- 8 Mayıs 2008
- 46
- 0
-
- Konu Sahibi wildrose54
Biliyormusunuz, bizim bazi bu milletimizin yüzünden resmen psikolojim darma dagin....
her önüne gecen, her iki günde bir cocugun varmi, nezaman cocuk yapacaksin, aaaa yoksa senin cocugun olmuyormu, iste 3 yillik evlisin artik zamani geldide geciyor, anneme ayri sorarlar, kardeslerime ayri bana ayri, artik biktim yahu!!!
cogulari düsünebiliyor olmayabilir diye, ama birde tasdik istiyorlarki, dedikodularina yenileri eklensin diye, böyle insanlari cenabi ALLAH Islah etsin.
arkadasimin cocugu oldu, benim cocuk sahibi olmak istedigimi bilmedigi halde, cocugunu kucagima dahi vermiyor, alsam bile, hemen birsey uydurup geri aliyor, yani cocuklarini sakiniyor millet, sanki veremliymisim veya gecici bir hastalik bulastiracagim casina hareketler..... :cok üzgünüm: gercekten....
ALLAH ìm bu dualarimizi duysun, hepimize hayirli evlatlar versin insallah, bizlerde bebislerimize kavusalim, onlari doyasiya öpüp koklayalim, ömrümüz yettigince onlar icin herseyin en güzelini yapalim.....
Biliyormusunuz, bizim bazi bu milletimizin yüzünden resmen psikolojim darma dagin....
her önüne gecen, her iki günde bir cocugun varmi, nezaman cocuk yapacaksin, aaaa yoksa senin cocugun olmuyormu, iste 3 yillik evlisin artik zamani geldide geciyor, anneme ayri sorarlar, kardeslerime ayri bana ayri, artik biktim yahu!!!
cogulari düsünebiliyor olmayabilir diye, ama birde tasdik istiyorlarki, dedikodularina yenileri eklensin diye, böyle insanlari cenabi ALLAH Islah etsin.
arkadasimin cocugu oldu, benim cocuk sahibi olmak istedigimi bilmedigi halde, cocugunu kucagima dahi vermiyor, alsam bile, hemen birsey uydurup geri aliyor, yani cocuklarini sakiniyor millet, sanki veremliymisim veya gecici bir hastalik bulastiracagim casina hareketler..... :cok üzgünüm: gercekten....
ALLAH ìm bu dualarimizi duysun, hepimize hayirli evlatlar versin insallah, bizlerde bebislerimize kavusalim, onlari doyasiya öpüp koklayalim, ömrümüz yettigince onlar icin herseyin en güzelini yapalim.....
canım seni çok iyi anlıyorum aynı dertten bende de var çok defasında kendimi eve kapatıp iki göz iki çeşme olduğum günler oluyor birisinin elinde bir bebek görsem içim gidiyor bırakın başkasını; yakın akraba dediğim görümcem bile halden anlamıyor deyki el arkadaşların dediği gibi :enbuyukkk:
hanimlar,
ben yumurta atlamasi´nin 16.günündeyim, simdiye kadar 4 test yaptim hepisi negativ cikti, sizce daha ümit edeyimmi`????? ( erken test degildiler)
adetimin nezaman gelecegini bilmiyorum, düzensizim cünki.
ne olur dua edin de persembe günü kan testimden sonra positiv haberini alayim, senelerdir bekliyorum.... :çok üzgünüm:
dua´lariniz bizimle olsun,
saygi ve sevgilerimle.....
ALLAH tüm isteyenlere hayirli evlatlar versin insallah amin
Kimin ne dediğinin ne önemi var ki hayat bizim hayatımız.Yukarda allah var herşeyi gören bilen.Bizi çocuğumuz yok diye incitenleri de görüyor nasıl olsa. Allah herkesin gönlüne göre versin
haklisiniz kizlar,
ama bilip bilmeden böyle seyler olunca insanin ici aciyor, kelime ile tarif edilmeyecek kadar agir bir yük bu sanki...... sizler ne demek istedigimi anliyorsunuz.. senağlama
heleki insanin en yakinlari zaten daha fazla fitne ariyor, onlar elalemden daha beter yahu.
birde diyer arkadasin dedigi gibi, bilmiyorlar bile cocuk istedigimizi yinede, "baskasina bi tüp bebek yaptirir koydurursun karnina" kelimesi varya, insani fitik ediyor.klava:
hem okadar cahillerki düsünün, tüp bebegin baskasinin sperm ve yumurtalariyla yapildigini düsünüyorlar, birde akillari sira dalga geciyorlar!!!!
yüce ALLAH`n bir bildigi vardir elbet, elbet gün gelir bizlerede bebislerimizi nasip eder, oda olmazsa, insallah cennete kavusuruz bebislerimize....
hepinize sevgiler.... a.s.
SENI ÇOK İYİ ANLIYORUM CNM EVET KİMİSİ TÜPBEBEĞİ BAŞKA YUMURTTA VE SPERMDEN SANANLAR VAR BŞRDE TAVIR AYNE ŞU "AAAAAAAA TÜPBEBEK Mİİ DELİMİSİN YAHU, BAŞKA SPERMDEN YANİİİ " DİYE TAVIRLAR YOKMU GELBENI BOĞ DİYORLAR YA sırnaşık şey BAK GENE GERİLDİM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN BU CAHİL ÖMÜRCEK KAFALI İNSANLARA :1no2:
size inanmıyorum bu boş kafalı insannları gale ale alıp sinirleniyorsunuz canınıza yazık hem siz onlardan daha emektarsınız sizin onları küçümsemeniz lazım