?????? lütfen yardimci olabilirmisiniz? ??????

4 yıldır bebek sahibi olmak istiyoruz ama olmuyor benzeri şeyleri bende yaşıyorum
ama arkadaşlarımdan allah razı olsun iki samimi arkdaşım geçen yıl birer ay arayla doğum yaptılar
doğuma giderlerken hastanede bende vardım ve bebekleri ilk kucağıma alan ben oldum bu konuda onların desteğini hiç unutamam

ben artık beni üzecek insanlarla görüşmelerimi azalttım böylece biraz daha rahatladım
akraba bile olsa beni üzecek sözler söyleyen herkesten uzaklaştım

ne diyeyim kınayanın başına gelsin
bizim elimizde olan bir şey değilki
allahım ne zaman verirse o zaman olacak

bunun dedikodusunu yapanları bir kaşık suda boğmak istiyorum

@ebruozguv

evet seni cok iyi anliyorum, ama en azindan senin samimi arkadasin sana karsi kötü niyetli davranmiyor, benim dost bildigim insan bana bunu yapiyor, yedigimiz ictigimiz ayri gitmeyen, her gün birlikte oldugum insan!!!!
artik kimseden hic normal davranislar beklemiyorum, herkes bildigini okuyor...
ama ALLAH görüyor!!

bugün kantestim negativ cikti :-( :-( :-(
artik biraz kendime zaman vermek istiyorum, psikolojim iyice bozuldu, üstelik tedavi sürecimde nerden baksan 20 kilodan fazla aldim, öncelikle bu kilolarimi tekrar bir atmam gerekiyor, sonrasinda, belki sene sonuna dogru tekrar bir deneme yapariz, ancak bu sefer, spermi direk yumurtaya isleme yöntemi ile yapmayi düsünüyoruz, insallah olur.

hepimize Rabbim hayirli saglikli güzel güzel bebekler versin, amin.

sevgilerimle.....

allah hepimizin de yardımcısı olsun arkadaşlar ve eğer umutlu olursak inanıyorum ki bir gün hepimizde meleklerimize kavuşacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…