arkana bakma. daha Fulya ismini duymadan anladım başkasından hoşlandığını zaten. o kızın görmesini istemediği, belki ona karşı kullanrsn diye resimleri filan sildirmiş.
kaç kurtul. laf sokarsa da düşman değiliz, ama görüşmeyelim de. ve görüşme. bunun ilerisini tahmin edebiliyorsundur çünkü
Tam bir ergen sorunları
okadar küfürü yiyip birde gerimi dönmenizi istedi
insan yeri geliyor kocasını çekemiyor yedi ay o anlatmadığınız olaylar yüzünden bu insanı nasıl çektiniz
canım benim sevgi herşeyi aşan bir sihirli deynek değil.bir ilişkide saygı yoksa neyapayım ben sevgiyi
daha önünde kocaman yıllar var yazık etme kendine.bırak ne hali varsa görsün
bu arada bu fulya ismide seni sinirlendirmek kıskandırmak maksatlı atılan bir yem kanma
(oğlum var, büyük konuşmaktan çok korkuyorum inş sizin gibi arkadaşları olmaz.....)
ne sevgililiği ya bu yaşta. boyunuza bakmadan ettiğiniz küfürlere, girdiğiniz durumlara bir bakın :/
kopsun zaten aranızda ki ip mi sicim mi herneyse.
derslerine bak, üniversteyi kazan. en tatlı yaşlarında bi psikopatla ne diye uğraşıyorsun
e işte liseli muhabbeti de bu olurdu zaten..
karşında muhtemelen en çok 18 yaşında bi erkek çocuğu..
senin de ondan farkın yok.
bu yaşlarda nolmasını bekliyosun ki
sana tek tavsiyem boşa böyle şeylerle vakit kaybedip
kendini bu güzel yıllarında yıpratma
ailen seni dersaneye yolluyo sen napıyosun ki böyle insanlarla
gerçi seni de çok normal bulmadım
Sanki evlisin 5 tane çocuğun var da yardım istiyorsun. Ne cıvık ilişkiniz var o ne biçim küfür öyle. Seninle yaşıt sayılırız benim sevgilim o lafların 10 da 1 ini dese gebertirim onu. Gelip son bir kez sarılayım demeye cesareti kalmaz. Neyin yardımını istiyorsun ayrıl bitsin işte. Sana o.. diyenden hayır gelir mi?
Burda akıl danışanların hepsi evli 5 çocuklu mu? Hayır gelmeyeceğini biliyorum zaten, rahat bırakmaz, nasıl bir yol izleyeyim dedim asıl sorum buydu benim, ayrılayım mı barışayım mı değil.
Kaç kez kavgamız oldu bitti dedim yine geliyor sözleriyle, hareketleriyle kandırıveriyor. Çünkü bana hiç fırsat vermiyor. Git desem gitmiyor. Şaştım kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?