Lutfen yardim..

firstlose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
6
0
86
34
Mardin
Sevgili arkadaslar; biri 7,5 digeri 3 yasinda olmak uzere 2 kizim var. Buyuk kizim yasitlari gibi degil malesef . Problemlerimiz var. Raporlu. Hem zihinsel hem fiziksel olarak. Yardim almak istedigim konu: kucum kizima gun be gun buyuyor ve ablasinin durumunu ona nasil anlatacagimi bilemiyorum. Ablasindan utanmasindan cok korkuyorum. Bu konuda tecrubesi olan varsa ya da bu konuda bir bilgisi olaninz varsa bana yardimci olabilir misiniz...

Bunun bir öğretmen olarak yetistirme ile ilgili bir durum oldugunu dusunuyorum. Siz ablasinin ozel oldugunu, sizlerin destegine her zaman ihtiyaci oldugunu anlatir en basta da kardeş oldukları ve birbirlerine destek olmalari gerektigi fikrini verirseniz; bu durumun elimizde olmadigini bunun asla utanılacak bir sey olmadigini sık sık dile getirirseniz o da asla boyle bir sey dusunmez. Burada sizin davranislariniz cok onemli bence rol model olarak.

Bununla ilgili çocuk kitaplarından destek alabilirsiniz. Mesela “kısa kulaklı tavşancık- biraz farklı - aynı mıyız farklı mıyız - kirpi ve sergi “ instagramdan da uzm simge soydan hesabına bi göz atabilirsiniz onun paylaşımlarında görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…