- 3 Eylül 2012
- 21.841
- 57.459
- 798
benim en büyük hatam sevmediğim bir adamla evlenmem oldu.sevseydim çoğu şeye katlanabilirdim belki.ama katlanamıyorum.onun yanında olmaktan mutlu değilim.onunla birlikte olmak istemiyorum.dokunması benimle ilgilenmesi bile sıkıntı veriyor bana.napıcağımı şaşırdım.alışırmıyım acaba zamanla?
benim en büyük hatam sevmediğim bir adamla evlenmem oldu.sevseydim çoğu şeye katlanabilirdim belki.ama katlanamıyorum.onun yanında olmaktan mutlu değilim.onunla birlikte olmak istemiyorum.dokunması benimle ilgilenmesi bile sıkıntı veriyor bana.napıcağımı şaşırdım.alışırmıyım acaba zamanla?
evlendiğimiz ilk günden itibaren bana en ufak bişeyde bağırıp çağırması ailemin yanına gideceğimde kapıları kitlemesi ve telefonumu saklaması.(kavga sırasında)bunlar eziyetmi yoksa her insan böyle şeyler yaşayabilirmi?
merhaba ben 37 yaşında bir bayanım 2 ay oldu evleneli ama kendimi mutsuz hissediyorum bu yaşıma kadar evlenmemiştim ailem bu duruma çok üzülüyordu bende istiyordum evlenmeyi ama çok sevdiğim biri olmalıydı hemde bazı psikolojik sorunlarım vardı evlenmekten korkuyordum ama ailem evlenmemi ve çocuk sahibi olmamı çok istiyordu bunun için çok üzülüyorlardı.ayrıca bilirsiniz etrafın baskısı falan. benimde karşıma biri çıktı iyi bir işi ve evi vardı.onun ikinci evliliğiydi ilk eşinden boşanmıştı ve çocuğu yoktu.bende ailemi mutlu etmek ve baskılardan kurtulmak için sevmediğim halde evlendim.ama evlenene kadar sorunlarımız oldu.birkaç kere ayrılmak istedim ama her seferinde beni ikna etti.ayrıca ailemi üzmek istemedim.evlendikten sonrada çok sorun yaşadım.eşim çok sinirli biri bana daha evliliğin ilk günlerinde birsürü eziyet etti.ondan çok soğudum.evde hep mutsuzum bunu eşimde hissediyor ve ben buna da üzülüyorum.boşanmak istiyorum ama ailem üzülecek eşim üzülecek benim bir mesleğim yok ileriki hayatta napıcam ailem başımda baki kalacak değil.kısacası kendimi kapana sıkışmış hissediyorum.çok mutsuzum fikirlerinize ihtiyacım var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?