lütfen yardımcı olur musunuz?

tabi ki öyle bu zaten benim aklıma geldikçe o kadar üzülüyorum ki, öok bozuldu hem de psikolojim bazen de bazı şeylerden korktuğumdan mı yaptım izin verdim diye soruyorum kendime ama bi işe yaramıyor
Şu an Sanada gercekten kızıyorum 23 Eylülde uzun zamandur beklediğimiz bebeğimi kaybettim
Benimle dalga geçtiğiniz için size de teşekkür ederim
Dalga geçmedim düşüncelerimi yazdım ve sonuna kadar arkasındayım yazdıklarımın. Ama bak herkes bi kaç ayda bir böyle yazdığınız söylüyor. Şu an gerçekten sana çok kızdım ben bugün 23 gün oldu bebeğimi kaybedeli ve uzun zamandır beklenen bi bebekte bir anlık zevk uğruna yapma ne kendine ne de o bebeklere kıyma

Bakın sizin bebeğiniz için ben fe çok üzüldüm acınızı çok iyi anlıyorum, Allah bir daha yaşatmasın sağlıklı uzun ömürlü bebekler versin her şey gönlünüzce olsun ama ben dr evlenip çocuğum olsun istiyorum hem dr o kadar istiyorum ki ama insanlar bana bununla ilgili beddua ediyor.. ben bi geçen ay yazmıştım bi de bu ay yazdım ama çok pişman oldum acım katlandı

Yine iyi niyetli davranıcam zamanı gelince sana da nasip etsin rabbim. Ama sen artık bundan sonra dikkat et. Sana da yazık o bebeklere de yazık ve birşey yaparken ilk annen gelsin aklına ve ona göre hareket et

Ben de cogu kisi gibi oraya takildim koca kizsin uni okumussun bu kadar cahil olamazsin hadi ilkinde anlamadin gebe kaldin acisini cektin kendini kahrettin ama insan tekrar ayni seylerin basina gelebilecegini dusunmez mi bin yolu var korunmanin.sevisiyorsan evlenene kadar korunacaksin.aylik igne yaptirabilirsin,prezervatif kullanabilirsiniz,dogum kontrol hapi kullanabilirsin,spiral taktirabilirsin,en olmadi hic birini yapmadin ertesi gun hapi kullanirsin.sen korunmadan 2. Kurtajini da olmussun simdi 3. Kez gebe miyim acaba diyorsun.senin bedenin aciyi sen cekiyorsun vucudunu yipratiyorsun lutfen kara cahil gibi davranma ve KORUNUN.

Yine iyi niyetli davranıcam zamanı gelince sana da nasip etsin rabbim. Ama sen artık bundan sonra dikkat et. Sana da yazık o bebeklere de yazık ve birşey yaparken ilk annen gelsin aklına ve ona göre hareket et
İçime biraz olsun ferahlık getirdiniz Allah razı olsun sizden gerçekten bana yazık değil ama ben de gidenlere o kadar içim yanıyor ki öyle pişman oluyorum ki tamamen benim yüzümden. Ben o kadar hasretim ki bi bebeğe. Allah hiçkimseye hatta hiçkimsenin evladına vermesin başına getirmesin böyle şeyler

Evet bu konuda o kadar haklısınız ki tamamen benim cahilliğim galiba ben etrafımdaki insanlar bişey görür anlar diye korktuğumdan korunamadım. Ben hem gebe kalmaktan çok Londra korkuyorum hem de rahmim acaba zedelenmiş midir diye aklımı yiyecek gibi oluyorum aslında bi kadar da çok istiyorum

En garanti git spiral taktir yok hap icmeyi unuttum yok igne gunum gecti derdin olmaz evleneceginz vakit cikartirsin.tabi once ne oldugun belli olsun da.

Biley sorabilir miyim ben hiç Doğum yapmadan böyle oldu ya ben sizce hamile kalabilir miyim
Hayatim kalmissin ya zaten 2 kez.simdi 3.den supheleniyorsun.tabi kalirsin ama her defasinda kurtaj olursan ve zedelersen devaminda ne olur bilemem dr a danisman gerek onu.

Hayatim kalmissin ya zaten 2 kez.simdi 3.den supheleniyorsun.tabi kalirsin ama her defasinda kurtaj olursan ve zedelersen devaminda ne olur bilemem dr a danisman gerek onu.
Bi daha gerçekten olmak istemiyorum benim en büyük kabusum ben kürtaj yazıyorum ama telafuz edemiyorum rüyalarıma giriyor düzenli bi şekilde, ben o olaydan sonra kontrol için doktora gittiğimde inşallah bi daha çocuğun olur senin gibi bişey dedi de bana o günden beri acaba çok mu zedelendi içim diye düşünüyorum daha 22 yaşındayım bu körpe bedenime bunların olması öyle zoruma gidiyor ki

Seni neden gerdi bu durum hayirdir

Istedigimi sorarim istedigime görede yorum yaparim..

Yorum yapanları eleştirme görevide sana düştu heralde ..

Senn kendi yorumunu yap sataşma kimseye hadi canim

Seni neden gerdi bu durum hayirdir

Istedigimi sorarim istedigime görede yorum yaparim..

Yorum yapanları eleştirme görevide sana düştu heralde ..

Senn kendi yorumunu yap sataşma kimseye hadi canim
Valla beni değil seni gerdi bu durum. Acaba bi sıkıntın mi var gecmisinle ilgili kizim öyle bilgisayar arkasından laf yetiştirmek kolay. Senin gibiler ugrasamaz benimle. Seni yanina gelip elime alirsam gikin çıkmaz. Bilirim senin gibi güzel konuşmaya çalışanları namusluyum ayağına yatıp herkese laf soyleme görevini kim verdi sana aciz insan. Allah bilir nelerin var senin. Kapa ceneni otur bebeginle. Beni sadece guldurebilirsin anca.

Oturmuş bilgisayar başına. Kime laf soylesemde sıkıntim geçse diyor saçma insan. İsminde meymenet yok. Mahsenmisin nesin. Ben gerilmem kızım seni gererim o koca kafanın içindeki küçük beynine bunu sok

Heralde sende kürtaj oldun zamanında. Oyüzden kendi pişmanlığını mi görüyorsun bu kızın üzerinde. Hadi git işine kızım. Cözdum ben seni. Şimdi kucuk beynini yorup buraya yorum yazacan harıl harıl

Mahalle ağzi hiç şaşirmadim belliydi ne olduğun..edepsiz üye ayni devam..

merhaba kızlar, ben pazartesi günü kan testi yaptırdım ve <1.2 çıktı ama hla hasta olmadım sizce stresten olabilir mi?

Vel hasıl kelam havlayan köpek ısırmaz demişler kara listeme hoşgeldin vesselam
Ayy çok üzüldüm kara listeye aldın diye. Kızım ben seni çoktan aldım. O köpek tabiride sana daha çok uygun. Agir konuştuğunu mu saniyon. Cıvık ağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…