduğundan söyleyecek söz bulamamıştır size.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?