- 19 Şubat 2009
- 3
- 0
- Konu Sahibi crazy_angel
merhaba ben 21 yaşında bir genç sitenizi 2 gün evvel feşvettim burda olan bilgiler menfaat gözükmeden her insanın derdine yardım etmeniz resmen gözlerimi yaşarttı benim derdim brz büyük bundan 2 sene önce uyuşturucu bağımlısıyıdm denemediğim uyuşturucu yoktu ailem üstüme çok titreyen bir dediğimi etmezler arkadaş kurbanı oldum bende herkez gibi ilk önce hap sonra kokain en son eroin bağımlıydım okulum arkdaşlarım tanıdığım herkz koptu benden teker teker üniversite hayatımda bitti tbi okulda uyuşturucu kullandığım öğrenince okuldan atıldım herşyin dibine vurmuştm ama zorda olsa tedavi olmaya karar verdim balıklı rum hastanesinde kaldım kalmak denirse tbi kaçmaya çalışmalar uyuşturucu tehmin etmek bu durum yüzünden tedavim uzadı sonra psikolojik tedavi olmaya başladım anlatıcak çok şey var ama size özet geciyorum bunları yaşamak çok zordu hem manevi hem fiziki hemde aile ilişkilerin bitiyor uyuşturucu tedavisi hem çok zor hemde çok pahali bi tedavi allahıma şükür annem babam bende hiç bıkmadılar ve sonunda atlattım ve 2 senedir temizim okulu dışarıdan okuyorm yeni sayfa açtım taki bundan 1 ay evvel eski bir uyuşturucu bağımlısı arkdaşımla karşılaştım çoğu tanıdığım arkdaşım ölmüş yada intihar etmişerdi (altın vuruş)sonra görüşelm dedi tamam olur dedim buluştk eski günleri yad ettik oda bırakmaya çalışıyormuş ve ailemin artık güveni kalmadı hep tedirginler onlarda haklı sonuçta her uyuşturucu bağımlısı tedavi olduktan sonra tekrar dönmesi çok yüksek benimde bu konuda 2 kere dönmeye çalışmam olmuştu nereye gitsem peşimdeler buda beni yalana sürükledi hemen hmen hergün ömerle gizli gizli buluştuk sonunda 1 kere kokain kullandım ilk denediğim hissi verdi ama sonra kendimden nefret ettim kzlar ne yapıyım ben şimdi aileme söylemeyi planlıyorum ben eski olmak istemiyorm ama irademede sahip çıkamadım ömerle ilişiğimi kestim şimdi ne yapmam lazım
YARDIM EDEN BÜTÜN HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUMCADIARZUCADIARZU
BURADA BİR SÜRÜ ANNE VAR HEPSİNİN ELİNDEN ÖPÜYORUM YAŞITLARIM ARKDAŞLARIM SİZDEN RİCAĞIM COCUĞUNUZUN KARDEŞİNİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDAN YETERİNCE UZAK TUTUN HATTA BELİRLİ SÜRE KOYUN SÜREYİ AŞTIYSA FİŞTEN ÇEKİN VE TEK SİZİN BİLDİĞİNİZ ŞİFRE KOYUN ARKDAŞLARINI ÇOK İYİ GÖZLEMLEYİN ÇOK İYİ OLABİLİR DIŞARIDAN AMA BENİM ARKDAŞLARIM GİBİ OLABİLİR VE ÖZELLİKLE PARA DOZUNU FAZLA ABARTMAYIN VE EN ÖNEMLİSİ ERKEK DAHİ OLSA BİR EVE GİRİŞ ÇIKIŞ SAATİ OLSN BRZDA OLSA YARDIMCI OLABİLDYSEM NE MUTLU BANA
YARDIM EDEN BÜTÜN HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDİYORUMCADIARZUCADIARZU
BURADA BİR SÜRÜ ANNE VAR HEPSİNİN ELİNDEN ÖPÜYORUM YAŞITLARIM ARKDAŞLARIM SİZDEN RİCAĞIM COCUĞUNUZUN KARDEŞİNİZİN BİLGİSAYAR BAŞINDAN YETERİNCE UZAK TUTUN HATTA BELİRLİ SÜRE KOYUN SÜREYİ AŞTIYSA FİŞTEN ÇEKİN VE TEK SİZİN BİLDİĞİNİZ ŞİFRE KOYUN ARKDAŞLARINI ÇOK İYİ GÖZLEMLEYİN ÇOK İYİ OLABİLİR DIŞARIDAN AMA BENİM ARKDAŞLARIM GİBİ OLABİLİR VE ÖZELLİKLE PARA DOZUNU FAZLA ABARTMAYIN VE EN ÖNEMLİSİ ERKEK DAHİ OLSA BİR EVE GİRİŞ ÇIKIŞ SAATİ OLSN BRZDA OLSA YARDIMCI OLABİLDYSEM NE MUTLU BANA
Son düzenleme: