- 1 Kasım 2021
- 19
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi melisa8899
Şuan hakkımda kötü düşündüğünüzün farkındayım bende çok pişmanım ama yardıma ihtiyacım varBize susmak düşer o halde . Madem kötü şeyler duymak istemiyorsunuz. Pembe panjurunuzda mutluluklar
Adam işini görmüş seni şutlamışŞuan hakkımda kötü düşündüğünüzün farkındayım bende çok pişmanım ama yardıma ihtiyacım var
Adam İnan umrumda değil illaki yine gelicek bana işi düşünce ama derdim o değil ben hamile kalmış olabilir miyimAdam işini görmüş seni şutlamış
Bunu test yapmadan ben de bilemem sende bilemezsin .ama ertesi günü hapı aldıysan risk düşğkAdam İnan umrumda değil illaki yine gelicek bana işi düşünce ama derdim o değil ben hamile kalmış olabilir miyim
Off inanın çok korkuyorumNasıl yardım edelim. Hamile kalıp kalmadigını kimse bilemez
Hemen aldım sana bilmiyorumBunu test yapmadan ben de bilemem sende bilemezsin .ama ertesi günü hapı aldıysan risk düşğk
Çok korkuyorum şuan kendimi kandırıp duruyorum ne yapmalıyım bilmiyorumPrezervatif varken bile hamile kalanlar oluyor o hapa çok güvenme birde dikkatli olmalısın geri bana dönücek işi düşünce demen de normal gelmedi bana kendini kullandirma lütfen
Adet olduktan sonra 3 hafta sonra yaşadım içimi az da olsa rahatlattın teşekkür ederimSeni yargılamak benim haddim değil zaten. Şimdi şöyle söyliyeyim sana hiç bir korunma yöntemi %100 korumaz. Fakat hamile olduğunu sanmıyorum hemen ilaç içmişsin o ilaç çok kuvvetli keşke içmek zorunda kalmasaydın 1-2 ay adetini mahvedecek bu seni korkutmasın. Birde şey sorayım bu ilişkiyi adet olduktan kaç gün sonra yaşadın ?
Adam vınn turizm yapmış, haberin olsun.Yıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum
aslında tehlikeli bir dönemde ilişki yaşamışsın ama hamile kalmak o kadar kolay bişey değil merak etme hap korumuştur seni yüksek ihtimal. fakat çok stres yaparsan bu adetini geciktirir. Bu sefer daha fazla strese girersin filan.Adet olduktan sonra 3 hafta sonra yaşadım içimi az da olsa rahatlattın teşekkür ederim
UmarımAdam vınn turizm yapmış, haberin olsun.
Hamile kalma ihtimalin zayıf, hemen almışsın hapı. Umarım bir sıkıntı olmaz.
"Yine bana gelecek işi düşünce" mi?Adam İnan umrumda değil illaki yine gelicek bana işi düşünce ama derdim o değil ben hamile kalmış olabilir miyim
Of of ben böyle birşey yapacağını tahmin dahi edemedimaslında tehlikeli bir dönemde ilişki yaşamışsın ama hamile kalmak o kadar kolay bişey değil merak etme hap korumuştur seni yüksek ihtimal. fakat çok stres yaparsan bu adetini geciktirir. Bu sefer daha fazla strese girersin filan.