lütfen yardım

elaunal88

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
18
4
36
merhaba arkadaşlar, 26 yaşındayım, 15 yaşımda tanışdım kocamla,beni çok seviyordu hala öyle, ben sonradan aşık oldum ona . 16aydır evliyim ama ağlamaktan hasta ettim kendimi. aranızda boşanmış olan bana akıl verecek olan varsa lütfen yazın

Niye bosaniyosun ki

bosanmayi düsünüyorum ama korkuyorum. henüz esime bisey demedim. ama zaten o en ufak tartismada bile bana defol git bosicam seni diyor. ama ben ne yapip edip ikna ediyordum onu. ama artik kendim düsünüyorum. istemiyorum ama evli kalip kendimi mahfetmekte istemiyorum

istemiyorum aslinda, ama yoruldum. ben daha evliligime doymadim. cok zor bir insan kocam, sürekli küfür kavga, zaten ailelerde konusmuyor birbirleri ile. hep arada ben kaliyorum. en ufak seyde defol git diyor, esyalarimi camdan firlatiyor. sonra 1-2 hafta iyi oluyor, sonra yine ayni.

Sinir anında ağızdan çıkabilir köyü sözler, normal değil tabi bu , ama çözülebilecek bişey uyarılabilecek bişey.
Sizi seviyor mu aşık mı , aşk herşeyin üstünden gelebilir isterseniz.

Beraber terapiye gitseniz buarada camdan eşya fırlatmayı yeni okudum, gözümden kaçmış. Aranız iyiyken uyarın onu konuşun bi. Öfkesini kontrol edemiyor galiba, bu sorunu çözmeniz gerek

asigim diyor agliyor, hep hediyeler aliyor gönlümü almaya cabaliyor ama olmuyor tekrar aynisini yapiyor. evliligimizdeki problem ben hicbirzaman düsüncemi dile getiremem. o ne derse tamam dicekmisim. kendi düsüncem olamazmis.

ruh hastası o adam bence
Ne tuhaf ya insan bi hop noluyor ben ne yapıyorum demez mi yaaa

yardım istiyorsun hiçbir şeyi adam gibi yazmıyorsun.. ordan bakınca müneccime mi benziyoruz biz??
15 yaşından beri tanışıosnz sen şu an kaç yaşındasın mesela??
eşin seni bu kadar isterken nie şimdi her tartışmada böyle diyor sana bir de sen ikna ediosn??
çalışıo msn ev hanımı msn??

cok sevdigim icin hep konusmaya calisioyrum, hep halimi anlatiyorum abartma diyor. tamam diyor. ama yine ayni oluyor. degismiyor. piskolojim bozuldu. hep agliyorum. hep anneme laf ediyor. gidemezsin gelemez yasak hep. 16 aylik evliyim annem evime 3 kez gelebildi. vallahi övmek degil ama benim annem bir melek. hep derki olsun yuvanizda mutlu olun beni bosverin. yeterki mutlu olun

b
belki üzüntüden yazamıyor zaten moreli bozuk sende ne azarlıyosun adam gibi yazmıyorsun demek ağır bir tabir değilmi

asigim diyor agliyor, hep hediyeler aliyor gönlümü almaya cabaliyor ama olmuyor tekrar aynisini yapiyor. evliligimizdeki problem ben hicbirzaman düsüncemi dile getiremem. o ne derse tamam dicekmisim. kendi düsüncem olamazmis.
Tartışmıyorken mi böyle diyor? Iyi zamanında yani.

b

belki üzüntüden yazamıyor zaten moreli bozuk sende ne azarlıyosun adam gibi yazmıyorsun demek ağır bir tabir değilmi
öncelikle morel değil moral.. burda elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz herkese ama düzgün yazılmazsa nasıl olacak?? arkadaş parça parça yazmış takip edip elimizden geleni yapmak zor oluyor.. ağır tabir mi görmediniz anlamıyorum ki.. adam gibi yazmıyorsun demenin neresi ağır..

neyse konu sahibi senin konuna gelecek olursak.. biraz evliliğe saygınız eksilmiş anladığım kadarı ile.. bence öncelikle alın karşınıza sıkıntılarınızı tek tek konuşun.. çözemiyorsanız bir uzman yardımı alın.. kendinizi de bu kadar hırpalamayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…