ii geceler herkeze benim oğlum1.sınıfa gidiyor ve şuan hala okumayı çözemedi çok üstüne düşsemde okumak istemiyor yalnız şu var sınıfta tahtaya yazılanlarıda yazmıyormuş okula her gittiğimde şikayet alıyorum okulun rehberlik öğretmeniyle görüştürdük oğlumu ama hala bir çözüm yok zaman diyorum olmuyor üstüne düşüyorum olmuyor hece çalıştırıyorum harfleri katamıyor artık ne yapıcam bilmiyorum... yalnız problemimiz tek bu değil sınıfta oğlum istenmiyor veliler ve çocuklar tarafından tabi çocuklar bunu düşünemez onlar velilerin ağızlarıyla konuşuyorlar hiçbir çocuk istemiyor yanında oturmasını oğlumun ve öğretmende sıra sıra dolaştırıyor oğlumu sabit sırası yok şuan en arkada oturuyor umursanmıyor sanırım öğretmene pasif kalıyorum çünkü bir öğretmenin 1 öğrenciyi 38 çocuğa sevdirmesi kabullendirmesi gerek ama öğretmen de hata sesimi çıkarmıyorum yalnız ne yapmam konusunda hala tereddütteyim millieğitime kadar gitmeyi düşünüyorum oğlumu sınıftan atılmasını istiyorlar sanırım bu psikolojiylede oğlum ders yapmak istemiyor evdede aynı zorla ders yaptırıyorum ya eninde sonunda ite kaka öğrenicek yada 1.sınıfı yeniden okutturucam öğretmenine bırakın sınıfta dicem en azından sorumsuz bir öğretmendende kurtarmış olurum çocuğumu bana yardım ederseniz teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim