Niye bosaniyosun kimerhaba arkadaşlar, 26 yaşındayım, 15 yaşımda tanışdım kocamla,beni çok seviyordu hala öyle, ben sonradan aşık oldum ona . 16aydır evliyim ama ağlamaktan hasta ettim kendimi. aranızda boşanmış olan bana akıl verecek olan varsa lütfen yazın
yardım istiyorsun hiçbir şeyi adam gibi yazmıyorsun.. ordan bakınca müneccime mi benziyoruz biz??bosanmayi düsünüyorum ama korkuyorum. henüz esime bisey demedim. ama zaten o en ufak tartismada bile bana defol git bosicam seni diyor. ama ben ne yapip edip ikna ediyordum onu. ama artik kendim düsünüyorum. istemiyorum ama evli kalip kendimi mahfetmekte istemiyorum
belki üzüntüden yazamıyor zaten moreli bozuk sende ne azarlıyosun adam gibi yazmıyorsun demek ağır bir tabir değilmiyardım istiyorsun hiçbir şeyi adam gibi yazmıyorsun.. ordan bakınca müneccime mi benziyoruz biz??
15 yaşından beri tanışıosnz sen şu an kaç yaşındasın mesela??
eşin seni bu kadar isterken nie şimdi her tartışmada böyle diyor sana bir de sen ikna ediosn??
çalışıo msn ev hanımı msn??
Tartışmıyorken mi böyle diyor? Iyi zamanında yani.asigim diyor agliyor, hep hediyeler aliyor gönlümü almaya cabaliyor ama olmuyor tekrar aynisini yapiyor. evliligimizdeki problem ben hicbirzaman düsüncemi dile getiremem. o ne derse tamam dicekmisim. kendi düsüncem olamazmis.
öncelikle morel değil moral.. burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz herkese ama düzgün yazılmazsa nasıl olacak?? arkadaş parça parça yazmış takip edip elimizden geleni yapmak zor oluyor.. ağır tabir mi görmediniz anlamıyorum ki.. adam gibi yazmıyorsun demenin neresi ağır..b
belki üzüntüden yazamıyor zaten moreli bozuk sende ne azarlıyosun adam gibi yazmıyorsun demek ağır bir tabir değilmi