• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen yardımcı olun 🙏🏻

Banu6473

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
39
-39
6
25
ben normalde adet döngüm düzensiz 3 gün geriye atıyor her ay muhtemel olarak temmuz ayında 7 sinde adet gördüm ve 3 gün sürdü normalde 3 gün sürüyordu daha sonra adet takvimime göre ayın 18 inde doğurganlığım yüksekti ve biz ayın 19 unda nişanlım ile birlikte olduk içime boşaldı daha sonra sanırım doğurganlık akıntısı olan şeffaf sümükümsü akıntım geldi yoğun bir şekilde daha sonra ayın 20 si ve 21 inde tekrar içime boşaldı şimdi benim hamile olma ihtimalim sizce nedir?yarın doktora gitsem kan testi yada ultrasonla kesin öğrenemez miyim?sağ kasığımda adet olacakmışım gibi ağrı oluyor adet olmak istemiyorum implantasyon kanaması yada ağrısı olacaktır diye düşünüyorum, nişanlım askerde ve hamile olursam izne gelip nikah kıymayı düşünüyoruz

Allah gönlünüze göre versin. Nikahi kiyip yapsaydiniz madem. Düğün ne zaman? Aslinda kimseyi ilgilendirmez tabiki yargilamak filan degil. meraktan soruyorum ben. Ki ben sormasam da birileri kesin yargilayip elestircek:)

Hamile kalmak icin tum sartlari saglamissiniz zaten. Bence sorun vs yoksa hamile olma sansiniz yuksek

bence de soyledıgın gibiyse resmen hamıle kalmak ıcın ılıskıye gırmıssınız gıbı. allah gonlunuze gore versın ne dıyım :)

Allah gönlünüze göre versin. Nikahi kiyip yapsaydiniz madem. Düğün ne zaman? Aslinda kimseyi ilgilendirmez tabiki yargilamak filan degil. meraktan soruyorum ben. Ki ben sormasam da birileri kesin yargilayip elestircek:)
Haklısınız askerlik bitince düğün düşünüyoruz 🙏🏻

ne ara oldu hepsi bunların nişanlınla geçen hafta ilişkiye girmişsin defalarca hem de korunmasız bu hafta askerde?
yani ciddi anlamda hamile kalmak için zorlamışsın kendini.

ne ara oldu hepsi bunların nişanlınla geçen hafta ilişkiye girmişsin defalarca hem de korunmasız bu hafta askerde?
yani ciddi anlamda hamile kalmak için zorlamışsın kendini.
İzne gelmişti 1 ayı kaldı bitiyor askerliği

peki cidden neden korumasız ilişkiye girdin? merak ediyorum yani çünkü bilgili birine benziyorsun yumurtlama çatlama tarihi falan hepsini biliyorsun.
seni yargılamıyorum ama nişanlıyken sevgiliyken vs ödüm kopardı hamile kalırım diye

peki cidden neden korumasız ilişkiye girdin? merak ediyorum yani çünkü bilgili birine benziyorsun yumurtlama çatlama tarihi falan hepsini biliyorsun.
seni yargılamıyorum ama nişanlıyken sevgiliyken vs ödüm kopardı hamile kalırım diye
Ailem son zamanlarda sorun çıkartmaya başladı zaten hemşireyim ben sağlık mezunuyum bilgim var dersini aldım ama kendi sorunun olunca böyle kendime yetmiyor bilgilerim biz erken anne baba olmak istedik kopmak istemedik ve umarımda tutar adet olmaktan çok korkuyorum

Back