lütfen yardımcı olur musunuz?

sedaguven

Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2016
151
36
13
30
Arkadaşlar merhaba, son adet günlerim 6 ağustos ve 4 eylül. Genelde tam bir ayda bir olurum ama geçen ay iki gün erken olmuştum, geçen ay adetten önce düzenli bir şekilde soğan suyu içmiştim galiba o söktü. Eylülde yani geçen ay iki haftalığına uzun bir yolculuk yaptım erzincandan balıkesire gittim tam iki hafta sonra geldim, fakat tam geleceğim zaman adet olacağım günlerdi, 4-5-6 eylül. beirtiler vardı gerginlik, göğüslerde şişme. ama bugün oldu ben hala adet olamadım o kadar şiştim ki patlamak üzereyim, göğüslerde hassasiyet devam ediyor, hafif midem bulanıyo ama adetten önce de oluyo genelde. bikaç gündür akıntım da var, çarşamba, perşembe, dün ve bugün de gebelik testi yaptım ama silik çizgi dahi yoktu. sol tarafımda da batma var iki gün önce yürürken bile batıyodu. sizce hava değişiminden etkilenmiş olabilir miyim?

epey gecikmişsiniz gebelik belirtileri de var bir kan testi yaptırın bence bazen çubuk testlerde çıkmayabiliyor.

epey gecikmişsiniz gebelik belirtileri de var bir kan testi yaptırın bence bazen çubuk testlerde çıkmayabiliyor.
ama bu kadar gecikme
idrar testinde çıkmaz mıydı sizce de, üstelik testlerin biri erken gebelik testiydi. iki yıl önce polikistik over yaşamıştım sonra geçmişti sizce tekrarlıyor olabilir mi?

Evlimisin?

bende erken gebelik testiyle öğrendim ama aynı dönemde arkadaşımla bekliyorduk onun ki çubuk testte çıkmadı kan testi yaptırınca gebe olduğunu anladı dr u herkesin ki çıkmıyor bu testlerde en garanti kan testi demiş. sabah sağlık ocağında verin bi kan içiniz rahat etsin.

Canım kan testi yaptır istersen. Bence bukadar gecikmeyle idrar testinde kesin çıkardı. Biseye stres yapmış olabilirsin. Ve bazen böyle gecikmeler oluyor belli dönemlerde.

Bu arkadaşı hatırlarsın belki mahen geçen ay mı ondan önceki ay mı yine aynı sebepten dolayı ortalığı velveleye vermişti hem korunamıyor hem ikide bir buraya hamilelik var mı diye yazıyor anlamıyorum böyle insanları neyin acelesi yani bu

çok pisman oldum buraya yazdığıma Beni yargılayan herkesten Allah razı olsun kızlar benim yaşadıklarımı inşallah bir gün yaşamazsınız ama benim yaşadığımı bi tek ben bilirim, size tek tavsiyem kimseye yargısız infaz yapmayın böyle gözyaşına sebep olmayın, iyi akşamlar yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim

Düğün günü baba yada erkek kardeş tarafından takılan kırmızı kurdelanın hiçbir değeri kalmamış çok yazık hadi yaşadın nişanlısın bu ne rahatlık yahu ilginç siniz
Benim için neyin değerli neyin değersiz olduğuna bu kadar kolay karar verdiğiniz ve bana bunu söylediğiniz için size hakkımı helal etmiyorum. İnşallah bir gün beni kadar üzülmezsiniz.

Benim için neyin değerli neyin değersiz olduğuna bu kadar kolay karar verdiğiniz ve bana bunu söylediğiniz için size hakkımı helal etmiyorum. İnşallah bir gün beni kadar üzülmezsiniz.
Can'ım ne Hakkı'n varki bende onu anlamadım nişanlıymışsın madem nıye beklemedin hem evlılık dışı. Hamılelik şüpeleniyosun hem rahat soruyorsun burayı küçük yas grupları da okuyabilir ve onlara nişanlıyken bile ilişkiye gırılcegni aşılıyorsun istemeden bu kadar seye gerek yoktu gidip bi kan verebilirsin ozaman

doğrudur yanlıştır beni ilgilendirmez. bu konuda yargılamam da kimseyi ama en azından dürüstsün evliyim de diyebilirdin.kimse nikah cüzdanı sormuyor sonuçta burada.

Sence bu yazdıklarından cinsel birliktelik yaşıyor olduğu belli olmuyor mu :)
Ahh evet bi ben anlamamişim tüh:)
Peki siz sorularimdan asıl anlamak istedigim şeyi anladınızmi¿
Zaman zaman buraya uğrayan hamile kalmaktan korkan evliyim nişanliyim diye ablalarini kandiran ergenlerden oldukça haberdarim ya siz:)

ben de meraklı değilim buraya yazmaya ama darda kalmasam yazmazdım, burda daha neler yazıyor beni bununla suçlamanız gerçekten ilginç, evet günahımı aldınız ve beni bunu okuyan herkesin içinde küçük düşürdünüz

doğrudur yanlıştır beni ilgilendirmez. bu konuda yargılamam da kimseyi ama en azından dürüstsün evliyim de diyebilirdin.kimse nikah cüzdanı sormuyor sonuçta burada.
inanın evliyim derdim ben sadece burda gerçek adımı ve şehrimi yazmadım biri görür kınar diye ama işte insanların kalbine bırakıyorum ben....

bakın siz de günahımı alıyorsunuz tepki almaktan korksaydım beş yıllık evliyim, yeni evliyim, üç çocuğum var yazardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…