20 yasımdaki sevgilimle beni hatırlıyorum. Sonra 25 yaşindaki sevgilimle beni hatırlıyorum . İkisiylede yaşittik. Düşündüm de 25 yaşimdaki halimle 20 yaş sevgilimle çıkarmıydım . Aslaaaa ... erkekte yaş büyüdükçe olgunluk geliyor. Siz 35 , nişanliniz 30 olsaydı öyle demezdim bu arada yaş önemli. Bi erkeğin partneri kaç yaşinda olursa olsun 20 yaş erkeğe nişanlanmak için çok erken maalesef.
Erkek 21 yaşında eğer evlilik yapıyorsa 25 yaşına gelmeden ayrılırsınız Çünkü karakter oturmamış oluyor sonra da evlilik saçma geliyor etrafımda 2 kişi var biri sorumluluk alamadı 1 çocuk oldu olan kıza ve çocuğuna oldu boşandı diğeri de evli ama eşini aldatıyor üzmek istemem ama 21 yaş erkeğin evlenmesi için çok çok erken sizin yaşınız evlilik yaşı olabilir ama onunkisi değil şahsen benim oğlum olsa 21 yaşında evlendirmek istemem ki kardeşlerim 21 yaşında evlilik bile konuşulmaz evimizde bence baştan bir daha düşün
Yok tam tersi onlar çok istedi çünkü annesiyle babası arasindada 5 6 yaş var mis orada bu problem değil. Bilmiyorum farklı bir sıkıntı var ama çözemiyorum
Aranızda fazla yaş farkı yok zaten ama erkek için 21 yaşında evlenmesi daha geç olgunlaştıkları için sorun olabilir bazı aileler karşı tarafa ilgisiz olabiliyor ileride tanıdıkca değişebilir
Yazdıklarımdan tek derdimin bilenzik olduğu tanısına nereden vardın?
Yaş farkının batacagini sanmıyorum ama aile ve iş sorunu baya batacak ondan eminim :)
Lütfen bir daha bilenzik yazma ciddi olamıyorum. 21 yaşında işi gücü olmayan , ana baba eline bakan insandan hayır gelmez . 30 yaşında bile olsa işi gücü yoksa at o adamı çöpe
Çünkü bizim burada yüzük takıldıktan sonra direk kola bakarlar ne taktılar diye. Tabikide bilenzik umrunda değil ama toplum baskısı da malesef biyerde etkiliyo. Annem bitirmeyim diye bana birsey soylemiyor ama oda kafasina takiyor biliyorum. Annemide aramiyorlar adet toreniz nasil dugunu su zaman yapalım boyle yapalim hic bişey yok. Biz alacağımız herşeyi aldik. A dan z ye akla gelebilcek herşey. Bilmiyorum gerçekten zor Rabbim kimseye yasatmasin
Bende ankaralıyım yeni nişan yaptık sayılır ama bana bilezik falan takılmadı kimse de kolunda ne var diye bakınmadı hatta bizde takı olmaz damat tarafı bizde takılır para altın falan dedi onlar takınca bizim ailedekiler de taktı. Sadece anne babası bana istediğim bir set aldılar kolye bileklik istedim o kadar. Yani onu da ben istemedim onlar zorla alıcaz ama sen seç senin kullanacağın hep takacağın bir hatıra olsun bizden dediler. Düğün tarihine gelince valla önce nişalımla ben karar verip diğerlerine söyledik yani bunu ailelerin sormasını beklemen de saçma gibi.