Delirmek üzereyim! Biraz uzun olacak okuyanlara çok teşekkürler...
Ben lise son sınıftayım. Erkek arkadaşımla aynı sınıftayız. Dershanede de öyle. Bugün daha ilk derslerde durup dururken büyük bir tartışma içine girdik. O da mandalina getirmiş, ben de. Mandalinanın yarısını uzattı "yok sen ye, bende var" dedim. Vay sen misin bunu diyen... Halbuki hiç art niyetim yoktu. "Seni beni mi var, artık ayrım yapmaya mı başladık" diye bir başladı söylenmeye. Ben düşünemediğimi dile getiriyorum yok uzattı da uzattı. Bir de çok kötü gribim zaten zor duruyorum ben de dayanamadım susacağı yoktu "offfff hasta hasta gelme üstüme" dedim. İşte ipler burda koptu. "Senin ben a.... koyayım. Yeter zırt pırt ofluyorsun s.... olup git o zaman s.... git ebeni s... gibi üst üste durmadan ama durmadan küfretmeye başladı. Dayanamadım yakasına yapıştım "kes sesini düzgün konuş kendine gel" dedim. Çekti gitti başka sıraya oturdu. Bir kere göz göze geldik "pislik" dedi ağzını okudum. Sonra tekrar yanıma geldi "bitti bu sefer ben yokum, yüzüme bile bakma bundan sonra o yakama yapıştın ya onu unutmayacağım asla Allah senin belanı versin" dedi. Ben de "ben de o küfürleri unutmayacağım, bu dünyanın ahireti de var" dedim. Aradan bir iki ders geçti yine geldi. "Bana dair her şeyi sileceksin" dedi "gider misin canım isterse silerim" dedim "sileceksin" dedi telefonumu almaya kalkıştı bende tuttum parmağımı geriye doğru büktü inanılmaz canım yandı. Sonra "gider misin seni görmek istemiyorum" dedim yoook. Tuttu kolumu sıktı. Gitsin diye gözünün önünde sildim resimleri, rehberden filan. Sonra son kez sarılacağım dedi geldi sarıldı ben sarılmadım sarıl dedi. Çekti gitti yine. Öğle arasıydı ben de eve gidecektim öğleden sonra hastaydım toparlandım çıktım. Yine geldi. "Bitti mi gitme nolur gitme sınıfa gidelim yaşayamam ben sensiz benim hayatıma sen yön verdin ben sensin yapamam" diye ağlamaya başladı. Güzelce anlattım artık olmaz dedim. "Beni seviyorsun hala, olur" filan dedi. "Eve gideceğim" dedim. "Gidersen biter" dedi. "Zaman ver" dedim. Gitti. Sonra mesajlar gelmeye başladı. "Sen benim için artık sıradan bi insansın seni sevmiyorum sevmeyeceğim senden soğudum bitti elveda hem belki başka bir kız olabilir mesela dershanedeki Fulya. Artık sana geri dönemem. Elveda" yazmış.
Sinirden kuduruyorum! Ki bu ilk kavgamız değil önceden de bana "or.... s.... git" tarzı küfürleri saydırdı. Aptallık bende ki affettim, sevdim çünkü. Ama sevgi karın doyurmuyor. Üzgün hissetmiyorum ama çok sinirliyim. Yine ben suçlu oldum. Her dediğine boyun eğdim, çok ciddi söylüyorum kızlar burda anlatmadığım dolu olay oldu, onu bir kişi bile çekmezdi bu zamana kadar. 7 ay boyunca ben katlandım ona. Uyum sağlamaya çalıştım, benliğimden oldum. Lütfen yardım edin bu beni okulda da rahat bırakmaz laf sokar, rahatsız eder nasıl bir yol izlemem gerekir.... Şimdiden okuyanlara ve yorum yapanlara çok teşekkürler.