Lutfen Yardim

Hayırlı kandiller / aynen ama eğer bunca belirtiden sonra olursam çatıdan atarım kendimi zihin bu kadar oyun oynamaz inşallah
Bende öyleydim ama bak atmadım kendimi yaşıyorum hâlâ olabiliyor bazen ben içtiğimiz suya yemeğe bile çocuk olma ayetini, fatihayi ,salavat okuyorum ölmek var dönmek yok kafasıyla hücuuuuumm

Bende öyleydim ama bak atmadım kendimi yaşıyorum hâlâ olabiliyor bazen ben içtiğimiz suya yemeğe bile çocuk olma ayetini, fatihayi ,salavat okuyorum ölmek var dönmek yok kafasıyla hücuuuuumm
Durmak yok yola devam

Valla yalan yok uzun zaman sonra ilk kez bu kadar heyecan yaptım birde kirimizilar gelirse sen gör ben nasıl damdan düşer gibi tosluyorum
Olabilir gelebilirler de gidebilirler de o kirmizilarin ne yapacağı belli olmuyo bak canları istemedi bana bu ay 2gun uğrayıp gittiler toslamak yok toslamak yok

Olabilir gelebilirler de gidebilirler de o kirmizilarin ne yapacağı belli olmuyo bak canları istemedi bana bu ay 2gun uğrayıp gittiler toslamak yok toslamak yok
Evrene güzel mesajlar vermeye devam biz çok kolay Hamiş kalabiliyoruz kalırız kaldık

Merhaba 8 aydır deniyoruz bizde.
benimde adetim bittikten 7 gün sonra ilk fotoğraftaki açık kahverengi lekelenme gördüm sonra daha da açıldı rengi.Dün de böyle açık pembe leke geldi.bugün yine kesildi.Sol kasığımda batma ve ağırlık var.Bel ağrısı da oluyor.2 aydık folik asit kullanıyorum.henüz adetime 15 gün var daha.Yumurtlama lekelenmesi diye birşey varmış(hiç görmedim bu zamana kadar) yumurtlamadan dolayı olabilir diye düşünüyorum umarım tam tersi gebelik çıkar Allah hepimize nasip etsin en kısa sürede (fotoğraflar için özür dilerim)

Eklentiler

• 99D6A228-F1E8-4703-9E29-32D83CF13B45.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 18
  • 968548EE-0B34-41EB-89E9-A747EF7F7799.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 14
Hayırlısı olsun inşallah dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…