- 1 Kasım 2021
- 19
- 6
- 24
-
- Konu Sahibi melisa8899
Bi daha sevişme şu ayı ile ya. Bugün değilse bi gün hamile bırakır. Onun tedbirsizliğinin ceremesini sen çekersin.Of of ben böyle birşey yapacağını tahmin dahi edemedimüstüne birde umursamaz tavırları yok mu
Asla bir daha tövbe yıllardır tanıdığım adam değil bildiğin başka birisi çıktı içinden nefret ediyorum ondanbir de son bişey söylicem dayanamıycam bir daha yerinde olsam o adamla görüşmezdim. bir ilişki olduğu için değil o tamamiyle seni ilgilendirir. ama seni bu kadar stresliyken yalnız bırakan birinden hayır gelmez.
Öyle karaktersizler böyle yapar ama ozaman asla görüşmeyeceğim beni bu duruma sokup umursamaz tavırlar sergilediği an bitti benim için"Yine bana gelecek işi düşünce" mi?
Yani tekrar sevişmek isteyince mi?
Yok bidaha tövbe yüzüne bakarsam zaten Allah’ın pisliğiBi daha sevişme şu ayı ile ya. Bugün değilse bi gün hamile bırakır. Onun tedbirsizliğinin ceremesini sen çekersin.
boşver oralara takılma bu seni daha fazla üzmekten başka bişeye yaramaz. zaten yeterince sıkıntı yaşıyorsun. bir hataydı de geç yani bence dünyanın sonu değil o takmıyorsa sen ne diye takacaksınOf of ben böyle birşey yapacağını tahmin dahi edemedimüstüne birde umursamaz tavırları yok mu
İnanın çok paramparça oldum günlerdir mesaj atıp görüldü atsam bile yazmaya devam eden adam yok oldu birdenHamilelik var mi yok mu bilemeyiz ama
Bana 2 gün ver diyip uzaklaşması bana gore ya oda tedirgin sizi gibi ya da kaçma içgüdüsü ile böyle davrandı.
Ama beklenen sizinle diyalog halinde olmasıdır.
Ben şuan İnan onu düşünmüyorum o onun karaktersizliği ama hamile kalırsam çocuğuna sahip dahi çıkmazboşver oralara takılma bu seni daha fazla üzmekten başka bişeye yaramaz. zaten yeterince sıkıntı yaşıyorsun. bir hataydı de geç yani bence dünyanın sonu değil o takmıyorsa sen ne diye takacaksın
Aldırılıyor. Evli değilseniz paşa hazretlerinin iznine ihtiyacın yok.Ben şuan İnan onu düşünmüyorum o onun karaktersizliği ama hamile kalırsam çocuğuna sahip dahi çıkmazKaldıysam eğer aldırılabiliyor mu?
Hayatımı resmen maffettiAldırılıyor. Evli değilseniz paşa hazretlerinin iznine ihtiyacın yok.
Sakin ol, belki hamile bile değilsin. Kaçıncı haftada kan testinde çıkar bilemiyorum. Adetin gecikirse kan testi verirsin.Hayatımı resmen maffettine kadara yapılıyor bu işlem? Bir de hamile olduğum ne kadar sürede anlaşılır yani test yapmalıyım
bekar olduğun için 10 haftalık süreyi aşmadığın sürece aldırabilirsin. ne zaman adet günün normalde adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama ilişki sonrası 12-15 gün sonra kafanı rahatlatmak adına bir test yaptır. gerçi hamile olduğunu sanmıyorum ama en azından kafan rahat eder.Ben şuan İnan onu düşünmüyorum o onun karaktersizliği ama hamile kalırsam çocuğuna sahip dahi çıkmazKaldıysam eğer aldırılabiliyor mu?
Umarım değilimdirSakin ol, belki hamile bile değilsin. Kaçıncı haftada kan testinde çıkar bilemiyorum. Adetin gecikirse kan testi verirsin.
Çok teşekkür ederim yaptırıcam ilişki sonrasıbekar olduğun için 10 haftalık süreyi aşmadığın sürece aldırabilirsin. ne zaman adet günün normalde adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama ilişki sonrası 12-15 gün sonra kafanı rahatlatmak adına bir test yaptır. gerçi hamile olduğunu sanmıyorum ama en azından kafan rahat eder.
Prezervatif takmayı reddeden adamı koynunuza almayın. Geri çekilmeyi herkes başarılı bir şekilde yapamıyor.Çok teşekkür ederim yaptırıcam ilişki sonrasıbunu okuyan kızlar sizde çok dikkatli olun erkeklere güvenilmez.
Kesinlikle orası öyle ben çok pişmanım. Birde evet nolmuş ki diyor neden yaptın diyincePrezervatif takmayı reddeden adamı koynunuza almayın. Geri çekilmeyi herkes başarılı bir şekilde yapamıyor
Bi daha gelirse beceriksizler ile sevişmiyorum dersin.Kesinlikle orası öyle ben çok pişmanım. Birde evet nolmuş ki diyor neden yaptın diyince
Bidaha gelirse engel atacağım yazmasın pislikBi daha gelirse beceriksizler ile sevişmiyorum dersin.
Ertesi gün hapını ilk bir saat içerek hamile kalan kuzenimde var arkadaşımda ikiside bebeklerinle çok mutlu şimdi. Ama tabi yumurtlama zamanınız yakınmı onuda bilmek lazım %100 koruması yok o hapın. Arkadaşına gelince işini görüp başından atmış bebek olsa bile oralı olmaz gibi kendisiYıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum