- 26 Kasım 2008
- 29
- 0
-
- Konu Sahibi medinosanazhil
98de geldik küçük çekmeceye çekmece lisesi mezunuyum:)soguksuda asıkveysel cd.si,nde oturdum ama hala gider gelirim oraya cennet tepeüstü mekanım diebilirm. haklısın 13 yıl önceki gibi dil tabiki.ama küçükcekmece benim göz agrım vazgecemiorumm sen neresindensin
belinayy koş gel kız komşu bulduk kaydirigubbakcemile
tesekküredrim canım öle kafamda bi rakam yok. ya ama tabiki bütceme göre hallederiz. ama benim için önemli olna 3 oda 2 salon olması çünlü suanki evim 2 oda 1 salon ve küçük gelio bana.onun için belnaycım temiz ve 3 oda 1 salon isiorummm.evin nasıl anlatırmısın yesilovanın neresinde tam.kaçıncı kat ısınma sekli v.sss anlatırsan çok memnun olurummm . bırde bizde kirz saçmaz tatlımmmm.... dielim ki oldu bu konuda için rahat olurr..........yettim garigeldim bacım...ben yeşilovadayım canım benimde kiracımla aram limoni 2 aydır kirayı vermiyor eğer yarın getirmesse çık demeyi düşünüyorum...ama söz vermiyim tabiki...sen ne kadarlık kira düşünüyosun canım...
tesekküredrim canım öle kafamda bi rakam yok. ya ama tabiki bütceme göre hallederiz. ama benim için önemli olna 3 oda 2 salon olması çünlü suanki evim 2 oda 1 salon ve küçük gelio bana.onun için belnaycım temiz ve 3 oda 1 salon isiorummm.evin nasıl anlatırmısın yesilovanın neresinde tam.kaçıncı kat ısınma sekli v.sss anlatırsan çok memnun olurummm . bırde bizde kirz saçmaz tatlımmmm.... dielim ki oldu bu konuda için rahat olurr..........