Hepinize merhaba arkadaşlar. En başta belirtmek istediğim şey lütfen ön yargılı ve yanlış düşüncelerle yorum yapmayın. Ben 22 yasında hayatta çekmediği sıkıntı neredeyse kalmamış bir insanım bu laf size belki saçma gelebilir küçümseyebilirsiniz ne yasadın da daha diye düşünebilirsiniz. Kötü yorumda yapabilirsiniz saygı duymaya çalışırım. Benim aile yaşantım berbattı yıllarca babam huzur yüzü göstermedi cahilliği yüzünden. Hiç bir zaman başımızda durmadı. Annemde şuan 45 yasında ve oda hiç iyi bi hayat yaşatmadı bize. 25 yasında bir adamla beraber olduğunuöğrendim. Kızsam kızamadım yıllarca babamdan işkence gördü hep boşanmak istedi boşanamadılar küçük kardeşlerim olduğu için. Ben anneme saygı duymaya çalıştım yıllarca ne yaparsa yapsın annem dedim babamada aynı şekilde ama ikisini içinde öncelikleri çocukları değil hep keyifleri zevkleri oldu. Ben annem boşanıcam dediği için babamlabağlarını koparmayı gerçekten istediğini düşündüğüm için annem istediği için istanbulda kazanılması çok zor bir üniversiteyi kazandım ve bir yıl sonrabırakmak zorunda kaldım ki annem mutlu olsun şehir değiştirir orda bi okul okurumdedim. Annemin beraber olduğu adam vasıtasıyla da orda bir adamla tanıştım aslında bizi ikinizde evlenilecek insanlarsınız diye zorla tanıştırdılar. Biz aradan birazzaman geçtikten sonra bu adamla birbirimizi sevmeye başladık ve tam bugün bir yıl oldu. Bir yıldır da başımıza gelmeyen kalmadı. Annem bana namussuzluk yaptın diye konuştuğu adamın lafıyla iftira attı intiharettim 4 gün yoğun bakımda yattım çıktıktansonra yüzleşmek istedim annemle ve iftiraattıran o konuştuğu adamla. Annem adam için beni sildi ve adamı tercih etti. Bende sevdiğim adamla birlikte eşyalarımı topladım veİstanbul onun evine gittim tabi gitmek öylekolay olmuyor arada anlatılması bile zor çok şey yaşattılar bize. Neyse sonra biz ailelerin rızası olsun dedik annem babamı ikna ettiistemeye geldiler yüzükler takıldı annemortalığı karıştırınca benim sözlüm de pek altta kalmadı haksızlığa susamadı kendisi. Ertesigün yüzükleri babam bana zorla attırdıannenin etkisiyle. Biz her zorluğa rağmen ayrılmak istemedim. Tekrar devam ettik ve uç ay birlikte yaşadık sevdiğim adam benimailemin bize yaptıklarını devamlı yüzüme vurdu ve dayanamadım ailemin evine geri döndüm burada onlar baskı İstanbul da sözlüm baskı yaptı derken ailemle sözlümmahkemelik oldu hakaretten tehditten. Ben şimdi ailemin yanındayım sözlümü çok seviyorum oda beni çok seviyor sevgisinden hiç şüphem yok. bize hiç düzgün bir dönem geçirmemiz için izin vermediler. Hala ailemonu istemiyo oda ailemi istemiyor. Arada kalmaktan da tükendim annemi hiç affedemiyorum babamıda. Sevdiğim adamdan da kopmak istemiyorum eğer iki ay sonra işim okulun bitince sözlümle evlenmezsem beni bitirecekmiş tamamen. Ailemde hiç bir zaman destek olmuyor onunla evlenirsen bizi sil diyorlar. Ben mutlu olacağımıza inanıyorumama orta yol bulunmuyor annem sayesinde. Babama beni düşman etti sildirdi. Çok hastanelik oldum sinirden stresten günde 6-7 hap kullanmak zorunda kaldım ağırhastalıklarım oldu ve hala gönlü yok ona gidiyorum ailemi istemiyordu ailem onu istemiyor fikirlerinizi bekliyorum lütfen lafolsun diye değil yardımcı olmak adına yazın.