Lütfen Yardımm

Ezgi75

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2011
11
0
36
İstanbul
Aranıza yeni katıldım yorumlarınız benim için cok önemli ben9 aylık evliyim eşimle aramızda hiç bir sorun yok ama zaman zaman evimizden ufak ufak şeyler kayboldu been sürkeli dile gedirdim ve sonrasında bize ait olmıyan eşyalar evimize geldi sürekli kafamızda sürekli biri bizile uğraşıyor dedik ve evimize sadece kayınvaldem ve sadece bir bayan arkadaşım var o gelir ikisi arasında düşünürken bir gun iş gereği görüştüğüm bir abimiz var eşimle beraber onu görmeye gitttik ve eşim abimize sordu abi bildiğin h.. varmı dedi kurşun döktürcez dedi abimizde hayır dinimizde yeri yoktur kesinlikle ama ben size bir bakım dedi( ben bu yönünü asla bilmiyordum)eşime anne adını sorup bişiler okuyup başladı konuşmya sana coğaldılmış su vermişler ve o su halen evinde duruyor sizi ayırmak için yapılmış dedi ve bu suyu kayınbabam sürekli gedirirr ve bir cok olarak evimizde var evet damacanın tipinde halen duran sular vardı onları bile bildi hani deseki su içirlmiş önü acık inanmazdım ama balkonda olan suyu bildi ve biz kuşkularımızdan emin olunca zaden baya şeyler gelişiyordu bu suyla emin olduk ve iki gun gecmeden eşim annesini arayıp böyle böyle dedi ne uğraşıyorsun gibilerinden konuştu ilkden yapmadım asla filan dedi eşim cok üzgün ve sinirliydi telefonu kapatıyorum diyip kapadı telefonu ama garip gözüken şuydu ben kkızıdım yapma söyleme emin olamayız diye ama aradan 5 gun gecti eşimin annesi geri dönüp oğlum veya kızım siz nasıl böyle bişi bana yakıştırıyorsunuz filan demedi geri aramdı kayınbabam bile arayıp ya suşarı ben gedirdim nasıl düşünürsünüz demedi ve başka garip olay beni hiç aramıyan teyzesi bugun aradı beni ve ve cep telden ve cepimi bilmez kayınvaldemden almış sanırım ve nasılsın diyip ve aranız nasıl iyimisiniz diyip kapatı oysa normalde eşimin hatrını sormak yerine aramızın nasıl olduğunu sordu kesin kayınvaldem aradırdı şimdi ben ne yapmalıyım bu arda evimizin anahtarı kayınvaldemde vardı bu olay cıkınca ortaya kiliti değişdirdik kaybolan eşyalarımın nedenide buydu ama ben sorunlu olmak istemiyorum ama şimdi bile bile yuzlerine gulemem ne yapmalıyım olanları anlattık söyledik geri dönüp aramdı ve yüzüme kayınvaldem iyi ama eşimle bir sorun yaşadığımda arkamdan eşime sakın çicek alma yüz verme gerekirse yatakları ayır demiş eşim bunu bu olay ortaya cıkınca anlattı şimdi ne yapmalıyım ne olur yardım yorumlarınız benim için çok önemli teşekkürler ..

bence önce sürekli felak, nas, ayet-el kürsi falan okuyun bunlarla allahın izniyle aranızda hiçbirşey olmaz büyü falan yüzünden. diğer olaylarıda takmayın kafanıza eşiniz olayı kabullenip ailesine tepkisini belirttiyse problem yoktur. ama yinede her ihtimale karşılık siz pek karışmayın yarın ne olacağı hiç belli olmaz birşey olur siz kötü olursunuz o yüzden siz pek negatif tepkilerde bulunmayın derim...

Evet sürekli okuyoruz evet bilerek uzak duruyorum sorun aslında bundan sonra illerliyen günlerde ben yüz yüze geldiğimde eskisi gibi olamıycamı biliyorum

olmayında zaten. saygısızlık edin demiyorum ama en azından mesafenizi koyun. eğer konusu açılırsada sadece bunu hak edecek ne yaptığınızı sorun. cevap size mantıklı gelirse oturup çözersiniz. şayet baktınız saçmalıyorlar salın gitsin konuyu...

Evet haklısın ama sormam sanıyorum cunku kalbimin bir yanı olamaz derken aramaması geriye dönmemesi kabulenmesi diye algılıyorum yalnışmıyım en azından kızım bu cocuk ne sacmalıyor demeliydi veya eşime geri dönmeliydi ve o yetmez gibi teyzesi kasıtlı aradı bugun yani yapdıklarına eminim ve dedğin gibi ne eskisi gibi olcam nede saygısız eşim asla evime giremzler diyor ben sürekli ailen bu olmaz diyorum ama bir yanım artık korku dolu

büyük ihtimalle gerçekten var bu durum. ama tabii onlar kendi ağzıyla kabullenene kadar siz birşey demeyin konusu açılırsa konuşursunuz. siz eşinize öyle demeye devam edin, eğer sizde negatif konuşursanız eşiniz tarafından işler tersine dönebilir.

eğer gerçekse girmesin zaten eve.. bu ne ya! bir anne evladı mutsuz olsun ister mi!! böyle bir durum başıma gelse ve gerçekten kimin yaptığını bilsem kusura bakmasın her türlü saygısızlığı yaparım

İnan bende şuan kendimi tanıyamıyorum cünkü ben bşr sorun oldumu direk konuşurum tartışırım susamam kim olursa olsun ama şuan nasıl susuyorum bilmiyorum aslında aramasını bekledim arasaydı lafımı söylerdim ben aramak istemedim ama aramadı daha tepkliyim ve içimde sürekli ALLAHIM gunah almıycam dedikce yapdıklarıyla artık eminnim diyorum ve bu beni daha cileden cıkarıyor aslında bugun teyzesi araması bile tuhaf hal hatır sorcağına aranıza nasıl diyor ya yok böyle bişi eşim bu tel üzerine dediki kesin teyzemde bu işin içinde buna eminim artık dediinsanlar nasıl yüze gülüp arkadan bunları yapa biliyorlar inan anlamıyorum

kimin yaptığı kesinleşene kadar sen zaten kötü konuşma. eşin ailesine karşı kendi yaptıklarını, kendi söylediklerini unutur. ailesi de aynı şekilde oğulları nihayetinde. ama senin söylediklerin senin tavırların unutulmaz..

Bir abi dedi diye emin oldun öylemi???

İnsanları resmen itham edip bide aramalarını mı bekliyorsun....

Allah akıl fikir versin!
.

Evet kesinlikle haklısın ama bu kişi kesinleşdi bize göre neden dersen şimdi bir karşımıza gecip coğaltılmış su diyor yani 10 taneden fazla damacana var kayınbabam gedirdi ve tiplerinde kalan sular vardı onu bile bildi ve evimin anahtarı kayınvaldemde vardı evimin masa örtüsü kayboldu eşimin atletleri benim tayt ve o yetmez gibi yerine gelen catal vs gibi şeyler şimdi biz şunu hesapladık o abimiz bize deseydiki biri su içirmiş önü acık inanmak zor :S ama kalan suyya kadar bilmesi ve bunu kayınbabam gedirdi ve ben yine aman olamaz dedim ee buseferde normalde görünüşte benle sorunu olmıyan kişi bu konu cıktı söyledi eşim sucsuz olsaydı aramazmıydı savunma yapmazmıydı sitem etmezmiydi veya kayın babam ya kızım o sulları ben gedirdim size nasıl böyle düşünceniz var diye veya benide gectim oğullarına bile aramdı içimizde hiç kuşku kalmadı asıl bizi üzülen eşim oldu sonucta ailesi canı ciğeri

Eşinin Senin Yanında Olmasına Sevindim..
Bence Sakın Görüşmeyin..
Seni Aptal Yerine Koyduklarını Düşünmesinler..

Böyle Saçma Sapan Şeylerle Uğraşanları da Mübarek Ramazan Ayında Allah Islah Etsin..
Hiç mi Allah Korkusu Kalmadı İnsanların İçinde..
Hiç mi Merhameti, Hiç mi İnsafı Yok Böylelerinin..

Gözünü İyi Aç, Olanı Biteni Takip Et Ama İçinde Tut..

Allah Yar ve Yardımcın Olsun..
Dualarım Seninle..
Sende Evinde Bol Bol Oku..
Allah Seninle Olsun..

bu arada kendi annem bile olsa ben evimin anahtarını kimseye vermem... evim özelim, ben yokken kimse girsin istemem. keşke anahtarınızı baştan vermeseymişsniz. bu saatten sonra olanı değiştirmez tabi Allah herkesi kötü niyetli insanlardan korusun..

Her evde damacana vardır...bunu bilmiycek ne var...yeterki insanda kötü niyet olsun!

Kayınbaban o suları neden getiriyor hiç sormadın mı şimdiye kadar...talep edilmeden ne zoruna taşışın onca suyu?

Adam şok olduğundan söyleyecek söz bulamamıştır size.
.

Sizin avantajiniz esininizin bunuyapanlara karsi (yani kendi ailesi gibi gozukuyor) tavir almis olmasi. Eger tum bu bulgulara ragmen onlari koruyup eve girip cikmalarina goz yumsaydi belki daha fena seyler olacakti. En azindan siz durumu anlamis tedbir almissiniz. Arkadasa katiliyorum felak, nas, ayetel kursi dualarini ve cev$eni bolca okuyun ki korunabilseniz. Onlarla mecbur kalmadikca gorusmeyin, esiniz eve almam vs diyorsa da birakin esinizin dedigi gibi olsun cunku, bu sizin yaptiriminiz degil. Her seye ragmen hanimefendiliginizi elden birakmayin, saygisizlik ve hurmetsizlik yapmayin belki hatalarini anlarlar, anlamasalar bile iyilik sizde kalsin. Eve canlarinin istedigi zaman girip cikamayacak olmalari iyi olmus, anahtari araniz duzelirse bile yaptirip onlara vermeyin kesinlikle. Sayet yuzde yuz onlar yaptiysa sizin ogullariyla birlikte olmanizi istemiyorlar demektir, aranizda sorun falan mi vardi veya onlar sizi istemediler mi ki? Her ne olursa olsun yuva yikmak cok buyuk bir gunah, hele büyü aman Allahim insanin yatacak yeri olmaz... Rabbim beterinden korusun arkadasim sizleri ve cumlemizi...

Son düzenleme:

Allah herkesi kötü niyetli insanlardan korusun..)

Çok doğru bir söz...ama yanlış kişiler için!
.

evet her evde vardır ama coğaltılmış olarak dedi kayınbabama hayır niye taşıyorsun demedim ama eşim bir hafta içip rahatsızlanmışdı dr gitti enfeksyon kapmışsın dediler eşim suyu kesti ben içmeye devam ettim eşime dışardan almya başlayınca tabi bunlar şimdi yerine oturuyor kayın babam sürekli suyu caya yemeklerede kulan demeye başlamışdı ama biz o dönem hiç o gözle bakmadık oysaki o dönem bile eşim sudan içmiyor diye yemek cay yap demesinde başka maksatı varmış

Allah Herkesi Sevdiği Kullarıyla Karşılaştırsın...
Anne - Baba Böyle İse; Biz Kime Güveneceğiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…