Hehehe ben spor yapmadım hic bilmem pilates falanSeni dombili sincapgel buraya gel anlat ne yapayım fikir ver
Yapma bunu yapma onu destekleme
Al işte senin neyini etiketliyim ben tembel sincabımHehehe ben spor yapmadım hic bilmem pilates falan
Bol sguat ıle de harmanla offfAletli pilatese gidip çok güzel popoya sahip olanlar varr sadece bunun için bile gidilir
O güzel popo en sevdiğimAletli pilatese gidip çok güzel popoya sahip olanlar varr sadece bunun için bile gidilir
Yapma bunu yapma onu desteklemeben sizi etiketleyecektim yorum gelmeseydi ama deme öyle
Yav allah aşkına yangını elektrayı cledyanayı çok bildikleri için mi etiketledim sanıyorsunkonu rağbet görmeseydi etiketlencektik öyle mi
Şeftali gibi popomuz olacak oleyyyyOfff müthiş bir şey olur
HehehehAl işte senin neyini etiketliyim ben tembel sincabım
Ters kalp popoOfff müthiş bir şey olur
Benimkileri hep begenmis çünküm bekarlar team
Cledyyy ben şimdi lexayı şikayet edeceğim her yorumuma durduk yere beğenmedim atıyor diyeBenimkileri hep begenmis çünküm bekarlar team
Cok ayıpBenimkileri hep begenmis çünküm bekarlar team
Aynen Sincabım şimdi kilo mevzusuna dönelim hemen ben 1.70-90 kg olarak mevzunun ortasına çöreklendimCok ayıpbekarlik topiginde destekleyin birbirinizi ya burada ayrım yapmayın
Bende cok zayf degilim ya ortayımAynen Sincabım şimdi kilo mevzusuna dönelim hemen ben 1.70-90 kg olarak mevzunun ortasına çöreklendimsen de durum bildir zayıf pis sincap seni
Daha ne kadar zayıf olmayı bekliyorsunBende cok zayf degilim ya ortayımboy 169 kilo 61
1,69 boy mu len senin meren sincap buranın sincabı ben oluyorum 1,60 boylaBende cok zayf degilim ya ortayımboy 169 kilo 61