- 1 Kasım 2021
- 19
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi melisa8899
Ertesi gün hapı aldıysan hamile kalma ihtimalin çok az, bu tarz ilaçların %99 koruyuculuğu vardır.Yıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum
İlilkiden bir hafta sonra sonuç veren erken gebelik testleri var, onlarda alıp deneyebilirsin. Belki biraz içini rahatlatır. Ertesigün hapı ve stres adette gecikme yapar sakin olmaya çalışHayatımı resmen maffettine kadara yapılıyor bu işlem? Bir de hamile olduğum ne kadar sürede anlaşılır yani test yapmalıyım
Yumurtlama dönemlerini biliyor musun? Perio uygulamasından regl günlerini girip bak bi. Regl den 3 hafta sonrasi riskli dönem değil muhtemelen. Stres yapma rezene çayı, ada çayı falan iç iyice gecikmesin bu ayki reglin. O salağa da mesaj falan atmaUmarımonunda Allah belasını versin
Burada bir üye uzun uzun anlatmıştı bu haplara guvenilmemesi gerektiğini. Ertesi günü hapına rağmen hamile kalmış. Eğer yumurtlama dönemiyse korumadigini anlatmıştı. Konu sahibini korkutmak için söylemiyorum muhtemelen Yumurtlama dönemi değildir 3 hafta sonrasi. Ama %99 koruyuculugu yokmuşErtesi gün hapı aldıysan hamile kalma ihtimalin çok az, bu tarz ilaçların %99 koruyuculuğu vardır.
Yaşadığın şey gerçekten üzücü ama soğuk kanlılığını koruyup ona zaman vermeye çalış. Yalnız bunun bir aşk başlangıcı olacağı konusunda ümitlenme, bu durumu yaşayan erkekler çoğunlukla ya kaçar ya da lüzumsuz sahiplenici olup kızı sıkboğaz ederler. İnşallah sana ikisi de olmaz
Hapı hemen aldım diyorsun. Kalmazsın büyük ihtimalle.Yıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum
Ertesi gün hapı aldıysanız sanmıyorum öyle bişey olacağını .Adam İnan umrumda değil illaki yine gelicek bana işi düşünce ama derdim o değil ben hamile kalmış olabilir miyim
Yumurtlama günün değil ise sıkıntı yokYıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum
Kesin erkek bizi trolluyorYıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum