How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

lütfen yardım :)

Yani onu da kaynana alsin :-) ben daha nisanli degilim kismet olursa seneye dusunuyoruz. Sen nisanli misin? :-)

hep biz mi alcaz ama dimi azcıkta onlar alsın:KK73:
yok değilim canım askarlik bekliyoruz askerden sonra hemen düğüne kalkışıcaz inşallah

Kac yasindasiniz? Biz cok sukur bitirdik askerligi. Neyi bekliyoruz bilmiyorum :-)
21 YAŞINDAYIM DAHA BEN
HAYIRLISI OLSUN BİTİRMİŞİNİZ ASKERLİĞİ
NEYİ BEKLİYONUZ EVLENİN GİTSİN
ŞAKA Bİ YANA VARDIR HERŞEYDE Bİ HAYIR GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN :KK24:

21 YAŞINDAYIM DAHA BEN
Bende 22 yasindayim :-) bekliyoruz nedense benim okul bu sene bitcek. Erkek arkadasim calisiyor birikim yapcak biraz zorlanmayalim diye. Bende dersanede calisiodum insallah agustosta basliycam mezun oldugum icin oyle yani skinti olmasin zorlanmayalim istedigimiz her seyi alalim diye bekliyoruz :-)

Bende 22 yasindayim :-) bekliyoruz nedense benim okul bu sene bitcek. Erkek arkadasim calisiyor birikim yapcak biraz zorlanmayalim diye. Bende dersanede calisiodum insallah agustosta basliycam mezun oldugum icin oyle yani skinti olmasin zorlanmayalim istedigimiz her seyi alalim diye bekliyoruz :-)
AMAN EN GÜZELİ İŞTE BEKLE
ANA BABA EVİ GİBİ OLMUYO YUVA KURMAK GÜZEL DE ACELEYE DE GEREK YOK ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN

21 YAŞINDAYIM DAHA BEN

AMAN EN GÜZELİ İŞTE BEKLE
ANA BABA EVİ GİBİ OLMUYO YUVA KURMAK GÜZEL DE ACELEYE DE GEREK YOK ALLAHIM HAYIRLISINI VERSİN
Gercekten anne evi rahat evlenince calis eve gel evde calis zor gercekten. Yuva kurmak guzel insallah yuvanin icinde de guzelce yasariz. Aceleye gerek yok gercekten yavas yavas olsun zor olmasin

Gercekten anne evi rahat evlenince calis eve gel evde calis zor gercekten. Yuva kurmak guzel insallah yuvanin icinde de guzelce yasariz. Aceleye gerek yok gercekten yavas yavas olsun zor olmasin
ÖYLE VALLAHA ALLAH HAYIRLI YUVALAR KURUP HUZURLU YAŞAMAYI NASİP ETSİN

Back