Lütfen yardım :)

Zerosima

Boy:1,58 Güncel:62,4 hedef:57
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
15.770
19.085
298
Merhaba kk'nın hayal gücü yüksek hanımları aslında dert sayılmaz ama yardımlarınızı bekliyorum:)

Konum belli bir süre taşınmazsa sevinirim :)

Arkadaşlar ben yeni hamileyim öğrenelim çok olmadı ama hala eşime söylemedim çünkü babalar günü geliyor ona bir sürpriz hazırlarım diye ben şimdi bebeğin ağzı ile babalar gününü kutlamak istiyorum bir küçük mektup yazacağım neler yazabilirim fikir verir misiniz :))

Şimdiden herkese teşekkürler

Merhaba kk'nın hayal gücü yüksek hanımları aslında dert sayılmaz ama yardımlarınızı bekliyorum:)

Arkadaşlar ben yeni hamileyim öğrenelim çok olmadı ama hala eşime söylemedim çünkü babalar günü geliyor ona bir sürpriz hazırlarım diye ben şimdi bebeğin ağzı ile babalar gününü kutlamak istiyorum bir küçük mektup yazacağım neler yazabilirim fikir verir misiniz :))

Mektup uzun olmaz mı:110:

Mektup çok heycanlı bi fikir gibi gelmedi bana okurken ne olduğunu anlamaya çalışacak kafası karışacak adam ne yazdığını bile idrak edemiycek küçük bi whatshap msj atsan olmamı

Oncelikle tebrik ediyorum. Allah kucagna Almayi nasip etsin .
Mektup tan ziyade bir zibin alablrsn. Uzerinde babayla ilgli bi yazi olan . odaha minnos olur. Erkekler pek mektubu sey etmiyorlar. Gerci
bnmki oyle sizinki romantikmi bilemem.
Esine bi hediye alip uzerine bi kagitta "Merhaba yaniniza gelmek icin sabirsizlaniyorum babacim. Sizitanimiyorum ama benm icin en iyi baba olacagna emnm babalar gununu smdiden kutluyorum" gibi ...

"Bu defalık affet, bir sonraki babalar gününü kucağında kutlayacağım" diyebilirsin 😄

Sağlıkla gelsin dünyaya inşallah..

Teşekkür ederim inşallah

Ben de buna benzer şeyler düşündüm ama daha orijinal birşeyler çıkar mı diye sormak istedm :)

Mektup çok heycanlı bi fikir gibi gelmedi bana okurken ne olduğunu anlamaya çalışacak kafası karışacak adam ne yazdığını bile idrak edemiycek küçük bi whatshap msj atsan olmamı

Ne yazabilirim misal :)

Oncelikle tebrik ediyorum. Allah kucagna Almayi nasip etsin .
Mektup tan ziyade bir zibin alablrsn. Uzerinde babayla ilgli bi yazi olan . odaha minnos olur. Erkekler pek mektubu sey etmiyorlar. Gerci
bnmki oyle sizinki romantikmi bilemem.
Esine bi hediye alip uzerine bi kagitta "Merhaba yaniniza gelmek icin sabirsizlaniyorum babacim. Sizitanimiyorum ama benm icin en iyi baba olacagna emnm babalar gununu smdiden kutluyorum" gibi ...

Evet bu güzel bir fikir :)

Konum kapanabilir Mune Mune küçük bir not ile hem kutlayıp hem baba olacağı müjdesini yazdım herkese teşekkürler.
Abartmanın manası yok.

Back
X