lütfen yardımcı olur musunuz?

Öncelikle siz yalancı gebeligin ne oldugunu bilmiyosaniz bu sekilde sacma bi yorum yapmayin bence siz cahilce davraniyosunuz önce ne olduğunu bilip sonra böyle bi yorum yapin

Öncelikle siz yalancı gebeligin ne oldugunu bilmiyosaniz bu sekilde sacma bi yorum yapmayin bence siz cahilce davraniyosunuz önce ne olduğunu bilip sonra böyle bi yorum yapin

Anladığım kadarıyla sizde de benzer psikolojik rahatsızlık var. siz de mi yalancı gebesiniz yoksa? internetten okuduklarınızla kendinize teşhis koyarak yalancı gebe mi kaldınız? Yazar zaten regl olmuş her ay neden gidip kan versin? acillerimiz, doktorlarımız bu şekilde acil olmayan vakalarla çalıştığı için gerçekten ihtiyacı olan insanlarla ilgilenmiyorlar artık bıktıkları için? adı üstünde acil. kelime anlamını öğrenin önce.

Siz de yalancı gebeliği iyi bilmiyorsunuz galiba aşağıdakileri okuyup bilgilerinizi tekrar edin unutmuşsunuz gibi.

"Yalancı gebelik nasıl olur?​

'Blighted ovum' olduğunda (yalancı gebelik) annede yumurtlama olur. Bu yumurta babadan gelen sperm ile birleşir ve döllenir. Döllenen yumurta tüplerdeki yolculuğunu tamamlar ve rahim duvarına tutunur. Gelişen hücreler gebelik kesesini oluşturmaya başlarlar. Buraya kadar her şey normal gebelikle aynıdır. Normal olmayan ise bu kesenin içinde embriyo olmamasıdır. Yalancı gebelik vakalarının olmasında hormonal durumların yanı sıra psikolojik etkilerinin de olduğu ve bu durumun hamile kalmayı çok istemekle bağlantısının olduğu biliniyor."

1 - Kondomla korunduk demiş mi? dememiş mi?
2 - Çok fazla çocuk isteyen bir mesaj görüyor muyuz?
3- Doktora gitmeden kendi kendine böyle bir teşhis olması normal mi?
4- Psikolojik desteğe göndermek yerine hala anlamsız önerilerde bulunmak mantıklı mı?

Bu soruları az bir düşünün. her taraf cahil ya boşuna 20 yıldır sefalet çekmiyor ülke.

Gebe değilsin. Korkma bu kadar. Psikolojin normal değil.

Yalancı gebelik durumunda, kadında gebelik olmadığı halde vücudunda gerçek bir gebeliği taklit eden belirtiler görülebilir. Çeşitli hastalıklar veya psikolojik rahatsızlıklar kadında kendini hamile gibi düşünmeye iter ve bunun sonucunda yalancı gebelik ortaya çıkar.canimmm anlamini senden iyi biliyorum kan verme olayinda haklisiniz adet gecikmesini beklemeden kan vermeye lüzum yok tabi ama bu sizin bir insani sağlık sorunu ile ilgili yorum yapma hakkini kazandirmiyo o yüzden haddimizi bilelim burasi kadinin kadina yarim amacli açılmış bi web sitesi saygi cercevenizi koruyun hanfendi

orda yazan dogruysa daha 21 yasındasın ve kafana gore adet sokturucu mu ıcıyosun? sorunun ne oldugunu bılmeden? kontrol olmadan? pes...sonra cok uzulursun uyarımı al bence:) nerde gordun 2 3 aylık olup ıdrar testınde cıkmayan hamilelıgı? tlc dekı o anlamadım 9 ay gecmıs hamıleymısım dogurdumları goren zaten psıkolojık ben de hamılemıyım acabalara baslıyo. ılacla da olsa adet olmussun... ılıskıden max 21 yanı 3 hafta sonra ıdrarda cıkmayan bı hamılelık olamaz he bozuk test denk gelır o da dusuk ıhtımal hadı geldı bı bozuk test daha bı bozuk test daha ımkansıza yakın :) bız 3 5 bhcg yı gozumuz tersıne donuyo gorcez dıye ama goruyorz.. cok takılma ve su ılac ıcme ısını bırak da dr ayarlasın .kadın dogumluk degıldır belkı sorunun bı dahılıye falan randevu al sen. bı yonlendırırler belkı bagırsaklarında bısı var bı engel var gaz var ... bısı var yanı. karnın sert ve sısse hamılelık dusunmen adet olmussun etmıssın en son sırada olmalıydı. aksatmadan gıt.

yalnız blighted ovum boş gebelık yalancı gebelık dedıklerı kadının kendısını psıkolojıkman hamıle gıbı hıssedıp resmen hamılelık belırtısı gostermesı. karnı falan sısen olmus sozde ama net bı bılgı yok bu konuda. bos gebelık yalancı gebelık degıldır gercek bı gebelıktır bhcg artar kese buyur hormonlar ona gore duzenlenır:) kurtajla yada ılacla sonlandırılır. yalancı denmez buna yahu :) ben hamıle kalmayı dusune dusune mı psıkolojık bos gebelık yasadım . lutfen dogru bılgı edının ve yayın :)) selametle

canım derken kendinden 10 yaş büyük tanımadığın biriyle düzgün konuşmayı öğren önce. haddimi de senden öğrenecek değilim. çok iyi biliyomuş. tipik cahil yeni nesil özgüveni. bi de sanki yalancı gebeliğin teşhisini koymuş gibi kendinden emin yazmıyor mu. ya gerçekten yeni gençler nasıl ülkeyi kurtaracak dehşetle izliyorum.

yazdığım şeylere rağmen hala daha gebelik belirtisi diyorsun. okumadığın oradan belli. bak tekrardan çokomelli anlıyorum sana. burdaki yazar (21 yaşında bir genç kadın) kondomla korunarak yaşamış cinsel birlikteliği, yani yumurta döllenme durumu yok haliyle de yalancı gebelik değil. sevgilisinden ayrılmış, psikolojisi bozulmuş ilgi bekleyen senin gibi bir ergen işte o da. birbirinizi iyi gaza getirip yalancı hamile yaparsınız artık.

Benim yasimi nerden biliyosun peki

bu peşin hükmünüzün nedenini öğrenebilir miyim? gebelik korkusuyla ilgi görmek isteyen bir insan olabilir mi sizce? Yalancı gebelikle ilgili kopyala yapıştır yaptığınız son cümlelere bakarsanız “hormonlardan bağımsız psikolojik olarak da yaşanabilir” yazıyor yani kendinizle kendiniz çelişmektesiniz. Maalesef hala yemek kokularına hassasiyetim var, midem bulanıyor ve doktorum bağırsak düzenleyici ilaç vermesine rağmen karnımdaki sertlik de şişlik de gitmiyor. Kendim regl olabilen birisi değilim maalesef yani bu cinsellik yaşamadan önce de böyleydi o nedenle her ay düzenli olarak duphaston ile regl görüyorum doktor reçetesiyle. Kendimin regl olamayacağını elbette biliyorum hamileyken ama ilaçla görülebilir mi bu bilgim olan bir konu değildi. Tecrübe sahibi olan insanlara sormak istedim. Belirtilerim hala devam ettiği için içim rahat etmedi ve internetteki doktorlar benim gibi olan danışanlarına “YALANCI GEBELİK” teşhisi koyup, psikolojik destek almalarını söylemişler.

zaten öğrenmek için buraya yazıyoruz. ama doğru bildiğiniz yanlışları ölümüne savunmanız daha büyük cahillik. siz de yaşancı gebeliğin yalnızca bebek sahibi olmak isteyenlerin değil, hamilelikten korkan insanların da yaşadığını ve psikolojikmen gerçekleştiğini öğrenin

sabırla yanıtladığınız için teşekkür ederim. çok kez yanıtladım ama görmediniz muhtemelen doktor reçetesiyle duphaston kullanıyorum zaten kafama göre değil. bağırsak düzenleyici de kullandım fakat maalesef sertlik de şişlik de geçmedi aksine karnım ovallaşiyor gibi hissediyorum

yok oyleyse doktor senı kontrol etmeden o ılacı vermez ılla kı yumurtalıklarına bakıyordur halıyle hamıle oldugunu olmadıgını gorur o vakit:) ben dr kontrolune gıtse bılır heralde dedıgımden oyle yazmıstım. baskasına cvp verdıysen de okumadım sadece sorunu okumustum :)

sürekli uğraşmamam için 3 kutu yazıyor her gidişimde ve ben 3 ay boyunca kullanıyorum. sadece ilaca başlarken beta hcg ye baktı sanırım bekar olduğum için kontrol etmiyor ben de 2 aydır memleketimde olduğum için gidemedim doktora o yüzden emin olamıyorum ama en son ilişkimin üzerinden 3 ay geçti ve bu 3 ayda da ben ilaçla regl gördüm yani gebelik olsa ilaçla bile göremezdim değil mi? mutlaka idrarda da çıkardı artık. çünkü ilaca başlamadan önce ben garanti olsun diye test yaparak ve negatifi görünce gebelik olmadığına ikna olduğum zaman kullandım.

ne verıyordu ılac olarak?

aklıma geçen seneki halim geldi,kendimi acillere zor attım şişlik,ishal ara ara kabızlık ...sonra baktık ki çölyak hastasıymışım

aklıma geçen seneki halim geldi,kendimi acillere zor attım şişlik,ishal ara ara kabızlık ...sonra baktık ki çölyak hastasıymışım
yaa çok geçmiş olsun benim de hamilelik değilse bu durumu tetikleyen bir şey olmalı ama bulamadık

Hamile olma ihtimaliniz var, her insan farklı oluyor sonuçta vücud olarak. Benim etrafımda çok kişi var son zamanda kaç ay sonra hamileliğini öğrenen veya tüm gebeliği boyunca normal adet gören. Bence en kısa zamanda bi detaylı ultrason baktırın, öyle en azından kesin sonuç alırsınız. Söylediğiniz belirtiler tam hamilelik belirtileri gibi. Yinede geniş bi sağlık testlerinden geçin nolur nolmaz. Gönlünüzü ferah tutun, sonuçta Allah kulunu affeder biz aciz insanoğluyuz, herşeyde bi sebeb vardır

çok sağ olun hoş görü ve yapıcılığını için nasıl fark etmişler aylar sonra acaba çünkü idrar testlerim negatif benim ama aylarca idrarına yansımayanlar da olabiliyormuş. karınları büyüyünce mi anlamışlar acaba

çok sağ olun hoş görü ve yapıcılığını için nasıl fark etmişler aylar sonra acaba çünkü idrar testlerim negatif benim ama aylarca idrarına yansımayanlar da olabiliyormuş. karınları büyüyünce mi anlamışlar acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…