LÜTFEN YARDIM

melisa8899

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
19
6
24
Yıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum

Seni yargılamak benim haddim değil zaten. Şimdi şöyle söyliyeyim sana hiç bir korunma yöntemi %100 korumaz. Fakat hamile olduğunu sanmıyorum hemen ilaç içmişsin o ilaç çok kuvvetli keşke içmek zorunda kalmasaydın 1-2 ay adetini mahvedecek bu seni korkutmasın. Birde şey sorayım bu ilişkiyi adet olduktan kaç gün sonra yaşadın ?

Adet olduktan sonra 3 hafta sonra yaşadım içimi az da olsa rahatlattın teşekkür ederim

Adam vınn turizm yapmış, haberin olsun.

Hamile kalma ihtimalin zayıf, hemen almışsın hapı. Umarım bir sıkıntı olmaz.

Adet olduktan sonra 3 hafta sonra yaşadım içimi az da olsa rahatlattın teşekkür ederim
aslında tehlikeli bir dönemde ilişki yaşamışsın ama hamile kalmak o kadar kolay bişey değil merak etme hap korumuştur seni yüksek ihtimal. fakat çok stres yaparsan bu adetini geciktirir. Bu sefer daha fazla strese girersin filan.

Of of ben böyle birşey yapacağını tahmin dahi edemedim üstüne birde umursamaz tavırları yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…