- 15 Ekim 2015
- 41
- 51
- 8
- Konu Sahibi Umudumtukendi
-
Ya sonucta ortada cocuk var ne kadar kolay insanlar icin evli birisini dusunup esinin hakkinda bilgiler toplamakÇok güzel yazmışsın.. Dogru ama gerçekten elimdd olan birşey deyil.. Malesef onunda eşini defalarca duydum.. Ayrılmaya kararlar verip caydıgını. Benimki başka bir durum allahım yardım et diorum. Aklımı oyalamaya çalısıorum ama nafile çok zor hep aklıma gelioe
Diğeriyle neden olmadı aileniz mi istemedi
Esin iyi olsaydi her dedigini her istedigini yapsaydi seviyorum demezdin amaÇok dogru belkide güçsüz buldıgum için... Bilemiyorum. Hayır beni düşünüyor demiyorum beni seviyorda demiyorum. Benim hala onu sevdiğimi söylüyorum..
Yaşım ozaman daha küçüktü 18 yaşındaydım ailelerde tanıyordu birbirlerini.. Ama ben ozaman bilemedim ne yapıcamı. Ablamın kötü giden evliligi bardı ve cok sorunları olmuştu. Gözüm korktu sanırım. Bilemiorum oysaki içimden çok istiyordumx oda istiyordu ama ben olmaz dedim en sonunda çünki peşinde çok kız vardı o korkutuyordu benı belkideDiğeriyle neden olmadı aileniz mi istemedi
Ne olacagi belli olmaz belki de o sevdiğin adam seni sevmedi sen oyle dusunuyorsunda baska nedenler yoksa esinden neden sogur insanYaşım ozaman daha küçüktü 18 yaşındaydım ailelerde tanıyordu birbirlerini.. Ama ben ozaman bilemedim ne yapıcamı. Ablamın kötü giden evliligi bardı ve cok sorunları olmuştu. Gözüm korktu sanırım. Bilemiorum oysaki içimden çok istiyordumx oda istiyordu ama ben olmaz dedim en sonunda çünki peşinde çok kız vardı o korkutuyordu benı belkide
Haklısın belkide beni böyle uyandırmanız için yardım diye çırpınıyorum.. Çünki bunalıma girdim.. içime ata ata en sonunda çagreyi burda yazmakla buldhmohooo
benım cok zengın bı aılenın kızı olan annem fabrıkator bı adam olan babamla evlendı
babam 6 yıl once ıflas ettı
musterısı olan adamın yanında mudur olarak calısmaya basladı
evımız arabamız satıldı
ılk kez kırada oturduk
annem bıgun olsun gordugum gunden gerı kaldım demedı
babamdan sogumadı
sıkayet etmedı
azcık maddı sıkıntı cekmeye gorun !!!
ıyı gunde kotu gunde dıye bırsey var
esın burda eskı sevgılısınden bahsetse çıngar cıkarırsın su yaptıgın dogru degıl
adamın ne sucu var ya
ya sabır
5 kez istemeye geldiler 3 kez evlilik teklifi etmişti ama ben kendime güvenmedim. Belki inanmıcaksınız amaNe olacagi belli olmaz belki de o sevdiğin adam seni sevmedi sen oyle dusunuyorsunda baska nedenler yoksa esinden neden sogur insan
bıcogumuzun sevdıgı bırılerı olduYa beni yargılamadan önce bir düşünün malesef böyle bir durumum var bende istemezdim ama içimden öyle geçiyor. Dua ediorım allahım nolur bunu aklımdan kalbimden sil diye.. Eşime haksızlık yapmak istemıyorum çünki, onun gbi iyisinidr bulamayacagımı biliorum ama içim yanıyor nasıl anlatıym bi konu geçtignde bile onun hakkında bi tuhaf oluyorum. Bilgi sormuorum arastırmıyorum ama ortak bir arkadasım ve cevresi oldgı için konu geçiyor maşesef
18 deyilde ben 22 yaşında evlendim ve yurt dışında kalıyorum güzelde bir işim var buranın devlet burosunda çalışıyorum..Bazı hanımlar bir garip siz de dahil olmak üzere
Kusura bakmayın konu sahibi ama böyle yaşntı mı okur, böyle kazak alır gibi evlenilip sonra yok ben eski kazağı giymek istiyorum demek midir evlilik?
Sizi 18 yaşında evlendiren aileye ne demeli, ki aileler o yaştaki çocuklarını dershaneye gönderip hoca tutuyorlar ama evladım meslek edinsin diye
18 yaşındayken evlilik hayali kuran size ne demeli? Hiç mi üniversite hayaliniz olmadı hiç mi iş sahibi okmaya heves etmediniz.
Bir erkeğin karısı olmak bu kadar mı önemliydi, erkeğin kim olduğu fark etmez miydi?
El birliğiyle hem kendi hayatınızı hem de şu an evli olduğunuz adamın hayatını mahvetmişsiniz.
O onunla evlendi ben de bununla evleneyim madem düşüncesi nasıl bir şeydir.
Çoğunuz imkansız aşkla sınandık zor kararlar vermek zorunda kaldık. Siz de o kararı vermek zorundasınız. Eşinizin iyiliği için hayatından çıkmanız lazım bence. Yazık adam kendini seven bir eşe sahip olabilir ayrılırsanız.
Şu eski sevgili hikayeleri, aklım onda fikrim onda olayları yakışıyor mu hiç evli bir hanıma?
Aklınızı başınıza toplayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?