Lütfen yardım... Sevgilimle sonunda ipler koptu

Sanki evlisin 5 tane çocuğun var da yardım istiyorsun. Ne cıvık ilişkiniz var o ne biçim küfür öyle. Seninle yaşıt sayılırız benim sevgilim o lafların 10 da 1 ini dese gebertirim onu. Gelip son bir kez sarılayım demeye cesareti kalmaz. Neyin yardımını istiyorsun ayrıl bitsin işte. Sana o.. diyenden hayır gelir mi?

Aynen soylediklerinize katiliyorum bu ne yaa sana hakaret etmis agza alinmiyacak kufurler etmis yardim isteme ayril direk evli falanda degilsin onunde cok uzun yillar var iiiyyy boyle bir insanla hayat gitmezzzz:20::20::20:

Burda akıl danışanların hepsi evli 5 çocuklu mu? Hayır gelmeyeceğini biliyorum zaten, rahat bırakmaz, nasıl bir yol izleyeyim dedim asıl sorum buydu benim, ayrılayım mı barışayım mı değil.

Walla işin zor öncelikle bunu söyleyeyim. Çocuk senin zayıf yönlerini biliyor. Ona zaafın vardı bu güne kadar ama artık olmamalı. Tahmin edebiliyorum neler yapacağını, seni rahat bırakmayacak, baktı ki onun suyuna gitmiyorsun bu sefer sataşacak belki yine küfürler edecek. Nasıl biri bilmiyorum ama her zaman anlattığın gibi ise işin daha da zor. Ama baktı ki sen ödün vermiyorsun ve oralı olmuyorsun seni bir zaman sonra rahat bırakır diye düşünüyorum. Kesinlikle ararsa açma, mesaj yazarsa yazma. Face kullanıyorsan bir süreliğine iptal et, seni internette her hangi bir sosyal sitede bulmasın. Onu görmezden gel sakın göz göze gelme. Başın dik bir şekilde kendinden emin bir şekilde davran sakın ezik gibi durma. Anlattığı yalanlara da sakın inanma sonra sen üzülürsün. Seni sevdiğine inanmıyorum çünkü insan sevdiğine bu kadar ağır küfürler etmez. Belki gerçekten bir başkası vardır belki de o ismi sadece seni sinir etmek için demiştir sakın kanma. Dershane de sakın kıza gıcık davranma sanki bir şey olmamış gibi davran.
Sana alışmış da olabilir nasılsa benim her türlü halime katlanıyor beni bırakmıyor diye düşünebilir o yüzden dönüşün olmasın. O yokmuş gibi davran. En büyük tepki tepkisizliktir bunu sakın unutma. Yolun açık olsun.
(sıkışırsan yaz yine yardımcı olmaya çalışırım)

Yaşın küçük senin sıkıntın olamaz mantığı neyin nesi ?
3 yaşında ki çocuğu bile yeri gelince büyük sıkıntıları yüzünden psikoloğa götürmüyor muyuz ?
Tövbe ya rabbim ...
Canım sana gelince kaç kurtul o çocuktan sana zarar verir .
Verme deme bak .
Bin türlü manyak var dünya da.
Konuşmak isterse bir iki kelime et kes muhabbeti .

Bu "yaşın küçük" suçlaması gibi algılanmasın lütfen, ben bir ablan olarak sana tavsiyede bulunmak istiyorum. Hani demişsin ya "7 aydır neler çektim, sevdim, başkası çekmezdi" diye... Sevdiğin insan için zorluklara katlanmak onun dengesizliklerine, hakaretlerine, küfürlerine katlanmak demek değildir. Bu yaşlar tam da karşı cinsi tanımaya başlayacağın zamanlardır. Şimdiden bunlara müsamaha göstermeye başlarsan ileride yaşayacağın ilişkiler de sağlam olmaz. Farketmesen de kötü olaylar seni etkiler.

Flörtün tabii ki olabilir ama şu an hayatının ön planında bir ilişkinin olması seni her açıdan engeller. Şu anda "ne yapsam ne etsem" diye düşünmen bile seni ona odaklar. Kafanı bunlara fazla yorma, boşver. Kendi değerini bil. Sen düzgün davran her zaman, kimsenin de sana aksi yönde davranmasına izin verme. Bundan sonra da ondan uzak dur, rahatsız ederse yüz göz olma :34:

Canım ayrılmakla doğrusunu yapmışsınız zaten ikiniz içinde sağlıklı bir ilişki değilmiş.

Okudum ve çok sinir oldum bu nedir böyle ya:53:
7 aydır böyle aptallıkları çektiysen zaten sevgin de bitmiştir sanrırım yani bitmeli çünkü normal değil bu anlattığn tip
OHHHH iyi ki ayrılmışsınız sana tek tavsiyem böyle iğrenç birine sakın geri dönme
Umarım başına bela olmaz

Ne kadar dengesizmiş psikoloji iyi değil canım uzak dur o çocuktan:53: Ayrılmak en güzeli ilerde sana gerçekten değer veren biri çıkınca sevilmek nasıl o zaman anlarsın.Bu sevgi değil böyle de aşk olmaz:20:

En sonunda senin gibi konu sahipleri yüzünden yemin edip BDV'ye yorum yazmayı bırakacağım. Ne diye yorum yapan herkese çıkışıyorsun madem bir konu açtın gelen eleştirilere açık olmayı da öğren.

Ben sana niye konu açtın demedim veya niye akıl danıştın demedim. Bu adamdan ayrılmak için ne bekliyorsun dedim. Sen bu kafayla yine dönersin o çocuğa bulmuşsunuz zaten birbirinizi.

Evet mumkunse siz lutfen yorum yapmayin. Kizin yorumlarini okudum herkese kotu elestirdikleri halde sakince cevap vermis. Sizse ikidir dik dik konusuyosunuz. İgneyi kendinize cuvaldizi baskasina batiriniz.

BDV bir kısmımızın ihtiyaçlarını karşılamıyor din kültürü ve ahlak bilgi gibi bir bölüm olsun o kısımda terbiye edersiniz artık insanları.:1:

En sonunda senin gibi konu sahipleri yüzünden yemin edip BDV'ye yorum yazmayı bırakacağım. Ne diye yorum yapan herkese çıkışıyorsun madem bir konu açtın gelen eleştirilere açık olmayı da öğren.

Ben sana niye konu açtın demedim veya niye akıl danıştın demedim. Bu adamdan ayrılmak için ne bekliyorsun dedim. Sen bu kafayla yine dönersin o çocuğa bulmuşsunuz zaten birbirinizi.

Arkadaş, ben sana çıkıştım mı? Söyleyiş tarzımdan hoşlanmamış olabilirsin, ben de seninkinden hoşlanmadım. Çıkıştığım filan yok. Tamam? Problem?

Arkadaş, ben sana çıkıştım mı? Söyleyiş tarzımdan hoşlanmamış olabilirsin, ben de seninkinden hoşlanmadım. Çıkıştığım filan yok. Tamam? Problem?

Kırdıysam kusura bakma sinirli anıma denk geldi sanırım :17:

Ben senden sadece 1 yaş büyüğüm. Aslında aynı muameleye maruz kaldım o yüzden bu tarz şeylere çok sinirleniyorum. Hayatımızın en güzel dönemlerinde evli değiliz çocuğumuz yok hala birşeyleri kurtarmaya çalışıyoruz. O yüzden ben çıkışmış olabilirim. Şöyle yorumumu dıştan okuyunca pek de hoşuma gitmedi :)

Kırdıysam kusura bakma sinirli anıma denk geldi sanırım :17:

Ben senden sadece 1 yaş büyüğüm. Aslında aynı muameleye maruz kaldım o yüzden bu tarz şeylere çok sinirleniyorum. Hayatımızın en güzel dönemlerinde evli değiliz çocuğumuz yok hala birşeyleri kurtarmaya çalışıyoruz. O yüzden ben çıkışmış olabilirim. Şöyle yorumumu dıştan okuyunca pek de hoşuma gitmedi :)

Önemli değil evet boşuna uğraşıyoruz kesinlikle. Ve asıl üzücü olan hiç değmediğini görmek. Beyefendi dershanedeki sınıfını değiştirmiş bile. Bir yandan seviniyorum bir yandan ister istemez üzülüyorum. :26:

Önemli değil evet boşuna uğraşıyoruz kesinlikle. Ve asıl üzücü olan hiç değmediğini görmek. Beyefendi dershanedeki sınıfını değiştirmiş bile. Bir yandan seviniyorum bir yandan ister istemez üzülüyorum. :26:

Boşver iyi etmiş bu sene sınava hazırlanacaksın onu görüp dikkatin dağılırdı derslerde. Geçen sene bizim sınıfta da sizin gibi kavgalı sevgililer vardı onların da dershane aynıydı kavga etmekten ne okuldaki sınavlara ne YGS'ye çalıştılar. İkisi de malesef barajı geçemedi :50:
Gerçi benim sevgilim yoktu ama bende kazanamadım bu sene tekrar hazırlanıyorum :27: :1:

Boşver iyi etmiş bu sene sınava hazırlanacaksın onu görüp dikkatin dağılırdı derslerde. Geçen sene bizim sınıfta da sizin gibi kavgalı sevgililer vardı onların da dershane aynıydı kavga etmekten ne okuldaki sınavlara ne YGS'ye çalıştılar. İkisi de malesef barajı geçemedi :50:
Gerçi benim sevgilim yoktu ama bende kazanamadım bu sene tekrar hazırlanıyorum :27: :1:

Olsun geç olsun güç olmasın kazanırsın inşallah bu yıl. :34:

Guzelim kac ondan. allah korusun boylesini gic duymadim.iyiki ayrilmisin.adam psikopatmi ne.bizde evlenmeyi bekliyouz.cok sukur ediyorum ne insanlar varmis

Son düzenleme:
Delirmek üzereyim! Biraz uzun olacak okuyanlara çok teşekkürler...

Ben lise son sınıftayım. Erkek arkadaşımla aynı sınıftayız. Dershanede de öyle. Bugün daha ilk derslerde durup dururken büyük bir tartışma içine girdik. O da mandalina getirmiş, ben de. Mandalinanın yarısını uzattı "yok sen ye, bende var" dedim. Vay sen misin bunu diyen... Halbuki hiç art niyetim yoktu. "Seni beni mi var, artık ayrım yapmaya mı başladık" diye bir başladı söylenmeye. Ben düşünemediğimi dile getiriyorum yok uzattı da uzattı. Bir de çok kötü gribim zaten zor duruyorum ben de dayanamadım susacağı yoktu "offfff hasta hasta gelme üstüme" dedim. İşte ipler burda koptu. "Senin ben a.... koyayım. Yeter zırt pırt ofluyorsun s.... olup git o zaman s.... git ebeni s... gibi üst üste durmadan ama durmadan küfretmeye başladı. Dayanamadım yakasına yapıştım "kes sesini düzgün konuş kendine gel" dedim. Çekti gitti başka sıraya oturdu. Bir kere göz göze geldik "pislik" dedi ağzını okudum. Sonra tekrar yanıma geldi "bitti bu sefer ben yokum, yüzüme bile bakma bundan sonra o yakama yapıştın ya onu unutmayacağım asla Allah senin belanı versin" dedi. Ben de "ben de o küfürleri unutmayacağım, bu dünyanın ahireti de var" dedim. Aradan bir iki ders geçti yine geldi. "Bana dair her şeyi sileceksin" dedi "gider misin canım isterse silerim" dedim "sileceksin" dedi telefonumu almaya kalkıştı bende tuttum parmağımı geriye doğru büktü inanılmaz canım yandı. Sonra "gider misin seni görmek istemiyorum" dedim yoook. Tuttu kolumu sıktı. Gitsin diye gözünün önünde sildim resimleri, rehberden filan. Sonra son kez sarılacağım dedi geldi sarıldı ben sarılmadım sarıl dedi. Çekti gitti yine. Öğle arasıydı ben de eve gidecektim öğleden sonra hastaydım toparlandım çıktım. Yine geldi. "Bitti mi gitme nolur gitme sınıfa gidelim yaşayamam ben sensiz benim hayatıma sen yön verdin ben sensin yapamam" diye ağlamaya başladı. Güzelce anlattım artık olmaz dedim. "Beni seviyorsun hala, olur" filan dedi. "Eve gideceğim" dedim. "Gidersen biter" dedi. "Zaman ver" dedim. Gitti. Sonra mesajlar gelmeye başladı. "Sen benim için artık sıradan bi insansın seni sevmiyorum sevmeyeceğim senden soğudum bitti elveda hem belki başka bir kız olabilir mesela dershanedeki Fulya. Artık sana geri dönemem. Elveda" yazmış.

Sinirden kuduruyorum! Ki bu ilk kavgamız değil önceden de bana "or.... s.... git" tarzı küfürleri saydırdı. Aptallık bende ki affettim, sevdim çünkü. Ama sevgi karın doyurmuyor. Üzgün hissetmiyorum ama çok sinirliyim. Yine ben suçlu oldum. Her dediğine boyun eğdim, çok ciddi söylüyorum kızlar burda anlatmadığım dolu olay oldu, onu bir kişi bile çekmezdi bu zamana kadar. 7 ay boyunca ben katlandım ona. Uyum sağlamaya çalıştım, benliğimden oldum. Lütfen yardım edin bu beni okulda da rahat bırakmaz laf sokar, rahatsız eder nasıl bir yol izlemem gerekir.... Şimdiden okuyanlara ve yorum yapanlara çok teşekkürler.

Minicik 7 aylik pamuk mu pamuk bir kizim var....gozum gibi bakiyorum cani acisa benim yuregim aciyor ben ve babasi onun bir gulusune eriyoruz...demem o ki kendine bu kadar kufur hakaret siddet uygulanmasina izin verme...okudum ve icim acidi uzuldum senin adina...boyle insanlardan hayatinin sonuna kadar uzak dur...eger seni rahatsiz ederse ailenle paylas emin ol sevgilin oldugunu baban ogrendiginde erkek arkadasindan duydugun sozlerin tirnagini isitmezsin orani burani bukup canini kasitli acitmaz....

Sevgilin normal değilmiş
Küfürbazın teki
Bi de ruh hali birbirine uymuyo

Ayrılmakta geç bile kalmışsın
Ne olursa olsun barışma artık
Bu psikopatla mutlu olunmaz

Çok mu aradın bu dengesizi kuzum?Ruh hastası bu çocuk resmen.Bundan sonra ne yaparsa yapsın görmezden gel mesajlarına aramalarına tacizlerine cevap verme bırak kendi başını yesin.

Back
X