lütfen yardım

Canim evliligin ilk yillarinda bunlar cok normal.bi evlilik yedi yilda anca rayina oturmaya basliyor.ben yedi yillik evliyim senin durumundan belki daha kötü durumdaydim biz de cok karar verdik ayriliga ama sevgi herseyin üstesinden geliyo emin ol.bi süre sonra geciyo unutuyosun yasadiklarini ama tabi biraz iz birakiyo yasananlar.onu da sevgin icin askin icin unutuyosun.benim esim simdi sanki bi melek.yani zamnla anliyolar.birde bisey sormak istiyorum.ailen ile görüstürmemesinin sebebi ne birde kendi ailesi ile arasi nasil.aklina giren birileri olabilir.ben evliligimde birebir sahit oldum esimi hep takip ederdim ailesinden kim ne diyo diye.ona göre davranirdim.

merhaba arkadaşlar, 26 yaşındayım, 15 yaşımda tanışdım kocamla,beni çok seviyordu hala öyle, ben sonradan aşık oldum ona . 16aydır evliyim ama ağlamaktan hasta ettim kendimi. aranızda boşanmış olan bana akıl verecek olan varsa lütfen yazın

nasıl yani anlattığına göre o seni çok seviyor madem sende seviyorsun sorun ne

cok konuyuyoruz ama düzelen pek bisey yok. bir diyorumki bosanalim bende annem yasli ona bakim, bi diyorumki allahim keske düzelse bende yuvamda mutlu olsam. o calisiyor. ben evdeyim ama idaremi biliyorum. cok temiz titizim. cok hüzel yemek apiyorum ve bunlarla övünüyor kendisi. ama mesela gecen aksam 1 yasindaki yegenim geldi, dolapda minnacik parmak izi vardi diye bugün diyorki bosancam senden. halbusi benim evime gelen insanlar temizligime sasiyor. bende nolcak bir gün öyle kalsa dedim diye bosamak istiyor beni. ve canimk acitan kendini hakli buluyor. yok efendim aninda onu niye görmemisim silmemisim

asigim diyor agliyor, hep hediyeler aliyor gönlümü almaya cabaliyor ama olmuyor tekrar aynisini yapiyor. evliligimizdeki problem ben hicbirzaman düsüncemi dile getiremem. o ne derse tamam dicekmisim. kendi düsüncem olamazmis.

canım anladığım kadarıyla eşin seni seviyor ama anlık öfkelenmelerine hakim olamıyor, öfkelenince gözü birşey görmüyor, sonra pişman oluyor
eğer durum bu ise ve gerçekten sevgi varsa hemen boşanmak yerine yapabileceğin birşey var mı ona bakmak lazım
ama yapabileceğin birşey derken, konuşmak, susmak, yutmak, boyun eğmek değil demek istediğim

mesela eşinin hormonal bir bozukluğu olabilir
tiroid hastası olabilir
prolaktin seviyesi yükselmiş olabilir
bu tip şeyler çok sinir yapar

sonradan pişman olmasaydı daha farklı yazardım
bence eşini ikna et
bir hormonlarına baktırın
bizim arkadaşımız tedavi olduktan sonra (6 aylık ilaç tedavisi) diyordu ki o ben değilmişim, ben neler yapmışım vs vs

hep dedim gel tedaviye gidelim birbirimizi belki daha yii anlariz. istemiyor. diyor kendin git bana ne gerek var. kendisi 5-6 yildir doktora ugramiyor bile. cok kati inatli.
evet ozamanlar okadar iyi davraniyorki ve candan oldugunu görüyorum biliyorum oyüzden caresizım. ama icime atip kendime dert yapa yapa hasta oldum. gögsümde strese bagli tümör cikti. bunu duydugunda yikildi. sabahlara kadar care aradi internetten. ama ben cok caresizim

Gecmis olsun.sizin adiniza üzüldüm.biriken sitres bir süre sonra vücutta bir yerlere vuruyo.ama bu süreci degerlendirmen lazim bence.baksana adam hastaligini duyunca yikilmis belki bu sayede yola gelir.

dün hastanedeydim dr dediki senin kilonla kemoterapi kaldirmaz. cok zayifim. biliyor bunu ama kendine gelmiyor.

Eşyaların camdan atılıyor , buzdolabında parmak izi lekesi görüp seni boşayacağım diyor, sürekli kavga küfür hakaret işiriyorsunuz, ailenizle sizi görüştürmüyor, fikrinizi söyleyemezsiniz söylerseniz ortalığı ayağa kaldırıyor, bu arada tüm bunlara ek olarak gögsünüzde tümör çıktı!!!!! Benim güzel kardeşim srn mazoşistmisin?? Acı çekmekten zevk mi alıyorsun ?? Bu nasıl aşk?? Bunun neresi sevgi??? Aklından zorun mu var benim canım kardeşim !!! Hemen bu gün kaç ordan canını kurtar .. Her gün ölüme gidiyorsun orda .. Hiç mi kendini sevmiyorsun ? Şu hayatta hiç mi değer vermiyorsun kendine ?? Allah rızası için kendine gel!!!! Kimse sana bağıramaz kimse senin eşyanı camdan atamaz sen robot yada köle değilsin , fikrin varsa tabiki konuşucaksın , yapma etme kendine bu kötülüğü yemin ederim şu halimle elim ayağım titredi sinirden keske evladım olsan yada kardeşim o evi yakar srni ordan alırdım bu ne ya hayvanlar eşlerine böyle davranmaz ya

hep aklimda su var bosanalim; ama bosansam millet ne der, benim annemde bosanmis acaba laf getirirmiyim anneme. mutlu olavilirmiyim sonra.

hep aklimda su var bosanalim; ama bosansam millet ne der, benim annemde bosanmis acaba laf getirirmiyim anneme. mutlu olavilirmiyim sonra.
Senebolmuş 2015 halamı elalem neder??? Ölüceksin ölüceksin yaaaa bundan ötesi var mı artık yemek ye kilo al ağlama stress olma hastalığınla uğraş !!! Bırak kim ne derse desin yaaa!!! Sinirden deliricem resmen .. İnşallah bu konu fake dir

offfff aklim cok karisik. cekip gitmek istiyorum ama pisman olup tekrar onu dönmektende korkuyorum. artik benimde ayarlarimi bozdu. ben cok neseli biriyim, hep beni ortamlara cagirirlar gülmek icin. ama herkes diyorki evlilik yaramadi sana. acaba benim degistirebilecegim seyler varmi

O zaman yapacak pak bisey kalmamis canim.hakkinda hayirli olani iste Rabbimden.dua et ve düzelecegine inanmiyosan yapcak bisey yok.

Belki biraz ayri kalsaniz kıymetini anlar bence sen sevdiğini çok gostermissin seni çantada keklik görüyor göğsünde kitle çıktığında yıkıldı demişsin ancak ölürse ayriliriz hayattayken ayrılamaz benden rahatlığı var sanki bana öyle geldi

X