lütfen yardım :)

simce123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2015
569
189
çeyiz hazırlığındayım seramik tencere mi granit tencere mi alayım fikir verir misiniz hangisi daha kullanışlı olur

bunlarda çelik tencerelerim kulpları kırılanlardan

Eklentiler

• aker twist.jpg
    10,6 KB · Görüntüleme: 172
Hangisi daha kullanışlıdır bilmiyorım canım ama ben seramikleri görünüş olarak daha çok beğeniyorum o Yüzden kendim seramik almayı düşünüyorum

saol canım bana da seramik görünüş olarakta daha sıcak geliyo benimde tercihim seramikten olucak galiba

granitler henüz yeni çıktı, o yüzden ben biraz mesafeliyim, bence şimdilik seramik al, bu arada granitleri insanlar biraz kullansın, bakalım memnunlar mı, akarı kokarı var mı, ne menem bişeydir görelim:) o arada seramiklerin yıpranır granitleri de alırsın:)

haklısın canım saol :)

bnde cheftopf un seramik tencerelerini aldım..sadece wok ve grill tavayı karacanın granit serisinden almak istiyorum bakalım..seramik arıyorsan cheftopfu araştırabilirsin sende

Benim kuzenim kutahya porselen ve hisar bayiligi yapiyor ve seramik tencerelerden hep olumsuz yanit aldiklarini soyledi. Bulasik makinesinde yikanmiyormus ve ocagi cok actigin zaman karariyormus. Graniti oneriyor.

Benim kuzenim kutahya porselen ve hisar bayiligi yapiyor ve seramik tencerelerden hep olumsuz yanit aldiklarini soyledi. Bulasik makinesinde yikanmiyormus ve ocagi cok actigin zaman karariyormus. Graniti oneriyor.
saol canım garantisi var öyle bişey olursa garantisine götürürüm

Bende seramikten vazgecince tekrar teflona döndüm daha almadim ama. Granitte yeni oldugu icin kararsizim. Kuzenim memnun olmayan yok dedi ya bekliyorum simdilik

ben seramik aldım bulunsun olmadı granite beğendiklerimi tek tek alırım
teflonuda kaynanama aldırırı :)
sen nişanlı falan mısın

ben seramik aldım bulunsun olmadı granite beğendiklerimi tek tek alırım
teflonuda kaynanama aldırırı :)
sen nişanlı falan mısın
Yani onu da kaynana alsin ben daha nisanli degilim kismet olursa seneye dusunuyoruz. Sen nisanli misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…