• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen yardımm !!!!

PembeKelebek

Kelebeğim YOLDA ....
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2008
10.760
0
206
Diğer
öncelikle herkese merhabalarrrr

arakadaşlar size bişey tanışmak istiyorum
3 yıllık evliyim ve 8 aydırda kendi evimde oturuyorum ve çocuk olsun istiyoruz

olucak olucakda benim çocuğuma kim bakıcak

diceksiniz oturursun evde çocuğuna bakarsın ama

1 kişinin çalışmasıyla geçinebilcekmiyiz acaba kafam acayip karışık

annem şeker hastası gerçi 10 dk mesafe var aramızda ama

kayınvalidemde yaşlııı

kızlarr bi yol gösterin ben nasıl anne olup o duyguyu tadıcam

benim durumumda olan ve olayı aşan var mı :5::5::5:

bende 4 ay önce doğum yaptım çalışan bir bayandım fakat işten ayrıldım çünkü ben anneme uzak oturuyorum ayrıca annemde şeker hastası kayınvalidemede bırakmak istemiyorum.sen şanslısın kendi evinde oturuyorsun bizimkisi kira. ama herşeye değer diye düşünüyorum evet biraz sıkıntı çekersin bir yaşına kadar sonra belki kreşe verebilirsin.

galiba özel sektörde çalışıyorsunuz.
eğer ev kredisi ödüyorsanız benim kendi fikrim tabii ki ;
biraz daha erteleyebilirsiniz çocuğu.
aslında cevabı zor verilebilecek bir soru sormuşsunuz.
mesela eşiniz ne kadar kazanıyor ?
( bu soruyu burada yanıtlamak zorunda da değilsiniz. )
ev kredisi ödüyorsanız eğer ne kadar süre ödeyecek siniz ?
yeni doğan bir bebeğin masrafı fazla değil
ama büyüdükçe masrafları da fazlalaşıyor.

çocuk sahibi olmak güzel bir duygu bu duygudan hiçbir şekilde mahrum kalmanızı istemem.

cnm karnina bi dussun bunlarin hicbiri aklina gelmicek
hayirla ve kismetle gelsin
bebek masrafi pek olmaz
hastane parasi aylik kontroller ve bez o kadar.
ama buyudukce artio
mesela benim oglum 6aylik
kahvalti mamalari gece mamasi sebzesi meyvesi devam sutu derken yurutec oyuncak...
ha bi de sut pompasi elektrikli.
ayrica dogumdan once besik yastik donence yorgan nevresim puset ana kucagi salincak bebek arabasi dolap kiyafet uyku tulumu battaniye falan ...
ev taksitleriniz bunlari alinca aksamayacaksa...

bende 4 ay önce doğum yaptım çalışan bir bayandım fakat işten ayrıldım çünkü ben anneme uzak oturuyorum ayrıca annemde şeker hastası kayınvalidemede bırakmak istemiyorum.sen şanslısın kendi evinde oturuyorsun bizimkisi kira. ama herşeye değer diye düşünüyorum evet biraz sıkıntı çekersin bir yaşına kadar sonra belki kreşe verebilirsin.
teşekkürler cnm desteğin için

galiba özel sektörde çalışıyorsunuz.
eğer ev kredisi ödüyorsanız benim kendi fikrim tabii ki ;
biraz daha erteleyebilirsiniz çocuğu.
aslında cevabı zor verilebilecek bir soru sormuşsunuz.
mesela eşiniz ne kadar kazanıyor ?
( bu soruyu burada yanıtlamak zorunda da değilsiniz. )
ev kredisi ödüyorsanız eğer ne kadar süre ödeyecek siniz ?
yeni doğan bir bebeğin masrafı fazla değil
ama büyüdükçe masrafları da fazlalaşıyor.

çocuk sahibi olmak güzel bir duygu bu duygudan hiçbir şekilde mahrum kalmanızı istemem.

ya aslında bizi çok kasacak bi borç değil ama bilmiyorum ya kafam çok kaışık:5:

cnm karnina bi dussun bunlarin hicbiri aklina gelmicek
hayirla ve kismetle gelsin
bebek masrafi pek olmaz
hastane parasi aylik kontroller ve bez o kadar.
ama buyudukce artio
mesela benim oglum 6aylik
kahvalti mamalari gece mamasi sebzesi meyvesi devam sutu derken yurutec oyuncak...
ha bi de sut pompasi elektrikli.
ayrica dogumdan once besik yastik donence yorgan nevresim puset ana kucagi salincak bebek arabasi dolap kiyafet uyku tulumu battaniye falan ...
ev taksitleriniz bunlari alinca aksamayacaksa...

umarım herşey yolunda giderrr:16::16::17:

fazla lükse kaçmazsanız geçinirsiniz... tek maaşla ne aileler geçinio..

bebek rızkıyla gelir canm alcagn esyaları abarmadan yecegi kdar alırsan harcamlarına dikkat edersen gecnirsin elbette neden olmasınki ben calısmıyorum ve hiç calısmadım isterdm aslında ama kısmet olmadı tek eşim calısıyo ve evimzde kira tek dikkat etmen gereken harcamaların fuzuli harcama hyapmazsan hersey güsel olur zaten hadisi serif var cocuk rızkıyla gelir senn rızkını harcamnaz tabi zorlukalarıda olur ama diger arkadasında dedigi gibi karnına düssün hatta bbi kucagına al ozmn hersey xcok daha degişik oluo allah hakkında hayrılısını nasip etsn cnm

çalışıyordum hamile kaldığımı öğrendikten 6 hafta sonra, işimde yukselmiştim isitifa edemezdim. bu bebeğide cok istiyordum. calıştım ve doğurdum doğum izni yaz tatili rapor vs derken bebeğim 5aylıkken işime geri döndüm ...

ilk gunler cok zordu bebeğime kayınvalidem bakıcaktı ama bakmayı bilmiyordu eşim hemen vardiyaya geçti. 4 ayda öyle idare ettik. bebeğim buyudu kayınvalidemde az da olsa bakmayıbecerdi işimde ilerledim. suan yarım gun calışıyorum 12den 5e kadar hemen evdeyım bebeğim çoğu zamanını uyuyarak geçiriyor.

yasınızı yazmamışsınız ama buda cok önemli faktor bunu unutmayın. hakkınızda hayırlısı

Back