LÜTFEN YARDIM

melisa8899

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2021
19
6
24
Yıllardır arkadaşım dediğim insanla bu gün cinsel bir birliktelik yaşadık aniden gelişti. İçime boşaldı hemen ertesi günü hapı aldım en geç yarım saat sonra hamile kalmış mıyımdır? Ve çocuk mesajıma görüldü attı işleri olduğunu geri dönüş mutlaka sağlayacağını yalnız şu 2 gün ona dokunmamam gerektiğini söyledi şimdiden söyleyeyim kötü şeyler yazacaksanız yazmayın. Buraya içimi dökmek için yazdım. Cevaplarınızı bekliyorum

bir de son bişey söylicem dayanamıycam bir daha yerinde olsam o adamla görüşmezdim. bir ilişki olduğu için değil o tamamiyle seni ilgilendirir. ama seni bu kadar stresliyken yalnız bırakan birinden hayır gelmez.
Asla bir daha tövbe yıllardır tanıdığım adam değil bildiğin başka birisi çıktı içinden nefret ediyorum ondan

Hamilelik var mi yok mu bilemeyiz ama

Bana 2 gün ver diyip uzaklaşması bana gore ya oda tedirgin sizi gibi ya da kaçma içgüdüsü ile böyle davrandı.

Ama beklenen sizinle diyalog halinde olmasıdır.

Of of ben böyle birşey yapacağını tahmin dahi edemedim üstüne birde umursamaz tavırları yok mu
boşver oralara takılma bu seni daha fazla üzmekten başka bişeye yaramaz. zaten yeterince sıkıntı yaşıyorsun. bir hataydı de geç yani bence dünyanın sonu değil o takmıyorsa sen ne diye takacaksın

Hamilelik var mi yok mu bilemeyiz ama

Bana 2 gün ver diyip uzaklaşması bana gore ya oda tedirgin sizi gibi ya da kaçma içgüdüsü ile böyle davrandı.

Ama beklenen sizinle diyalog halinde olmasıdır.
İnanın çok paramparça oldum günlerdir mesaj atıp görüldü atsam bile yazmaya devam eden adam yok oldu birden

boşver oralara takılma bu seni daha fazla üzmekten başka bişeye yaramaz. zaten yeterince sıkıntı yaşıyorsun. bir hataydı de geç yani bence dünyanın sonu değil o takmıyorsa sen ne diye takacaksın
Ben şuan İnan onu düşünmüyorum o onun karaktersizliği ama hamile kalırsam çocuğuna sahip dahi çıkmaz Kaldıysam eğer aldırılabiliyor mu?

Hayatımı resmen maffetti ne kadara yapılıyor bu işlem? Bir de hamile olduğum ne kadar sürede anlaşılır yani test yapmalıyım
Sakin ol, belki hamile bile değilsin. Kaçıncı haftada kan testinde çıkar bilemiyorum. Adetin gecikirse kan testi verirsin.

Ben şuan İnan onu düşünmüyorum o onun karaktersizliği ama hamile kalırsam çocuğuna sahip dahi çıkmaz Kaldıysam eğer aldırılabiliyor mu?
bekar olduğun için 10 haftalık süreyi aşmadığın sürece aldırabilirsin. ne zaman adet günün normalde adetlerin düzenli mi bilmiyorum ama ilişki sonrası 12-15 gün sonra kafanı rahatlatmak adına bir test yaptır. gerçi hamile olduğunu sanmıyorum ama en azından kafan rahat eder.

Çok teşekkür ederim yaptırıcam ilişki sonrası bunu okuyan kızlar sizde çok dikkatli olun erkeklere güvenilmez.

Ertesi gün hapını ilk bir saat içerek hamile kalan kuzenimde var arkadaşımda ikiside bebeklerinle çok mutlu şimdi. Ama tabi yumurtlama zamanınız yakınmı onuda bilmek lazım %100 koruması yok o hapın. Arkadaşına gelince işini görüp başından atmış bebek olsa bile oralı olmaz gibi kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…