olabilir canım belki tansiyonun düşüyodurBu ay saçma sapan şeyler oldu adetim bitti 6.gün leke geldi ki yumurtlama dongu ortasi olurdu neyse suan adetime 8 gün kaldı gün boyu sürekli baş dönmesi yaşıyorum Bayılacak gibi oluyorum henüz 8 gün var bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi vücudumu dinlemek istemiyorum fakat baş dönmesi acaba dedirtiyor bana
Bende bu ay hiç yasamadiklarimi yaşadım ilk defa geciktim ama sonra 2gun oldum şuan bel ağrısı ve gece bulantilari var ve bende senin gibi kendimi dinlemek istemiyorum testte yapmaya cesaret edemiyorumBu ay saçma sapan şeyler oldu adetim bitti 6.gün leke geldi ki yumurtlama dongu ortasi olurdu neyse suan adetime 8 gün kaldı gün boyu sürekli baş dönmesi yaşıyorum Bayılacak gibi oluyorum henüz 8 gün var bu şekilde gebelik belirtisi olabilir mi vücudumu dinlemek istemiyorum fakat baş dönmesi acaba dedirtiyor bana
Bende teste cesaret edemiyorum 2gündür yapmamak icin savas veriyorum kendimle adetim düzenli sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasip kısmet artıkBende bu ay hiç yasamadiklarimi yaşadım ilk defa geciktim ama sonra 2gun oldum şuan bel ağrısı ve gece bulantilari var ve bende senin gibi kendimi dinlemek istemiyorum testte yapmaya cesaret edemiyorum
Ben yaptım negatifBende teste cesaret edemiyorum 2gündür yapmamak icin savas veriyorum kendimle adetim düzenli sabırsızlıkla bekliyorum bakalım nasip kısmet artık
Uzulmeyin insaallah kisa zamanda mutlu haberi alirsinizBen yaptım negatifinsaAllah senin vardır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin canım
Aminnn Rabbim isteyen herkese nasip etsinBen yaptım negatifinsaAllah senin vardır Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin canım
Çok AminUzulmeyin insaallah kisa zamanda mutlu haberi alirsinizsizin Adetinize kaç gün kaldı yapsam çıkar mı acaba ya evde test var şeytan yap diyor
Sen bilirsin ama beklemek daha iyiUzulmeyin insaallah kisa zamanda mutlu haberi alirsinizsizin Adetinize kaç gün kaldı yapsam çıkar mı acaba ya evde test var şeytan yap diyor
Beklicem yapmam ama işte içim yap yap diyorSen bilirsin ama beklemek daha iyi
Şuan karşımda kendimi görüyorum aynı su duygulari paylaşıyoruz ama ben hüsran sen galibiyet hadi İnşaAllah (•‿•)Beklicem yapmam ama işte içim yap yap diyorcikmicak nasılsa diye teselli ediyorum kendimi
Son 7 gün kaldı bakalım ne olacakŞuan karşımda kendimi görüyorum aynı su duygulari paylaşıyoruz ama ben hüsran sen galibiyet hadi İnşaAllah (•‿•)
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz insaAllahSon 7 gün kaldı bakalım ne olacak
Parem merhaba mide eksimesi belirti olma ihtimali varmıdır dün geceden bu yana midem berbatHadi güzel haberlerini bekliyoruz insaAllah
Normalde evet belirtidir ama kişiye göre değişir benim adete bir hafta kala öyle oluyor ama sonuç negatifParem merhaba mide eksimesi belirti olma ihtimali varmıdır dün geceden bu yana midem berbateksimesi var ay umutlanma diyorum kendime ama mide eksimesi olur mu acaba
İyice suphelenmeye ve istemeyerek umutlanmaya başladım yani eğer grip falan olmicaksam bu baş dönmesi mide eksimesi ne Alaka dün gece birden mide başladı tum gün devam etti ara ara midem fena tuttuNormalde evet belirtidir ama kişiye göre değişir benim adete bir hafta kala öyle oluyor ama sonuç negatifinsaAllah senin gerçek belirtidir canim
Hadi İnşaAllah diyelim kaç gün kaldı reglaİyice suphelenmeye ve istemeyerek umutlanmaya başladım yani eğer grip falan olmicaksam bu baş dönmesi mide eksimesi ne Alaka dün gece birden mide başladı tum gün devam etti ara ara midem fena tuttu
6 gun kaldıHadi İnşaAllah diyelim kaç gün kaldı regla
Hayırlı sabahlar hayırlı kandiller canım Sabret birazdaha en azından 2 gün kalmaya kadar bu kadar kesinse belirtiler 2 gün kala cikiyo diyo doktorlar olmasada canın sağolsun6 gun kaldı
Hayırlı kandiller / aynen ama eğer bunca belirtiden sonra olursam çatıdan atarım kendimiHayırlı sabahlar hayırlı kandiller canım Sabret birazdaha en azından 2 gün kalmaya kadar bu kadar kesinse belirtiler 2 gün kala cikiyo diyo doktorlar olmasada canın sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?