Lütfen Yardım :((

ccalikusu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2007
62
0
40
ya kızlar ya 39+4 haftalık oldum bende tık yok cumartesi gününden beri yürüyüş filan yapıyorum. "ayrıca yine cumartesi günü yürüyüşten sonra benden kahverengi renginde yoğun bir akıntı geldi doktoruma sordum geçen perşembe çatı muayenesi yapmıştı ondan olabileceğini söyledi bu perşem be mutlaka geldemişti. "ama doğuma dair belirti filan yok oğlum hareket ediyor başı aşağıda kilosu normal 3400 gr doktorum yarın gel dedi muayaene için sezeryan yapmak filan istemiyorum hayırlısı ne ise o olsun çalışıyorum izine çıkalı 4 hafta oldu inanmayacaksınız artık gelen telefonlar bile beni strese sokuyor.... Allahtan hayırlısı artık bir şey sorcam diyelim ki bende hiç açılma yok suni sancı ile açılma oluyormu ve en az ne kadar oluyor sonrası nasıl devam ediyor ne olur bir şeyler yazın rahatlatın beni ... kaçıncı haftanızda nasıl doğurdunuz... ne bileyim kızlar ya iyice stres oldum dua edin ne olur.. :roflol:

Tatlım öncelikle rahat ol..O çok özel ve eşsiz ana stresle değil umutla mutlulukla gireceksin inşAALLAH..Tabi söylemesi kolay diyeceksin :KK70: Ben de 7 ay önce doğum yaptım,ilk yavrumu dünyaya getirdimki bende erken doğum riskinin biraz daha fazla olduğu söylenmişti o nedenle 7 .aydan sonra heran bekledik ufaklığı amaaa hanımefendi nazlı bekle beklee gelllmeezzz:KK70: 4o ı da geçti öyleee teşrif etti ve 4kilo doğduu çok güzel oldu:KK70: mann bi ton hurafe ver gebelikle ilgili hiçbirini takıp kendine sıkntı yapma ben genç yaşımda anne oldum elh:KK70: ööölllee korkutmuşlardı ki gözümüüü dua et hep şöyle de:sümme sebile yessera..Pırt diyeee çıkyooo bebişin inş.:KK70: ohhhh bi de rahatlıyooosun kiii..Açılmaa az da olsa suni sancıylaa hallediliyor bu korkunc bısı degıl sakın önyargı yapma sen tek bebeğine odaklan..HERŞEY MÜKEMMEL OLACAK inş...Ben ki AShQabat ta doğum yaptım sen çok daha şanslısın motive eeden dr.ların hmşirelerin türk olacak inş...Sıcacık bir ortmda hayırlıylaaa doğur inş..Güzel habelerini bekliyorum:KK70:

elbetekı sunı sancıyuı açılman olması ıcın verıyorlar tabıkıde.. ama daha zamanın varmıs bekleyeceksın.. sabır edeceksın
bende 39 + 3 um 40 haftamız ayın 8 ınde doluyor catı muayenem de henuz olmadı . beklıyorum bu c tesı doktorumuza gtmem gerek ama korkudan gıdemıyorum çatı muayenesınden korktugum ıcın :)
41 . haftanın sonuna kadar beklıyorlar en azından bnm doktorum oyle dedı olmazsa sunu sancı o da olmazs asezeryana alırız dedı.. benım oğlum gecen hafta c tesı gunu 3,600 du korkum cok kılolu dogmasından en cok.. o zaman mecburen sezeryana yonlenıcem.. Allah hayırlısını versın
beklemeye devamm yılma...
hem bende oyle kanlı akıntı flnda gelmedı kı nışanım geldı fln dıye sevıneyım oyle kuzu kuzu beklıyorum

Tatlım öncelikle rahat ol..O çok özel ve eşsiz ana stresle değil umutla mutlulukla gireceksin inşAALLAH..Tabi söylemesi kolay diyeceksin :KK70: Ben de 7 ay önce doğum yaptım,ilk yavrumu dünyaya getirdimki bende erken doğum riskinin biraz daha fazla olduğu söylenmişti o nedenle 7 .aydan sonra heran bekledik ufaklığı amaaa hanımefendi nazlı bekle beklee gelllmeezzz:KK70: 4o ı da geçti öyleee teşrif etti ve 4kilo doğduu çok güzel oldu:KK70: mann bi ton hurafe ver gebelikle ilgili hiçbirini takıp kendine sıkntı yapma ben genç yaşımda anne oldum elh:KK70: ööölllee korkutmuşlardı ki gözümüüü dua et hep şöyle de:sümme sebile yessera..Pırt diyeee çıkyooo bebişin inş.:KK70: ohhhh bi de rahatlıyooosun kiii..Açılmaa az da olsa suni sancıylaa hallediliyor bu korkunc bısı degıl sakın önyargı yapma sen tek bebeğine odaklan..HERŞEY MÜKEMMEL OLACAK inş...Ben ki AShQabat ta doğum yaptım sen çok daha şanslısın motive eeden dr.ların hmşirelerin türk olacak inş...Sıcacık bir ortmda hayırlıylaaa doğur inş..Güzel habelerini bekliyorum:KK70:

Libyana öncelikle tavsiyelerin ve hayırlı dileklerin için çok teşekkür ederim. nasıl mutlu oldum anlatmam evet bugün doktora gittim hatta yeni geldim sayılır. bizim ki ton ton olmuş tam 3,700 gr. doktorum yine çatı muayenesi yaptı hiç açılma yok ama dedi nst deufak ufak sancılar çıkmış bu çok güzel dedi yürüyüşlere devam dedi pazartesi yine gel dedi bide o zman bakalım dedi olmadı perşembe de gel sonrasında artık ne yapacağımıza karar verelim dedi kızlar vallahi artık stres yapmıcam hayırlısı ne ise olsun ben normal istiyorum ama hayırlısı oktorum seni çok normal doğurtmak istiyorum elverişlisin dedi ama son ana kadar bekleriz seni ve bebeği riske atamam dedi öyle işte İnşallah güzel haberimi en kısa zamanda mail olarak atarımsana bu arada BEBEĞİNİ ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN HAYIRLI BİR KUL VE HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN CANIM

a.s.merhaba canim bende 26 matta 10 gün gecikmeli dogum yaptim üstelik kiz di hani derlerya erkek cocuklar 10 gün gec dogar diye :1rolleyes:neyse bende senin gbi cok stres yapmistim ah o telefonlar yok mu :eek:klava:daha dogurmadinmi? :eek:klava:diye onlar insani dahada strese sokuyor ama takma canim kafana zamani gelince bebeginde beklemez zaten insallah hayirlisiyla dogum yaparsin Allah hayirli ve saglikli bir evlat olmasini nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

a.s.merhaba canim bende 26 matta 10 gün gecikmeli dogum yaptim üstelik kiz di hani derlerya erkek cocuklar 10 gün gec dogar diye :1rolleyes:neyse bende senin gbi cok stres yapmistim ah o telefonlar yok mu :eek:klava:daha dogurmadinmi? :eek:klava:diye onlar insani dahada strese sokuyor ama takma canim kafana zamani gelince bebeginde beklemez zaten insallah hayirlisiyla dogum yaparsin Allah hayirli ve saglikli bir evlat olmasini nasip etsin:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

çOK SAĞOL ROSA CIĞIM YA evet o telefonlar yokmu erken doğuracağın varsa da doğuramıyosun sen normal mi yaptın doğumunu

evet canim normal yaptim artik 10 günün sonunda doktorum sabaha hastaneye yatmami söylemisti ama dedimya zamani gelince beklemez diye benim aksam dokuz gibi sancilarim baslamisti ilk dogum oldugu icin 16 saat sonrada dogum yaptim

evet canim normal yaptim artik 10 günün sonunda doktorum sabaha hastaneye yatmami söylemisti ama dedimya zamani gelince beklemez diye benim aksam dokuz gibi sancilarim baslamisti ilk dogum oldugu icin 16 saat sonrada dogum yaptim

Maşallah canım Allah bebeğinizde sanada hayırlı ve uzun ömürler nasip etsin :)a.s.

mrb benimde gecikti doğumum ve dediğiniz gibi bende çok gerginim bugün 2. günümüz daha akşamları sancım oluyo hevesleniyoruz gidicez diye hooooop kesiliyo öfffffff soran sorana sinir oluyorum bi gelseydi kızım sağsağlim bide drum çok rahat haftaya cumaya kadar bekleyelim diyo ama ben bekletmicem galiba bu haftasonunu atlatınca olmazsa sezeryan isticem bide bir hafta oldu nişanım geleli açıklık yoktu o zaman şimdide hiç demiyo bi bakalım açıklıkwarmı yokmu diye niye böyle yapıyo anlamadım stresli günler geçiriyorum Allah bebeğime sağlık wersin sezeryanada razıyım

mrb benimde gecikti doğumum ve dediğiniz gibi bende çok gerginim bugün 2. günümüz daha akşamları sancım oluyo hevesleniyoruz gidicez diye hooooop kesiliyo öfffffff soran sorana sinir oluyorum bi gelseydi kızım sağsağlim bide drum çok rahat haftaya cumaya kadar bekleyelim diyo ama ben bekletmicem galiba bu haftasonunu atlatınca olmazsa sezeryan isticem bide bir hafta oldu nişanım geleli açıklık yoktu o zaman şimdide hiç demiyo bi bakalım açıklıkwarmı yokmu diye niye böyle yapıyo anlamadım stresli günler geçiriyorum Allah bebeğime sağlık wersin sezeryanada razıyım

canım benim seni çok iyi anlıyorum .Ama Bak bugün bende çok kötüydüm stresliyim yani Allahım hayırlısını nasip etsin diyorum artık üzülme sakın doktorun beklicez dedi ise bekle bence ben atrık oluruna bıraktım.. 39+6 oldum 2 gün sonra 40. doluyor Rabbim hayırlısını versin güzel haberlerini bekliyorum stres yapmamaya çalışa.s.

İNŞALLAH BİR AVAZDA KURTARIRSIN CANIM...sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
hala sancın yoksa ilişkiye girmek(nasıl olacaksa)rahimi kasacağından sancını başlatabilir..rtabbim yardımcın olsun...

İNŞALLAH BİR AVAZDA KURTARIRSIN CANIM...sağlıkla bebeğini kucağına alırsın...
hala sancın yoksa ilişkiye girmek(nasıl olacaksa)rahimi kasacağından sancını başlatabilir..rtabbim yardımcın olsun...

canım haklısın doktorumda aynı şeyi söyledi ama ne bileyim sen hamileliğime yor insan kendini bir tuaf hissediyor mesele ilişkiye girmek değilde bunu istemek sinirimi bozuyor ne bileyim gururmu yapıyorum ne :KK43: ama ne yapayım sinirim bozuluyor. işte

güzel arkadasim kendini sikma bu kadaryasakkelime isi oluruna birak ben kendimi cok sikmistim artik moralim bozuluyordu agliyordum neden dogmuyor diye simdi düsünüyorumda belki sikinti yaptigimdan gec dogurdum diyorum cunkü benim kizim 41+3.haftada dogdu dogdugunda cildi cok kuruydu hemsireye neden kuru oldugunu sordum karnimda fazla kaldigi icin böyle oldugunu söylemisti :teselli:hayati akisina birakin doktorunuz ne diyorsa öyle yapin hayirli kolay dogumlara.s.

merhaba canım bende geçikmeli doğum yapanlardanım 28 martda 41 haftamda suni sancı le normal doğum yaptım 41 haftamda dr hastaneye çağırdı bende hiçbi belirti ağrı sızı yoktu ama 3cm açılmam varmış serum yolu ile sancı verildi 3 iğne yapıldı 4 saat içinde açılma 10 cm ulaşdı ve 5 dk sonra ceylinim kucağımdaydı stres yapmak için erken değil mi telefonlara da aldırma doğurmadın mı diyenlere hayır içimde tutuyorum de normal doğumu tavsiye ederim suni sancıdan da korkma ilk doğumumdu biliyorsun ilk doğumda 8ile 16 saat sancı çekenler var Rabbim yardımcın olsun lütfen biraz rahatla hayırlı doğumlar

merhaba canım bende geçikmeli doğum yapanlardanım 28 martda 41 haftamda suni sancı le normal doğum yaptım 41 haftamda dr hastaneye çağırdı bende hiçbi belirti ağrı sızı yoktu ama 3cm açılmam varmış serum yolu ile sancı verildi 3 iğne yapıldı 4 saat içinde açılma 10 cm ulaşdı ve 5 dk sonra ceylinim kucağımdaydı stres yapmak için erken değil mi telefonlara da aldırma doğurmadın mı diyenlere hayır içimde tutuyorum de normal doğumu tavsiye ederim suni sancıdan da korkma ilk doğumumdu biliyorsun ilk doğumda 8ile 16 saat sancı çekenler var Rabbim yardımcın olsun lütfen biraz rahatla hayırlı doğumlar

Çok teşekkür ederim canım içime su serptin Allah ta seni rahatlatsın sıkıntıların varsa gidersin.. İnşallah bende senin gibi olurum yani en azından biraz açılmam olsa suni sancı ile desteklenebilir. çünkü normal doğurmak istiyorum RABBİM HAYIRLISINI NASİP ETSİN DUA EDİN NE OLUR...

Sevgili ccalikusu,

40+5 de epidural sezeryanla doğum yaptım..

Hiç sancım yoktu, açıklığım yoktu hatta doktor çatı muayenesinde bebeğin başını bile hissedemedi..

Beni hastaneye kontrol için çağırdılar, normal doğumda ısrarlımısın dediler..Israr edersem suni sancı vereceklerdi ama açıkaçası suni sancıdan bile sonuç alınamama ihtimali olduğundan epidural sezeryana evet demek durumunda kaldım..

Doğum esnasında oğlumun boynuna iki kez kordon dolandığı anlaşıldı..

Bence kontrollerini ihmal etme ve sıkıntılı bir durum olacaksa normal doğumu bekleme..

Bebeğin hareketlerini de çok dikkatli bir şekilde takip etmelisin..

İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın..Hangi yolla olursa olsun annelik çok güzel bir duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin yerimseniben

Sevgili ccalikusu,

40+5 de epidural sezeryanla doğum yaptım..

Hiç sancım yoktu, açıklığım yoktu hatta doktor çatı muayenesinde bebeğin başını bile hissedemedi..

Beni hastaneye kontrol için çağırdılar, normal doğumda ısrarlımısın dediler..Israr edersem suni sancı vereceklerdi ama açıkaçası suni sancıdan bile sonuç alınamama ihtimali olduğundan epidural sezeryana evet demek durumunda kaldım..

Doğum esnasında oğlumun boynuna iki kez kordon dolandığı anlaşıldı..

Bence kontrollerini ihmal etme ve sıkıntılı bir durum olacaksa normal doğumu bekleme..

Bebeğin hareketlerini de çok dikkatli bir şekilde takip etmelisin..

İnşallah hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın..Hangi yolla olursa olsun annelik çok güzel bir duygu..Allah isteyen herkese nasip etsin yerimseniben

Çok Teşekkür ederim avebru tavsiyeni dinleyeceğimden süphen olmasın Allahtan hayırlısı artık bakalım pazartesi doktorum çağırdı. perşembeye kadar beklicez sonra karar vereceğiz dedi dua edin

benim kızım tam 40.haftada doğdu.bende endişelendim hep.40+10 gün bekleriz dedi dr.um.ama kızım tam gününde geliyorum dedi.en son güne kadar bekleyin derim.bebek hareketlerine odaklanmanız lazım ama.bu çok önemli.günde en az on kere hareket etmesi lazım.benim tam 18 martta günüm doluyordu.16 mart gecesi adet sancısı gibi sabaha kadar sancılandım.ama öyle uykumdan uyanacak kadar şiddetli değildi.sabah nişan gelmişti.akşama kadar yine aynı sancı geldi.nts de sancılarım devamlı çıktı ama şiddetli değildi.2 cm açılmıştı.o gece sabaha kadar uyumadım 5 dk.bir öyle bir sancı geldi ki sürekli dolaştım evin içinde.sabah 8 de hastaneye gittik.sancılarım çoktu 4 cm açılma vardı.suni sancı taktılar.sürekli dolaşmamı istediler.saat 12 de normal doğum yaptım.mükemmel bir duyguydu.sonra sedyede uyuya kalmışım.öyle bir rahatlama oluyor yani.şimdi kızım 2.5 aylık.yanımda pusetinde uyuyor.küçük bir mucize.o son günler sanki geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın mucizeyi kucağınıza aldığınızda herşey uçup gidiyor.hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum allah tan.:nazar::nazar::nazar:

benim kızım tam 40.haftada doğdu.bende endişelendim hep.40+10 gün bekleriz dedi dr.um.ama kızım tam gününde geliyorum dedi.en son güne kadar bekleyin derim.bebek hareketlerine odaklanmanız lazım ama.bu çok önemli.günde en az on kere hareket etmesi lazım.benim tam 18 martta günüm doluyordu.16 mart gecesi adet sancısı gibi sabaha kadar sancılandım.ama öyle uykumdan uyanacak kadar şiddetli değildi.sabah nişan gelmişti.akşama kadar yine aynı sancı geldi.nts de sancılarım devamlı çıktı ama şiddetli değildi.2 cm açılmıştı.o gece sabaha kadar uyumadım 5 dk.bir öyle bir sancı geldi ki sürekli dolaştım evin içinde.sabah 8 de hastaneye gittik.sancılarım çoktu 4 cm açılma vardı.suni sancı taktılar.sürekli dolaşmamı istediler.saat 12 de normal doğum yaptım.mükemmel bir duyguydu.sonra sedyede uyuya kalmışım.öyle bir rahatlama oluyor yani.şimdi kızım 2.5 aylık.yanımda pusetinde uyuyor.küçük bir mucize.o son günler sanki geçmeyecekmiş gibi geliyor ama inanın mucizeyi kucağınıza aldığınızda herşey uçup gidiyor.hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza almanızı diliyorum allah tan.:nazar::nazar::nazar:

Allah razı olsun canım Rabbim kızına uzun hayırlı ve mutlu bir ömür nasip etsin hayırlısı olur inşallah dua edin

X