LÜTFEN YARDIM

melisa8899

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
19
6
24
Yıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum

Merhaba öncelikle hamile kalma ihtimalinin en yüksek oldugu dönemde cinsel ilişki yaşamışsınız. Ama ertesi gün hapı işe yarar onun dışında ilkel olacak ama böyle durumlarda iş.me pozisyonunda durup sıcak su ile yıkarsanız içinizi en azından spermleri bir miktar öldürürsünüz. Bir de bence strese girme çünkü hamile kalmak sandığın kadar kolay değil.

Şuan hamile kalmamis olsan bile sen bu naneyi ikinciye yersin gibime geliyor. Korunmak denilen şeyi duydun mu acaba? Hormonlardan göz gözü görmüyor sonra vay efendim hamile kaldım mi,sevişmeyi bilecek yastaysan korunmayı da bileceksin. Anında aklınız ucuyor

Ertesi gün hapı aldıysan hamile kalma ihtimalin çok az, bu tarz ilaçların %99 koruyuculuğu vardır.

Yaşadığın şey gerçekten üzücü ama soğuk kanlılığını koruyup ona zaman vermeye çalış. Yalnız bunun bir aşk başlangıcı olacağı konusunda ümitlenme, bu durumu yaşayan erkekler çoğunlukla ya kaçar ya da lüzumsuz sahiplenici olup kızı sıkboğaz ederler. İnşallah sana ikisi de olmaz

Hayatımı resmen maffetti ne kadara yapılıyor bu işlem? Bir de hamile olduğum ne kadar sürede anlaşılır yani test yapmalıyım
İlilkiden bir hafta sonra sonuç veren erken gebelik testleri var, onlarda alıp deneyebilirsin. Belki biraz içini rahatlatır. Ertesigün hapı ve stres adette gecikme yapar sakin olmaya çalış

Umarım onunda Allah belasını versin
Yumurtlama dönemlerini biliyor musun? Perio uygulamasından regl günlerini girip bak bi. Regl den 3 hafta sonrasi riskli dönem değil muhtemelen. Stres yapma rezene çayı, ada çayı falan iç iyice gecikmesin bu ayki reglin. O salağa da mesaj falan atma

Burada bir üye uzun uzun anlatmıştı bu haplara guvenilmemesi gerektiğini. Ertesi günü hapına rağmen hamile kalmış. Eğer yumurtlama dönemiyse korumadigini anlatmıştı. Konu sahibini korkutmak için söylemiyorum muhtemelen Yumurtlama dönemi değildir 3 hafta sonrasi. Ama %99 koruyuculugu yokmuş

Hapı hemen aldım diyorsun. Kalmazsın büyük ihtimalle.

ertesi gin hapına güvenmeyin arkadaslar dılımde tuy bıttı. konu sahıbı arkadasım, hamıleysen ıstemıyorsan sonlandırırsın. ben ella ıctıgım halde gebe kalmıştım bellı olmaz her ıkı ıhtımallde var, kendını yıpratma

Yumurtlama günün değil ise sıkıntı yok

Kesin erkek bizi trolluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…