LÜTFEN YARDIMCI OLUN İLİŞKİ HAYATIMLA İLGİLİ

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

clodn4444

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2025
6
-1
1
21
Arkadaşlar merhaba benim erkek arkadaşım ve ben 1.5 senedir sevgiliyiz 4 senedir tanışıyoruz. Fakat Cinsel ilişki deneyimimiz olmuştu. Ben de ayrı eve çıkmıştım ailemden şuan tek kalıyorum ve artık tek konumuz cinsellik. Bana olan ilgisi sevgisi azalmadığını hâlâ biliyorum emek harcıyor uğraşıyor farkındayım. Ama her gün neredeyse cinsel ilişkiye giriyoruz. Benim de libidom var evet, evlenmeden önce ilişki yaşamaya karşı da değilim. Ama bu kadar cinsel istekli olmasını anlamıyorum çok rahatsız edici oluyor. Bazen istemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor. Ben sürekli evden işe olan biriyim bu aralar hiç dışarı çıkamıyorum, gel dışarı çıkalım dediğinde evde olmayı tercih ediyorum evde buluşuyoruz. Ama bu durumdan rahatsızlık duyuyorum. erkek arkadaşıma da tam açık açık söylersem yanlış anlayacağını düşünüyorum ama artık son nokta söylecek gibiyim. Sevgisi ve ilgisi hiç değişmediğini biliyorum. benle zaman geçirmeyi de seviyor, ama sanki artık rutin haline geldi gibi bundan nasıl kurtulurum? (ve şunu da dile getireyim kendisinde fazlasıyla kaygılı bağlanma var biz beraber büyüdük de neredeyse ama keşke ilişkiye hiç girmeseydim düşüncesi oluyor ben de sizce çok mu kafada kuruyorum?)

Bırak dediğinde dinlemiyor olması büyük sorun. Buna hakkı yok. Sevgisinden nasıl bu kadar Emin olabilirsiniz ki? Zaten rahatsızsınız bu durumdan, sizi mutlu etmesi gereken birşey sizin için işkenceye dönüşmüş. Bırakın bu adamı hiç doğru değil yaptıkları.

stemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor.
Tacize hatta tecavüze uğruyorsunuz yapmayın kendinize. Sınır probleminiz olabilir mi? Dinlemek zorunda

Sizin bağlanma sorununuz var mı? İlgili ve beni seviyor diye düşünüyorsunuz fakat sınırlarınızı çiğniyor sizi düşünmüyor, sevgisinin (?) karşılığını katlanmak olarak kodlamışsınız. İlişki yaşadığınız için katlanmak zorunda değilsiniz. Hayat böyle geçmez

Açık açık söyleyin, tam da anlaması gerektiğini anlasın. Hayır dediğiniz halde devam etmesinin tek bir tanımı var, bence biliyorsunuz. Kendinize bunu yapmayın. Hayır hayırdır.

Sevismenizde sorun yok ama siz istemediginiz halde buna devam etmesi ve zorlamasi gibi bir dunya yok. Hayir dediginiz icin giderse de gitsin yani bu adam kalsa ne hayir gelir.

Bu erkeklerin ortası yok galiba bazıları hergün isterler benim kocam gibilerde 10 15 günde bir yapmayı normal karşılar
bakın evet her gün ilişki yaşamak size güzel gelebilir ben de libidomu fazla düşük bulmuyorum, fakat bazı zamanlar insanlar bu modda olamayabilir erkek arkadaşımı bu konuda normal bulmuyorum

Adam gel disari cikalim demis yok demissiniz e evde de olunca bi sekilde konu oraya baglaniyor
Cikin disari bahar geldi az oksijen alin
Istemediginiz birseyi de yapmayin
Dur diyince durmayan birinin de sevgisinden suphe ederim ayrica
Siz dur ya mi diyorsunuz
Yoksa duuur mu?
Once ona bir karar verin

bildiğin direkt dur dedim yani nazlanarak ya da şey yaparak değil bugün modumda değilim demiştim kolumu tutuyodu bırakmadı da. Depresyon yaşıyorum bu arada ondan

Şu an onun hislerini anlamlandırmak yerine kendi hislerinizi anlamaya çalışın. Her gün sevişmek istemeyebilirsiniz, görev değil bu. Bunu söylersem benden uzaklaşır diye korkmayın, uzaklaşırsa daha iyi tek derdi cinsellikmiş dersiniz geçersiniz.
Cinsellik yaşamak sadece cinsel ilişkiye gir çık değildir. Cinselliğinizi öğreniyorsunuz. Neyi sevip sevmediğinizi, kendi sınırlarınızı. Bu yüzden istemediğiniz noktada durmayı bilin, hayır diyorsanız kararlı olun. Üsteleyip sizi yok sayıyorsa zaten siz onun için önemli değilsiniz demektir. Cinsellik yaşadınız diye de ona mahkum değilsiniz.

bildiğin direkt dur dedim yani nazlanarak ya da şey yaparak değil bugün modumda değilim demiştim kolumu tutuyodu bırakmadı da. Depresyon yaşıyorum bu arada ondan
Soru sahibi net olarak taciz. Bu şekilde davranan adamın seviyor olabileceğine de ihtimal vermiyorum. Ayrılık sebebi ya.

Söyle hiç çekinme.
O dur dediğin halde yapmaya devam ediyor hiç çekinmeden.

Bazen istemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor.
Önemli olan nokta burası. Sana saygı duymuyorsa, sen istemediğin halde seninle birlikte oluyorsa, cinsellik dışında bir paylaşımınız kalmadıysa ayrıl gitsin. Sana ve isteklerine saygı duyan birini hak ediyorsun. Sen istemeden yaptığı her şey taciz, istismar.

Bazen istemeden bile yapıyorum. Bırak dediğimde de dinlemiyor devam ediyor ilişki yaşamak istemesem de bana dokunuyor ediyor.
Şu yazdığınız bi okuyun.
Buraya konu açtığınıza göre bu ilişki işkenceye dönüşmüş durumda. Ayrıca istemediğinizi söylediğiniz halde devam etmesi zaten tek başına büyük sorun. Bu adama tekmeyi bakmak için neyi bekliyorsunuz?

bakın evet her gün ilişki yaşamak size güzel gelebilir ben de libidomu fazla düşük bulmuyorum, fakat bazı zamanlar insanlar bu modda olamayabilir erkek arkadaşımı bu konuda normal bulmuyorum
Yanlış anlaşıldım bende hergün istemem tabiki. İki tarafta normal değil bence.

Siz yirmi yaşındaysanız o da size akransa ve sizi zaten buluyorsa, her gün hatta günde birkaç kere isteyebilir.

Siz yirmi yaşındaysanız o da size akransa ve sizi zaten buluyorsa, her gün hatta günde birkaç kere isteyebilir.
Evet evet ben de aynısını düşündüm.

Bence de bu bir tecavüz ama birliktelik içinde adam bunu o şekilde görmüyor büyük ihtimalle.

Çünkü devam eden sizsiniz.

20li yaşlar zaten libidonun Hilton’a vurduğu dönem.

sınır çiz, sınır çiz, sınır çiz. Bırak ne düşünecekse düşünsün, istemiyorsan istemediğini söyle. Kimsenin sana istemediğin bir şeyi yapmasına izin verme, direkt çek sınırı. Yakın zamanda aynısı olmasa da sanalda istemediğim bir şeyle karşılaştım ve çektim sınırı, iletişimi kestik keşke çok daha erken o sınırı çekseymişim diyorum. Hiçbir şey bizim mutlu ve huzurlu hissetmemizden önemli değil. Vakit kaybetme.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…